Sn. HeLLiM,
Bence Gökhan'a bir şans daha verin.
Printable View
Sn. HeLLiM,
Bence Gökhan'a bir şans daha verin.
[QUOTE=SEYYAH;100236]sn.şengöz'den alıntı...
C.1 kısmını sonradan ekledin yemezler :..:
C.1 ise kalan 4 dalganın tamamlanması 2 ay falan sürer.bu çıkış yaklaşık 10 gün sürdü.bunun düzltmesi var sonra 3. dalgası var ondan sonra 4 ve 5.tekrar dönüp DİP yapılmasıda aylar sürer...senin söylediğin iş yaş...[/QUOTE]
e peki 5 lik bir yapıda çıkış böyle mi olur seyyah..:confused::..:
[QUOTE=jerfin;100234]biz uyumsuz çıkıyor diye kısa yaptıkça dow 9000 e gidiyormuş..:..:[/QUOTE]
Burada biri diyordu tatlı tatlı yemenin acı acı .... olur diye.
Baybars amcam ticari emlak krizi geliyor diyor. Hotel, ofis, işhanı tarzı yerlerin krizi gelecekmiş. Onda para kazanmak için marj yaratılıyor da olabilir. AIG ayrı bir oly. Dolar çökecek diyor.
[QUOTE=tuareg;100235]Herkes gider mersine biz gideriz tersine, şimdilik avantaj benden yana ancak sabaha durum değişebilir:)[/QUOTE]
sen git bakalım tersine tersine..:..: bizim yanımıza gelmek istediğinde de biz deriz o zaman hadi hadi mersin'e mersin'e diye..:..:.kom
[quote=jerfin;100238]e peki 5 lik bir yapıda çıkış böyle mi olur seyyah..:confused::..:[/quote]
neyini beğenmedin alnamadım ki? boyu posu yerinde yaklaşık 1.500 puan :D
zaten bu hafta öldü.gelecek hafta biraz daha belli olur piyasa.dow dan ziyade biz ne yapıyoruz asıl önemlisi o.
bak aşağıda hızlı yassı çizimi var.dikkat edersen C dalgası B nin alt dereceli b si civarına gidiyor ve oradan terse dönüş...
bu da DOW'da yanılmıyorsam 8.300 lere falan denk gelir en fazla...
bu arada hızlı yassı olup olmadığını bilmiyorum.ben bir 5 dalga gördüm.ve sn.şengöz'ün dedikleri geldi aklıma.
Buarada bir günden fazladır Muhsin Yazıcıoğlunun helikopterine ulaşılamadı, adamlar belkide kazandan kurtuldu ama soğuktan dolayı ölecekler. Tüm devlet seferber oldu bir helikopter bulunamadı. Hani teknoloji çağındaydık, hani uydulardan evlerimizin evinin içi görülebiliyordu. Hani cep telefonları kapalı olsa bile yeri tespit edilebiliyordu. Cep telefonu çekmiyor diyeceğim ama kazadan sonra 20 dk 112 ile görüşmüşler. Gerçekten anlamıyorum, dünyada mı bu teknoloji yok yoksa bizde mi? Ne olursa olsun bu Türkiye için utançdır. Daha geçen yıl Ispartada düşen uçağın üstündeki şaibeler aralanmadan, hollandada uçağımız düştü. Bence devlet, havacılık sektörü ya da bu işle ilgili kim varsa şapkasını önüne alıp düşünmeli... Bedava yaşıyoruz bedava...
[QUOTE=SEYYAH;100241]neyini beğenmedin alnamadım ki? boyu posu yerinde yaklaşık 1.500 puan :D
zaten bu hafta öldü.gelecek hafta biraz daha belli olur piyasa.[COLOR="Red"]dow dan ziyade biz ne yapıyoruz asıl önemlisi o[/COLOR].[/QUOTE]
bizim piyasanın ne yapacağını bilmiyorum da, ufukta bana bir gap daha görünüyor..:..: off yaa biri vursun artık şu dow'un tepesine...dng
Haftaya işler karışacak gibime geliyor, dow duzeltme yapar yapmasına ama secım sonucları IMF meselelerını pıyasa nasıl anlar orası muamma.
sabah 32500 bi kez daha denenirmi dersiniz ?
[quote=YAVUZHAN;100245]sabah 32500 bi kez daha denenirmi dersiniz ?[/quote]
Uzunlarımı 32500 den devretmeye hazırım, pozısyon kapamak ısteyen varsa stressız dertsız sımdıden kendı aramızda mahsuplaşalım:)
[QUOTE=SEYYAH;100241]neyini beğenmedin alnamadım ki? boyu posu yerinde yaklaşık 1.500 puan :D
zaten bu hafta öldü.gelecek hafta biraz daha belli olur piyasa.dow dan ziyade biz ne yapıyoruz asıl önemlisi o.
bak aşağıda hızlı yassı çizimi var.dikkat edersen C dalgası B nin alt dereceli b si civarına gidiyor ve oradan terse dönüş...
bu da DOW'da yanılmıyorsam 8.300 lere falan denk gelir en fazla...
bu arada hızlı yassı olup olmadığını bilmiyorum.ben bir 5 dalga gördüm.ve sn.şengöz'ün dedikleri geldi aklıma.[/QUOTE]
eğer bu sayım ilerliyorsa vah ki ne vah !! bizi 20.000 ler falan da tutmaz seyyah..:eek:
imkb 100 26000 den açmalı
ben uzunum ama rahat degilim
yarın eksi bile açsalar şaşırmam