[quote=jerfin;100044]nisan vadede hala uzunsunuz o zaman..:([/quote]
nisan poz yok şu an her an olabilir ama
Printable View
[quote=jerfin;100044]nisan vadede hala uzunsunuz o zaman..:([/quote]
nisan poz yok şu an her an olabilir ama
Shortlamak için aceleci olmayın derim.
Grafiklerden üsttekinde alçalan trendline altında kapanış olmadıkça flat daha iyidir. (xu030 spot)
Alttakinde ise daralan üçgen üst band altına inilmeli.(Xu100'de Xu030 harici senetler)
Short için özellikle üstteki grafikteki koşul gerçekleşmeli. Sabah üstünde açıldık ve şu anda destek görevi görüyor. Bu yüzden de Flat olarak bekliyorum.
[URL="http://img254.imageshack.us/my.php?image=zaman.png"][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/5161/zaman.png[/IMG][/URL]
ne sinir seans ya..kırıl artık daxxx
14:30 dataları kötünün iyisi olursa dow bu gece kendini 8.000 üzerine atabilir, ev datalarının sonucunu unutmayın.
[color=#FF0000][b] 26.03.2009 11:40:08 ROUBİNİ, "ABD'DE KONUT FİYATLARI ÖNÜMÜZDEKİ 18 AYDA YÜZDE 20 DAHA DÜŞECEK" [/b][/color]
Nouriel Roubini, Bloomberg News'a yaptığı açıklamalarda ABD'de konut fiyatlarının önümüzdeki 18 ayda yüzde 20 daha düşeceğini öngördüğünü belirtti.
Açıklamalarında deflasyonist güçlerin 3 yıl boyunca devam edeceğini tahmin ettiğini belirten Roubini, ABD devlet tahvillerinin getirilerinin, göreceli olarak düşük seyretmeye devam edeceğini vurguladı. Roubini Dolar'ın yatırımcıların güvenli liman arayışından fayda sağlarken, ABD'nin ticaret açıklarının azalması ile ergeç değer kaybedeceğini de ifade etti.
ufaktan kısa vadeli yönüömüzü belli ettik
[color=#FF0000][b] 26.03.2009 11:33:39 ROUBİNİ, S&P 500'DE YAŞANAN YÜKSELİŞİN SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMAYACAĞINI ÖNGÖRÜYOR [/b][/color]
Bloomberg News'a konuşan Nouriel Roubini, son 17 yılın en iyi aylık yükselişini yaşayan S&P 500'de, ABD ekonomisinin bu yıl boyunca daralacağını belirterek bu ortamda, yükselişin sürdürülebilir olmayacağını öngördü. Roubini ayrıca, yatırımcıların bu yıl mali bakımdan güçlü ve güçsüz şirketleri ayırt etmeye başlayacaklarını da vurguladı.
[QUOTE=clark;99876]29600 uzunları 32200 den kısaya çevirdim hedef 33 tü ama yükselişn yapısında ve eldeki teknik veride uyumsuzluk oluştu stop 32600[/QUOTE]
Kısaya devam spot dow ve vob taki uyumsuzluklar kısalar lehine ,31500 ilk hedef tutmassa 32450 den aşagı çizgi çekecez
[QUOTE=marakes;100053]ufaktan kısa vadeli yönüömüzü belli ettik[/QUOTE]
yanımıza yanaşıyon bakıyom :..:
dax daki amcalar izin verse düşücez belki ama bole de güç toplarmıyız yatayda diye düşünmüyo da degilim
[quote=TIFIL;100056]yanımıza yanaşıyon bakıyom :..:[/quote]
sabhki güçsüz hareketten sonra dolares in de ısrarıyla yanaşıyım dedim napıyım:..:ama bırakmıyolarki..burdan küt diye de bı yukarı daha gelırse şaşırmıycam..kaz borsası dax yıne sinr ediyo herkesi
herkese afiyet olsun...
Jerfin mimkinse dolar 1,6850 endeksi 31.775 yapacak gerekli önlemleri al.
artık okuyup üfler misin çelme mi takarsın naaparsın bilemiyorum. ama sana (şerrine) güveniyorum. :D