[QUOTE=VOBiX;100009]Roubini yardıma geldi bak.[/QUOTE]
birileri yardıma gelsin de kim gelirse gelsin.. artık sabrım kalmadı, 1 haftadır kısadayım..:)
Printable View
[QUOTE=VOBiX;100009]Roubini yardıma geldi bak.[/QUOTE]
birileri yardıma gelsin de kim gelirse gelsin.. artık sabrım kalmadı, 1 haftadır kısadayım..:)
[QUOTE=unlimitted;100021]yaw don-gömlekçi VOB trader yok ortalıkta, cezalı filan mı?[/QUOTE]
bi ara beni çok kızdırmıştı ama... yinede onun don gömlek longum esprilerini özledim valla..:)
[quote=jerfin;100024]birileri yardıma gelsin de kim gelirse gelsin.. artık sabrım kalmadı, 1 haftadır kısadayım..:)[/quote]
ben de 1 haftadır dolarla yaptığım paraları endeks düşüşü için açılan yardım kapmanyasına yatırdım. :..:
yalnız şu doların yakasını biri bırakıyo başka biri yapışıyo yakaya.:cool:
lem tamam dünyanın rezerv para olmaktan çıkaracaksınız mereti de, ben şu dolarlarımı bi satayım sonra yapın naapacaksanız be.:D
iş, ak, duydunuz mu lem!
bende cumadan beri kısadayım..
halen kısa periyotta tüm ortalamaların üzerinde işlem görüyoruz.
seçim haftası psikolojisine yurtdışıda destek atıyor ve yukarı iştah devam ediyor..
saatlik ortalama 31900 e kadar yükseldi.bu seviye altına sarkarsak realize başladı derim.
[IMG]http://i42.tinypic.com/c87tj.gif[/IMG]
sazan abi,
müsait olduğunda mümkünse DJI için güncel bir sayım yapman mümkün mü?
60 dk veya daha alt periyot olursa sevinirim.hatta hem günlük hemde 60 dk veya daha alt periyot olursa duble sevinirim...
ben anlamaya çalışıyorum fakat çözemedim.belki sen çözmüşsündür hatta bıyık altından kıs kıs gülüyondur.
şimdiden teşekkürler & bol kazançlar,
bende cumadan beri kısadayım, kader arkadaşı olduk yavuzhan..:)
asti de artık okuyup ,üfürmüyor ki dow'a.. bi beddua patlatsa dow göçecek.. hadi artık asti, benim sabrım kalmadı..:..:
[quote=YAVUZHAN;100027]bende cumadan beri kısadayım..
halen kısa periyotta tüm ortalamaların üzerinde işlem görüyoruz.
seçim haftası psikolojisine yurtdışıda destek atıyor ve yukarı iştah devam ediyor..
saatlik ortalama 31900 e kadar yükseldi.bu seviye altına sarkarsak realize başladı derim.
[/quote]
katılıyorum.
longcuların elindeki halay mendillerini bir bir toplamama yardımcı olacak arkadaşlara bugünkü 31.400 hedefime ulaştığımızda bir tepsi baklava!
long halay davulcusunun shortlaması (31.025) ile bir mola.
shortçuların halaya başladığı 29.300'de de ben halaydan çıkar.:..::..:
[quote=jerfin;100029]bende cumadan beri kısadayım, kader arkadaşı olduk yavuzhan..:)
asti de artık okuyup ,üfürmüyor ki dow'a.. bi beddua patlatsa dow göçecek.. hadi artık asti, benim sabrım kalmadı..:..:[/quote]
dün gece dow a biri fena üfürdü,% 1 in üstü kayıba ulaştı dedim tamam,game over,güzel bi ters yüz göreceğiz herhalde..
ama biz yaprak dökümüne dalınca baktıkki kapanış yine + üüü
herhalde ak sakallı dedeler long ta :) efsunlandı resmen dow :..:
[quote=YAVUZHAN;100031]dün gece dow a biri fena üfürdü,% 1 in üstü kayıba ulaştı dedim tamam,game over,güzel bi ters yüz göreceğiz herhalde..
ama biz yaprak dökümüne dalınca baktıkki kapanış yine + üüü
herhalde ak sakallı dedeler long ta :) efsunlandı resmen dow :..:[/quote]
son 9. dakikada %0 iken 9 dakikada %1 yaptı.
zaten bugünkü açılış yeşilleri onun yüzü suyu hörmetine.
yoksa 12 saat önce 7.500 altına inen de aynı endeksin fıçırlarıydı. :..:
evet dax ın sinir seansı baslaıdı hayrlı olsun
[QUOTE=jerfin;100029]bende cumadan beri kısadayım, kader arkadaşı olduk yavuzhan..:)
asti de artık okuyup ,üfürmüyor ki dow'a.. bi beddua patlatsa dow göçecek.. hadi artık asti, benim sabrım kalmadı..:..:[/QUOTE]
Asti artık uğramıyor ki okuyup üflesin. Bizi başkalarıyla aldatıyor....dng
Kendini FXcinin sisteminin deşifresine verdi.
[QUOTE=VOBiX;100034]Asti artık uğramıyor ki okuyup üflesin. [COLOR="Red"]Bizi başkalarıyla aldatıyor[/COLOR]....dng
Kendini FXcinin sisteminin deşifresine verdi.[/QUOTE]
bizi hangi sitelerle aldatıyor acaba...boks..boks..dng