[QUOTE=tuareg;100246]Uzunlarımı 32500 den devretmeye hazırım, pozısyon kapamak ısteyen varsa stressız dertsız sımdıden kendı aramızda mahsuplaşalım:)[/QUOTE]
dow'u görünce iştahın kabardı ama daha fdow var sırada...dng
Printable View
[QUOTE=tuareg;100246]Uzunlarımı 32500 den devretmeye hazırım, pozısyon kapamak ısteyen varsa stressız dertsız sımdıden kendı aramızda mahsuplaşalım:)[/QUOTE]
dow'u görünce iştahın kabardı ama daha fdow var sırada...dng
[QUOTE=enorton;100242]Buarada bir günden fazladır Muhsin Yazıcıoğlunun helikopterine ulaşılamadı, adamlar belkide kazandan kurtuldu ama soğuktan dolayı ölecekler. Tüm devlet seferber oldu bir helikopter bulunamadı. Hani teknoloji çağındaydık, hani uydulardan evlerimizin evinin içi görülebiliyordu. Hani cep telefonları kapalı olsa bile yeri tespit edilebiliyordu. Cep telefonu çekmiyor diyeceğim ama kazadan sonra 20 dk 112 ile görüşmüşler. Gerçekten anlamıyorum, dünyada mı bu teknoloji yok yoksa bizde mi? Ne olursa olsun bu Türkiye için utançdır. Daha geçen yıl Ispartada düşen uçağın üstündeki şaibeler aralanmadan, hollandada uçağımız düştü. Bence devlet, havacılık sektörü ya da bu işle ilgili kim varsa şapkasını önüne alıp düşünmeli... Bedava yaşıyoruz bedava...[/QUOTE]
İHA muhabiri banyo kadar bile büyük olmayan bir yerde yani helikopterin içinde ve nedense Muhsin Yazıcıoğlunu görememiş. Sanki tren kazası oldu. İskenderin adamları almıştır onu. Bir de muahbir nereden gelip nereye gittiklerini bilmiyordu. Olayın şokundandı diyeceğim 112yi hatırlayan adam bir kaç saat önce bindiği helikoptere nereden bindiğini ve nerede ineceğini hatırlar herhalde. İşi haber yapmak olan kişiye ineceği yeri söylememiş olsalar bile en azındna bindiğ iyeri biliyordur. Teknoloji bizde var. Benim üsteğmen söylemişti telefon kapalı da olsa pili takılı ise ortamı dinleme ve yeri tespit edebilriiz daha önce de çok yaptım dedi. Üsteğmen bu teknolojiye ulaşmışsa daha üstünü de vardır. Seçim öncesi kaza değil bence bu komplodur. Hele TVye çıkan Muhsin başkanım ölürse ben de ölürüm diyen fedaileri görünce İskenderin taşeronu olan Zafer'in yönettiği gruplar geldi aklıma. GSM operatörleri yabancıalrda iki farklı operatör yer tespiti için farklı bölgeler bildiriyorlar. Oldu canım derler adama. 2-3 bin kişi 25 kilometrelik alanı tarıyor bulamıyor herkes elele tutuşup alanı çembere alıp ortada buluşsa yine bulunur. Gerçi 4 mt kar varmış orada ama pervanesi filan görünür helikopterin. Kurtlar Vadisini de yayınlamadılar bu akşam zaten :mad:
[QUOTE=truva;100248]imkb 100 26000 den açmalı
ben uzunum ama rahat degilim
yarın eksi bile açsalar şaşırmam[/QUOTE]
ne garip, bende kısayım ama hiç huzursuz değilim..:..:
Ben yavuzhan kardeşimin hedefıne karsı yazdım jerfınım, sen de talıpsen fıyatta ındırım yaparız, sana da 32475 den olsun, eskı muttefıklık hatırına, aşağısı valla kurtarmaz, olsa tükan senin:)
[QUOTE=jerfin;100251]ne garip, bende kısayım ama hiç huzursuz değilim..:..:[/QUOTE]
Gapler alışkanlık yaptı artık da ondan huzursuz değilsin .dng
[quote=jerfin;100251]ne garip, bende kısayım ama hiç huzursuz değilim..:..:[/quote]
Tamam işte, mahsuplaşalım, rahat rahat uyu, sabah acılısta da daha yukarıdan sort yaparsın, çifte kavrulmuş olur, ne dersin heeee, tamam mı, tamam mı, anlastık mı???.dng
[quote=SEYYAH;100241]
...bak aşağıda hızlı yassı çizimi var.dikkat edersen C dalgası B nin alt dereceli b si civarına gidiyor ve oradan terse dönüş...
bu da DOW'da yanılmıyorsam 8.300 lere falan denk gelir en fazla...
bu arada hızlı yassı olup olmadığını bilmiyorum.ben bir 5 dalga gördüm.ve sn.şengöz'ün dedikleri geldi aklıma.[/quote]
A = C ye göre [U]8.100,[/U] C = A*1.61 e göre [U]9.150 [/U]
1 - 3 düşüş trendinin 2 - 4 paralel trendine fiyatın cuma çarpma hedefi [U]8.100[/U] civarı.
Grafik çalışması hafta sonuna, zaman bulabilirsek piknik sonrası.Bu arada geçmiş grafiklerde belirtilen 07-04-2009 ve 15-06-2009 tarihleri vardı.
İlkine yaklaştık.
Bol şans hepimize...
[QUOTE=tuareg;100255]Tamam işte, mahsuplaşalım, rahat rahat uyu, sabah acılısta da daha yukarıdan sort yaparsın, çifte kavrulmuş olur, ne dersin heeee, tamam mı, tamam mı, anlastık mı???.dng[/QUOTE]
benim ort.maliyetim 31.400 ler ama.. o rakamdan he dersen anlaştık, mahsuplaşalım.. :..:
helikopter dediğin 3 tonluk bir metal yığını..insan ısısına duyarlı,metale duyarlı pek çok cihaz var..cidden garip..hatırlayın..aktütün karakol baskını öncesinde teröristlerin sırtındaki roketatar vs. bile ucak görüntüsüne takılmıştı...
tekrar okudum da sn.şengöz, yassı C kalıp için dow'da 9000 hedefini vermiş seyyah..
ne o ya geceden 2.el piyasasımı oluşturuyosunuz yoksa :)
uzuncu varmı 32200 den tokuşturalım :)
[QUOTE=VOBiX;100254]Gapler alışkanlık yaptı artık da ondan huzursuz değilsin .dng[/QUOTE]
he valla, bağışıklık kazandım gaplere karşı..:..: