-
Bizim içgündem biraz ısındı, biraz miraz resmen ortada bir gizli kapaklı olma durumuvarmış. Başbakan samimi açıklamalar yaptı, Bundan sonra herşeyi açıkça konuşacağız demesi, evvelden bazı konuların gizli kapaklı görüşüldüğü şeklinde kamuoyunca algılandı ve algılanması durumu kabaracak sanırım.
Alman mahkemelerince çıkaraılan ve ibretlik olan davada yakından takibedilmelidir diyorum, herşeyden önce vatandaş olduğumuz için takibetmeliyiz.
Başbakanında, bundan sonra herşeyi açıkça konuşacağız demesi aslında siyasi istikrara darbe vurmuştur, nasıl vurmuştur, vatandaş artık desteklediği siyasi istikrarın yaptığı işleri doğru bulmamaya başladı, seçmen hata affetmez, insanoğlu psikolojik işte, böyle gizli kapaklı işler olunca soğuyor insan ve bu gitsin artık yenisi diyor, buda numaracı çıktı diyor, şu anda RTE nin ve AKP nin siyasi barometresi çok düştü, hemde azımsanmayacak ölçüde düştü.
Fakat sanırım hernekadar görüşmeyeceğiz desede, RTE VE Doğan bir şekilde gizli görüşüp anlaşacaklar ve durumu kendi açılarından kurtaracaklar, bunuda millet yerse artık erken seçim olmaz ne diyim, bana göre 2009 erken seçim var şimdiden belli oldu, saygılar
-
Haftabaşı açılan tüm piyasalardaki absurd hareketler çok can yaktı gibi.Çubukların boyları epey büyüdü.Dji bugün 11.400 altında kaparsa yanlışlıkla, bugün yaşananın bir ayı rallisi olduğunu düşündürecek.Herkese bol sabırlar...
-
[QUOTE=mavi;32371]Haftabaşı açılan tüm piyasalardaki absurd hareketler çok can yaktı gibi.Çubukların boyları epey büyüdü.Dji bugün 11.400 altında kaparsa yanlışlıkla, bugün yaşananın bir ayı rallisi olduğunu düşündürecek.Herkese bol sabırlar...[/QUOTE]
Sevgili Mavi,
11400 üzerindede kapasa da ayı rallisidir diye düşünüyorum, 12000 e yaklaşşada durum aynıdır diye düşünüyorum.
Sevgiler.
-
geceye 51300 den kısa girdim gene.dax ve dowun düşeceği belli idi gene terse sardılar sabah 1200 puan eksi açılış beklentim mevcut.
-
[QUOTE=akinolukentuf;32373]geceye 51300 den kısa girdim gene.dax ve dowun düşeceği belli idi gene terse sardılar sabah 1200 puan eksi açılış beklentim mevcut.[/QUOTE]bunun kapanışı var..sabah futuru var...
varda var......
hemen 1200 ü yapıştırmışsınız.......
dow artı yüzde 3 de kapatır..eksi yüzde 2 de.....bugun tam kumarhane dow...
[B]kritik seviye 11300... [/B]bunu üzerinde kalırsa yukarı devam eder kanımca........
-
[QUOTE=akinolukentuf;32373]geceye 51300 den kısa girdim gene.dax ve dowun düşeceği belli idi gene terse sardılar sabah 1200 puan eksi açılış beklentim mevcut.[/QUOTE]
+. +.
-
Buy 2 .US30 @11,507 to close position#235006756 opened at Sep 8, 2008 1:31:14 PM @11,572
en son rakam açıldığı rakamı ifade ediyor bu sadece bir işlem .507 kapayıp gene açtım dowda.
Buy 1 .US30 @11,357 to close position#235025388 opened at Sep 8, 2008 2:31:31 PM @11,491
11357 kapayıp gene 425 den shortum %100 kardayım ama bize sıfır faydası var .
bizde ise zarar .sabah alacağım alacakları kusura bakılmaz ise ne diyeceğimi bilemiyorum.
