Dow 8.000 küsürleri görmeden rahat etmeyecek. :..:
Printable View
Dow 8.000 küsürleri görmeden rahat etmeyecek. :..:
[QUOTE=VOBiX;99941]Bulan varsa ben de isterim. 5 dklık dataları.[/QUOTE]
Ben de isterim :D
[quote=VOBiX;99946]işte bu da daha 70 dakika var. sabaha futureları var sözünün açıklaması oluyor. Son bir saatte 200 puan zıpladı. %3lük bir değer artışı da raptiye mi vardı koltuğunda da bu akdar hızlı zıpladı bu?[/quote]
sebep neki acaba
[QUOTE=Astatin;99926]..............:)[/QUOTE]
hohoyytt benimki 3000 puvandır longda seninki 400 puvandır :cool: çakma fxci senii (alınma lütfen) :D
sanırım çoğunluk short,kimseden ses çıkmıyor.bende short um...sabaha çok var...
aslında bakarsanız piyasa AL konumunda idi.ama ben tepe oluştuğunu düşünerek shortladım.cezamız neyse öderiz artık.
dow'u dipten yangından mal kaçırır gibi alacaklarını düşünmemiştim.nerden bileceğiz zaten.
sabah ola hayrola...
voba başladığımdan bu yana 2 rezil dönem gördüm...
mayıs-haziran 2007 açın graflara bakın hatta o dönemde sitem test edin.
biriside bu içinde bulunduğumuz piyasa aralıktan bugüne...
[QUOTE=SEYYAH;99953]sanırım çoğunluk short,kimseden ses çıkmıyor.bende short um...sabaha çok var...
aslında bakarsanız piyasa AL konumunda idi.ama ben tepe oluştuğunu düşünerek shortladım.cezamız neyse öderiz artık.
dow'u dipten yangından mal kaçırır gibi alacaklarını düşünmemiştim.nerden bileceğiz zaten.
sabah ola hayrola...
biriside bu içinde bulunduğumuz piyasa aralıktan bugüne...[/QUOTE]
Bu gece pozsiyon riskli idi. Neden? Sistemelr ALda kapattı. Senaryo 1 yükseliş devam da edebilir diyor. İstatistiko yarın eksi kapanır diyor. Ortasını bulursak artı açılıp eksi kapanabiliriz. Şu an da çaılış 32,050 gibi görünüyor.
DOW hala uyumsuz yükseliyor. Patlayacağı günü merakla bekliyorum.
Kafa yormaya gerek yok bence, dow normalde bugün dönmeye başlamış olması lazımdır, ama teknik olarak numara çekmek isterlerse bir haber gazıyla 8000 üzerinide gösterebilirler, sonuçta gösterirlersede düşecek göstermezlersede, ama ne zaman? eğer 8000 üzerindede tırmanmaya devam ederse varyaaaa, işte o zaman herkesi alır derin bir düşünce, kapitalizmin ayak sesleri kulakları çınlatmaya başlar diyorum:)
Bizde gönlüm hala yukarı yönde, ama bugünkü yatay hareket bazı göstergeleri düzeltmeye yetmemiş olabilir, bu yetmezlik ve ardına global piyasaların yarın eksi seyri epey etkileyebilir, ama 32000 ltında oyalanmaya devam ederizde, 31000 e düşüşü yarın için az ihtimalli görüyorum, flat kalmış biri olarak açılışta 32000 altına sarkarsa kısalayamam ama oradan duruma göre uzun denerim büyük ihtimal:), saygılar..
[quote=SEYYAH;99953]sanırım çoğunluk short,kimseden ses çıkmıyor.bende short um...sabaha çok var...
sabah ola hayrola...
biriside bu içinde bulunduğumuz piyasa aralıktan bugüne...[/quote]
her gün aşağıdakiler gibi olsa sabah alsak akşam satsak, yada sabah satsak akşam alsak
[QUOTE=VOBiX;99954]Bu gece pozsiyon riskli idi. Neden? Sistemelr ALda kapattı. Senaryo 1 yükseliş devam da edebilir diyor. İstatistiko yarın eksi kapanır diyor. Ortasını bulursak artı açılıp eksi kapanabiliriz. Şu an da çaılış 32,050 gibi görünüyor.
DOW hala uyumsuz yükseliyor. Patlayacağı günü merakla bekliyorum.[/QUOTE]
Bugün takip edebilsem kapanışta kesinlikle short açardım!Umarım artı açar yarında takip edemeyeceğim.Artı açarsa kafadan short yapacam!
[QUOTE=enorton;98794]Görüşlerine çok değer verdiğim bir üstadım ısrarla nisandan başlayarak yıl sonuna kadar yükseliş olacağını yazıyor başka bir sitede. Kendisini tanıdığım 3-4 yıldır orta vadede yanıldığına şahit olmadım. Ben sistem ne derse onu yapacağım...[/QUOTE]
Geçen gün de bahsetmiştim, sitedeki son yazısında yine yükselişten bahsetmiş, bakalım gün geçtikçe yaşayıp göreceğiz... İşin ilginci bir çok kişi hazirandan sonra büyük düşüş bekliyor...
[I][B]ENDEKS konusunda ise 56 binden SAT verdiğimden beri diyorum.Ne olur ne biter bilemem ama bildiğim 2009 ikinci yarısından itibaren yukarı hareket başlar.Seçimden sonra düşüş bekliyorum evet ama bu düşüş son düşüş olacak.Yarın senetlerinizi realize edip risk almayabilirsiniz.Ama dediğim gibi bu düşüş son düşüş olur sonra YÜKSELİŞ TRENDİ başlar ve yıl Sonu hedefimizde 45 bin olduğunu belirtmiştik.Seçimden sonra düşüş olur ise AL verdiği zaman yeniden sizleri haberdar edeceğim.Temeli sağlam, Banka senetlerinde pozisyon alınmalı yıl sonuna kadar.
İYİ AKŞAMLAR[/B][/I]
hemşerim nooluyor orda?
[QUOTE=SEYYAH;99959]hemşerim nooluyor orda?[/QUOTE]
yok bir şey sakin ol yaw.......