[QUOTE=tuareg;100146]Hadi Jerfin göster şerrini, yoksa şerrınden bundan kelli korkutamazsın beni:)[/QUOTE]
py benim şerrimi tınmıyor artık, sende tınma..:)
Printable View
[QUOTE=tuareg;100146]Hadi Jerfin göster şerrini, yoksa şerrınden bundan kelli korkutamazsın beni:)[/QUOTE]
py benim şerrimi tınmıyor artık, sende tınma..:)
Bu arada..Orakıl Tarhan ERDEm AKP nin %47 civrı oy alacağını tahmin ediyor...Bu durum borsada fiyatların çinde var mı? Yoksa bubu yarın mı fiyatlar seçimden sonra mı fiytlar? Fiyatların içindeyse yarınmı realis eder hafaya mı bırakır?
EW ciler nerde EW ciler..Yanlış hatırlamıyorsam DJI için 7200 ve 7700 gibi olası ikş hedef konmuştu günlükte...Bir reload durumu var mı ...
XU30 günlük EW sayımı görelim sahalarda bir de......
PS: Sanıyorum Bay SAZAN, topnatılarını bir şekilde bana kitledi :) Ben bu hafta ful toplantıda, Bay SAZAN sık sık forumda...Madem böyle bir eksçeyinc oldu, oldu olacak sistemleri de eksçeyinc edelim..
:) Su yok mu su :)
Reco gündüzleri foruma takılmaya başladığına göre özel hayatında bir değişiklik olsa gerek... Yenge şutu bastı ve Reco bohem bir tarz yapmış kendine gibi geldi bana
[QUOTE=Astatin;100147]AKşama yine ağ atacağım..Bakalım sistemsel bir şeyler takılacak mı :)[/QUOTE]
nerdesin sen bakim... şu dow'a kuvvetli nefesin ile bi beddua patlat.. yoksa imdattt diye bağırmaya başlayacağım, ufunet bastı..:D
dansözde ammada nazlanıyor,kır belini para yapıştıracağız sana...
hep merak ederim,
"yorulmuştu dinlendi, 2 saate kadar uççak kaççak" diyen adama mesela telefisyonda filan neden Allahın kulu "lem madem 600-800 puan tepçeene inanıyon bankan niye 1.000 kontratçık açtı bi 2.000 daha açmaya niye yanaşmıyo üstten satacağına inanmadığından mı yarısına razı olsa yeter be!" demez...?
[QUOTE=Astatin;100147]AKşama yine ağ atacağım..Bakalım sistemsel bir şeyler takılacak mı :)[/QUOTE]
Asti balıkçılığı bırakmazsan senin yasaklanman için dilekçe vereceğim. NEredesin kaç gündür?
arkadaslar matriksi takilan var mi? Yeniden kurmayi bile denedim ama bir sey degismedi.
[QUOTE=TIFIL;100151]dansözde ammada nazlanıyor,kır belini para yapıştıracağız sana...[/QUOTE]
evet benim yazmamı bekliyor muş....dng yapıştırın çabuk kalkamasın para toplamaktan :D
Düzeltme imaresi geldi aşağıya.
[QUOTE=unlimitted;100152]hep merak ederim,
"yorulmuştu dinlendi, 2 saate kadar uççak kaççak" diyen adama mesela telefisyonda filan neden Allahın kulu "lem madem 600-800 puan tepçeene inanıyon bankan niye 1.000 kontratçık açtı bi 2.000 daha açmaya niye yanaşmıyo üstten satacağına inanmadığından mı yarısına razı olsa yeter be!" demez...?[/QUOTE]
Moderatörler ayıklıyor yoksa ne sorular geliyordur ona.
[quote=jerfin;100150]nerdesin sen bakim... şu dow'a kuvvetli nefesin ile bi beddua patlat.. yoksa imdattt diye bağırmaya başlayacağım, ufunet bastı..:D[/quote]
valla işin doğrusu şööyle tek parti iktidarı gazı üstüne imf anlaşması falan olada 38000 lerden şort fırsatı ola diye hesaplıyorum:..::..:
ama zeten tek parti gazı fiyatların içinde olabilir ayrıca hükümet imf i kışkışlayabilir yüksek oy oranına güvenip....bilemeyon yani...:)
bedduam çok sapık so nuçlar üretiyo bu aralar..bazı gün %4 düşürüyo bazı gün %4 düşütüyo DJI yı.. Ama genelde beddua ertesi VOB düşüyo DJI dan bağımzıs olarak..:) Ama bugün etmiyim
[quote=VOBiX;100153]Asti balıkçılığı bırakmazsan senin yasaklanman için dilekçe vereceğim. NEredesin kaç gündür?[/quote]
Bu aralar işler yoğun beaah takılamıyorum..Akşamları da takılamıyorum çünkü Bay SAZAN ın sistemi bir kaç gün içinde geliştiremezsem, Bay SAZAN sanırım sınıfta bırakacak yetmiyor gibi bir de sıradayağına çekebilir..Kanaat notu versin diye SPX için çok başarılı bir sistem geliştirdim ama galiba etkili olmadı Bay SAZAN'da... Çok tırsıyorum :) (Bak tırsma rolleri de değişti):D