-
11300 bugün seans içinde görülürse mutlaka long açılmalıdır dowda daha doğrusu demin kaçtı fırsat.
-
mbm ters yüz formasyonu oluşuyor yarın cumanın biraz üstlerinde olmasını bekliyorum piyasaların hatta kaçınılmaz görüyorum.Bizimkiler bence algıya oynadılar gene .11200 altı çok kötü bir şey olur.
1200 bence iyimser şu tabloda .gap muhabbetinden dow tutunursa olmıyabilir.
-
[QUOTE=jelibon;32377]11300 bugün seans içinde görülürse mutlaka long açılmalıdır dowda daha doğrusu demin kaçtı fırsat.[/QUOTE]
ben longladım 11300 ün hemen üzerinden..sanal olarak..
senin gibi sn jelibon.....:D
stopum tam 11300 ...
burayı yani 11300 altını denerse zaten kentufun dediği gibi ters yüz bile olur..
çadır karışır......
-
[QUOTE=mbm;32379]ben longladım 12300 ün hemen üzerinden..sanal olarak..
stopum tam 12300 ...
burayı yani 12300 altını denerse zaten kentufun dediği gibi ters yüz bile olur..
çadır karışır......[/QUOTE]
ALLAHMI SÖYLETTİ 12300 bu arada onlarında bizden farkı yok pariteciler ortalığı karıştırıyor .hisselere bakıp bu düşüş ve çıkışlara anlam vermek çok zor .kumarhaneye dönmüş tüm dünya .
-
[QUOTE=mbm;32379]ben longladım 12300 ün hemen üzerinden..sanal olarak..
stopum tam 12300 ...
burayı yani 12300 altını denerse zaten kentufun dediği gibi ters yüz bile olur..
çadır karışır......[/QUOTE]
ben seni okumadan yazdım ama aynı şeyi düşünmüşüz.
gerçi sen longladığın yerden direk 1000 puan zarar yazmışşın, gitmiş sermaye.:..:
sevgiler.
-
[QUOTE=akinolukentuf;32380]ALLAHMI SÖYLETTİ 12300 bu arada onlarında bizden farkı yok pariteciler ortalığı karıştırıyor .hisselere bakıp bu düşüş ve çıkışlara anlam vermek çok zor .kumarhaneye dönmüş tüm dünya .[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;32381]ben seni okumadan yazdım ama aynı şeyi düşünmüşüz.
gerçi sen longladığın yerden direk 1000 puan zarar yazmışşın, gitmiş sermaye.:..:
sevgiler.[/QUOTE]
he heeee...
12300 ler 11300 olarak değiştirildi bile çoktan......:D
kalem hatası......:)))
-
kumarhane yok durum açık. sp bir gecede daha önce desteği olan şimdi önemli direnç noktası olan 1270 i geçemez. Hele 1300 teyidli geçmeden sürekli short açılmalıdır.
Emtialar out, petrol out.
Türkiye in, brezilya, çin, rusya out.
Amerika flat out, avrupa out.
dolar in, euro out.
ta ki desteklere ya da dirençlere kadar.
yapılması gereken her geceye flat girmek. ben yapamıyorum.
flat out jelibon terimidir, tıpkı vip destek gibi.
sevgiler.
-
[IMG]http://img367.imageshack.us/img367/3405/83355066nb9.jpg[/IMG]
dow da kapanmadan önce 5 dk indikatörler sat vermişti zaten belki kapanışa kadar toparlar.
-
11500 üzeri kapatabilir dow......
daha dogrusu kapatsa iyi olur......:)
11300 ün hemen üzerinden sanal olarak longladık ya...
