[QUOTE=VOBiX;99626]Sayın HeLLiM,
Ben de zam istiyorum. Özel mesaj kutumdaki 50 mesaj limiti az geliyor. 250 yapabilir miyiz? :D[/QUOTE]
Zam talebimiz kriz nedeniyle olumsuz mu karşılandı acaba :confused:
Printable View
[QUOTE=VOBiX;99626]Sayın HeLLiM,
Ben de zam istiyorum. Özel mesaj kutumdaki 50 mesaj limiti az geliyor. 250 yapabilir miyiz? :D[/QUOTE]
Zam talebimiz kriz nedeniyle olumsuz mu karşılandı acaba :confused:
yaw uykum kaçtı geri geldim....
iyi bari bu sefer ceza yememişim.....
sanırım zeka küpleri şikayet etmekten vazgeçtiler...zaten yakışmaz onlara küçük bebekler gibi agu gu[B] hellim [/B]gu ba baba aguba demek.........
fındık gökhan ne yapıyor ya......
geçen dedim ona vob için 1000 tl vereyim ayda 10.000 yap ver...
halen cevap yok....millete teşekkür ediyor ama yazan yok...sanırım cezası var....neyse biter ve bize anlatır olanları....
ah ne yapsak yarın vadelide diyenler varsa eğer.........
cevap zeka küplerinde: cevap yazarlarsa tabi.......
cube olmak zor hele zeka olması daha bir zor.........
ama ben bu küpleri taktir ediyorum...neden mi......
kuzu etini severmisiniz bilmem.....
kuzu güzel bir hayvandır...işte zeka küpleri ile çatışmaları(pardon ya çakışmaları buraya denk gelir sanırım)......
tümevarım diyorlar.....sanırım....yada ben uydurdum....
işte olay buralara geliyor.....
saçma gibi gözüksede biraz düşününce mantıklı gelecek.....soysuz pardon sonsuzn değiller sonuçta değil mi?
şimdi piknik,zeka küpleri(çoğul yazık ki),mangal,et,saçma hareketler. v.s..........
işte zeka küpleri burda devreye giriyor....okumuş adam vasfıyla.....
ingilizce,matematik.v.s süper......
ama küpleri birleştirdiğimde burda sizi afişe ettiğimde.....açan k....ları merak eder oldum yaw.....brv.brv
ya yazmayı unuttum....
birde varya yarası olan.....haksız olan,şerefsiz olan,yalancı olan,kaypak olan,g...ten korkan,yazdıklarının arkasında duramayan,3-5 yavşağın yanına sığınıp hayatı köpek gibi yaşamaktan,ib...likten zevk almaya başlayanların biçimi ile yazı gizletmeye 3-5 salağı ayağının altına almayı salak terse gelmelerle marifet sayan,zeka küplerini doldurmaya çalışan yalancı sahtekarlara köpek edakarıyla gülen o adamlar(başı adam) varya......
sizi ayrı ayrı ziyaret etmek isterim....biri var özellikle amerikada görmek üzere......dng.dng.boks..kom
günaydın bol kazançlar..
VOB Endeks 30, Yakın vade , 60 dk. grafik.
3/c hareketinin bugün 32.5 üstüne çıkamadan biteceğini , sonrasında 31.15-31.25 aralığına gevşeyeceğini düşünüyorum. 30.9 ve altının görülmesi grafikteki tüm yükselişin bir tepki olarak (a-b-c etiketleri) sınıflanmasına neden olur. Yani daha da aşağılara 29.25 civarına ve altına gitme olasılığını artırır.
Bol Kazançlar.
[URL="http://img255.imageshack.us/my.php?image=vob60.png"][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/2016/vob60.png[/IMG][/URL]
Bir de mini Gurt Adam Analizi.
Daha önceki gurt adam analizinde verdiğimiz ve beklediğimiz hareket oldu. Trend olacağını ve kuvvetli bir hareket olacağını belirtmiştik. Ama trendin süresini söylememiştim. Trend 6-7 gün boyu sürüyor. Bugün Xu100'de dünkü tepe aşılırsa 6. gün olacak. Yani ya bugünden yada yarından başlayarak , mavi dolunaya kadar, yatay-aşağı bir hareket bekliyorum. Özetle yükselişin düzeltme zamanı, özellikle yarından başlayarak (bu gün de olabilir) artık geldi.
Bol Kazançlar. (Ps : Sn Seyyah, neden UV long portföyü kapattığım şimdi biraz daha açık olmuştur sanırım)
[URL=http://img106.imageshack.us/my.php?image=35487352.jpg][IMG]http://img106.imageshack.us/img106/371/35487352.jpg[/IMG][/URL]
Dünkü harekette trendde bir bozulma olmadı adeta test etti.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]26 Mart Perşembe Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
GER GfK Tüketici Güven Anketi (Nis) 9:10 2,5 2,6 Düşük
EUR M3 Para Arzı (Mevsimsellikten Arındırılmış) (y/y) (Şub) 11:00 %5,6 %5,9 Düşük
EUR M3 Para Arzı (Mevsimsellikten Arındırılmış) (3M) (Şub) 11:00 %6,3 %7,0 Düşük
USD Fed-Lockhart'in Konuşması 11:00 Düşük
[U]GBP Perakende Satışlar (a/a) (Şub) 11:30 -%0,4 %0,7 Yüksek [/U]
[U]GBP Perakende Satışlar (y/y) (Şub) 11:30 %2,5 %3,6 Yüksek [/U]
GBP Toplam İş Dünyası Yatırımları (q/q) (Q4) 11:30 -%3,9 -%3,9 Düşük
GBP Toplam İş Dünyası Yatırımları (y/y) (Q4 F) 11:30 -%7,7 -%7,7 Düşük
[U]USD GSYH (Yıllık) (Q4) 14:30 -%6,6 -%6,2 Yüksek [/U]
[U]USD Kişisel Tüketim (Q4) 14:30 -%4,4 -%4,3 Yüksek [/U]
[U]USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (q/q) (Q4) 14:30 %0,8 %0,8 Yüksek [/U]
USD GSYH Deflatörü (Q4) 14:30 %0,5 %0,5 Düşük
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (21 Mar) 14:30 646K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (14 Mar) 14:30 5473K Orta
USD Fed-Lacker'in Konuşması 15:25 Düşük
[COLOR=red][B][U]USD Fed-Geithner'in Konuşması 16:00 Yüksek [/U][/B][/COLOR]
[U]USD Fed-Fisher'in Kriz Hakkındaki Konuşması 18:00 Yüksek [/U]
[U]USD Fed-Lacker'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması 18:30 Yüksek [/U]
USD Fed-Stern'in Konuşması 19:00 Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Best Buy Co., Inc. (BBY) 1.36$ (Zaman Belli Değil)
Hypo Real Estate Holdings AG (HREHF.PK) ---$ (Zaman Belli Değil)
[B]Bol Kazançlar..[/B]