-
ya bu hepsiburdanın reklamı iyi olmuş...
kimse yazmıyor.... bende onlara tıklıyorum...
vakit geçiyor.....:)
-
-
[QUOTE=mbm;32390]ya bu hepsiburdanın reklamı iyi olmuş...
vakit geçiyor.....:)[/QUOTE]
Evet bende sıkça tıklıyorum ''TIK'' sayısı artsın siteye destek olsun diye.Arkadaşlar dünyanın emeğini veriyolar sağolsunlar.Bende bireysel olarak katkı sağlamaya çalışıyorum.
-
[QUOTE=mbm;32389]11500 üzeri kapatabilir dow......
daha dogrusu kapatsa iyi olur......:)
11300 ün hemen üzerinden sanal olarak longladık ya...[/QUOTE]
fırsat geldi..lelele
-
[QUOTE=jelibon;32394]fırsat geldi..lelele[/QUOTE]
yok 11300 longları vermedim...
yarın 11570 üzerinde verecegim... he he....:D
stopuda 11400 e çektim.....:)))
-
[QUOTE=mbm;32395]yok 11300 longları vermedim...
yarın 11570 üzerinde verecegim... he he....:D
stopuda 11400 e çektim.....:)))[/QUOTE]
satda biz alalım, biz flat kalakaldık.:rolleyes:
-
Piyasalar bugün bu kadar açıkçı varken bu şekilde ancak kalabilirdi ayakta.Sabaha gene bir haber patlatırlar vadelileri 50-60 puan aşağıda görebiliriz.avrupada açılışta şu boşuklarını alır.Biz direk 53000 açarız dermişim.
-
[QUOTE=mbm;32390]ya bu hepsiburdanın reklamı iyi olmuş...
vakit geçiyor.....:)[/QUOTE]
bu günlerde sizlerle olmak çok isterdim...okullar açıldı malum ihtiyaçlar bitmiyor çocukların onlarlr ugraşıyoruz.....
kendinize dikkat edin sizleri çok seviyoruz...
azız ama bu yeterli oluyor sayın mbm....;)
-
[QUOTE=cbaykus;32400]bu günlerde sizlerle olmak çok isterdim...okullar açıldı malum ihtiyaçlar bitmiyor çocukların onlarlr ugraşıyoruz.....
kendinize dikkat edin sizleri çok seviyoruz...
azız ama bu yeterli oluyor sayın mbm....;)[/QUOTE]
bende çok seviyorum bu forumu ve forumdakileri....
arasıra anlamsız sivri bir iki çıkış olsada paylaşım güzel.....
sn haguan dönerse tatilden dahada güzel olur kanaatndeyim.....
benim büyük oğlumda birinci sınıfa başladı bu sene yeni.....
o heyecanı ve koşuşturmayı biliyorum...
sanki ben başladım okula...:D
sevgiler......
-
Dow un çıkışı yarım kalmış :) gündüz salladık ama fazla sallmışım demekki 11800, herneyse, bolingereine bakıyodum, yarın çıkışı devam ettirerek dediğim seviyelere ulaşmaya çalışacaktır diyorum, bi aksilik olmazsa tabii.
Bizimkiler kollu makinenin hangi kolunu çekeceğini şaşırdı galiba, günlük grafiğe bakıyorum son barlarda aşağı yukarı boşluklu savrulmalar var, bir gün aşağıda, bir gün yukarıda oldu artık yarın yarın bi düzene girsin şu yaw, illallah dedirttiler millete, dünyanın yaka silktiren tek borsası oldu :), helede spot hisse alanlar sürekli sormaya başladı bana, ya eskiden böle olmuyodu vob açıldı böyle oldu borsa, siz mi yapıyonuz abi yoksa bunu böyle diyorlar:) saçını başını yolan var yaa, olmaz böyle bi şey.
Hee diyorum o eski imkb yok değilmi, sonra spot un grafiğine bakıyorum sanki deli saçması bişeye bakıyorum yani bu kadar absürd olur barlar, neyse vazgeçmeyecekler demekki idare edicez ne yapalım, ben birazda sonradan görmüşlüğe bağlıyorum, aç gözlülük ne olacak, ne bugünkü gap ın, nede bugünkü güniçi hareketin açıklaması dahi yok, eski tarihli beş dakikalık garfiklere bakıyorum ve son zamanlardaki grafiklere bakıyorum resmen yamyamların cirit attığı yer olmuş.
Arasıra uzak duracaksın başka şeylerle uğraşacaksın, hemşerim Sn. çbaykuş ne güzel çocuklarla ilgileniyormuş daha ne işte, kollu makine borsası vob yarın sabaha ne gelecek diye kafa yormaktan başka bişeye benzemedi zaten, yazımı turamı borsası oldu.kom, oysa vob açılıyor diye neler neler düşünüldüydü, tarihin masum sayfalarında kaldı o günler, bu günler iyi günler değil, hangi finans uzmanı yada anlayanı diyim artık ne diyeceğini şaşırdı, batan ABD borsalarında bile görülmeyen deli saçması yön değişikliği yada ayrışma denen şeyler neredeyse her gün yaşanır oldu bizde, olsun bakalım, demekki bunu hakediyormuşuz başka açıklaması yok bunun, saygılar.
-
butun gun yatay sabahlari gap VOB u bu. erkek gibi seans icinde yapamiyorlar sabaha birakiyorlar birazda saat 5 dogru 10 dakika alsana vadeli islemler borsasi. isin ilginci herkes nasil razi bu duruma.
-
Hiçkimse analizlerinde suç bulmasın kendini hatalı bulmasın üç kişinin yönlendirdiği bir piyasa içindeyiz.yabancılar voba geldikçe onlarıda tokatlayan çıkacaktır.yavaş yavaş geliyorlar bkz dün sabah yedikleri tokat yetmedi gene agresif tutma eğilimi gösterdiler.Hem spotta hem vobta işlem yapan yabancı geldikçe bizde yabancı borsalarla korele olacağız ama daha var.
-
Günaydın.
Herkese bol kazançlar.
Şimdi asansörü yavaş yavaş aşağı katlaramı çekeceğiz.
Yoksa aşağı yukazı zikzaklarla mı günü geçireceğiz.
[url]http://www.ayatirim.com/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/url]
Nuri sevigen in yorumu
-
-
[QUOTE=nyse-dj;32414]butun gun yatay sabahlari gap VOB u bu. erkek gibi seans icinde yapamiyorlar sabaha birakiyorlar birazda saat 5 dogru 10 dakika alsana vadeli islemler borsasi. isin ilginci herkes nasil razi bu duruma.[/QUOTE]
razı olan yokki :(
-
[QUOTE=mbm;32401]bende çok seviyorum bu forumu ve forumdakileri....
arasıra anlamsız sivri bir iki çıkış olsada paylaşım güzel.....
sn haguan dönerse tatilden dahada güzel olur kanaatndeyim.....
benim büyük oğlumda birinci sınıfa başladı bu sene yeni.....
o heyecanı ve koşuşturmayı biliyorum...
sanki ben başladım okula...:D
sevgiler......[/QUOTE]
bende 6 senedir bu üniv nie bitmior diye hocalara kalaylıom :) bu sene 7. sene gene mezun etmezlerse tasdikname alcam:)
-
mesaj yazinca hata veriyor sizdede varmi
-
-
resmen yatay yahu insallah sonlarıdır
-
kardeş hangi üniv. benimde 6. senem senin yaptığından yapıyorum bende:)
-
günaydın...
sistemler alda....
uzuna devam geceden......
-
[QUOTE=hexen;32424]siystem halen long[/QUOTE]
evet ama ky avındalar .guvensizligi yarattılar artık guvenemıyoruz pozisyon almaya.dng
-
uzunlar devam...geceye girerken yarısını kapatıyorum sabah aşagılardan geri alıyorum guzel oluyor
-
52000 üzeri ralli olurda....
py oyun peşinde....