[quote=YAVUZHAN;100260]ne o ya geceden 2.el piyasasımı oluşturuyosunuz yoksa :)
uzuncu varmı 32200 den tokuşturalım :)[/quote]
Anlaşabiliriz, ama fiyat cok düşük, sonucta vob kontratı devrediyoruz, toksik kağıt devretmıyoruz, çık bıraz allasennn:)
Printable View
[quote=YAVUZHAN;100260]ne o ya geceden 2.el piyasasımı oluşturuyosunuz yoksa :)
uzuncu varmı 32200 den tokuşturalım :)[/quote]
Anlaşabiliriz, ama fiyat cok düşük, sonucta vob kontratı devrediyoruz, toksik kağıt devretmıyoruz, çık bıraz allasennn:)
[quote=jerfin;100261]he valla, bağışıklık kazandım gaplere karşı..:..:[/quote]
Bunca zaman ınatla kısa kaldın tamam dedık ses etmedık ama piyasa donduğunde uzunda kalırsan varya, vallahı vururum senı.
[quote=jerfin;100257]benim ort.maliyetim 31.400 ler ama.. o rakamdan he dersen anlaştık, mahsuplaşalım.. :..:[/quote]
benim kısalarda 31 bin den.
1000 puan histem kazığı,disiplin cezası daha doğrusu..
bu arada şengöz hocanın yorumları hangi tarihli ?
kendisi dow konusunda oldukça karamsar uzun vadede..
[quote=VOBiX;100250]...........Teknoloji bizde var. Benim üsteğmen söylemişti [B]telefon kapalı da olsa pili takılı ise[/B] ortamı dinleme ve [B]yeri tespit edebilriiz.......[/B][/quote]
ben askere gitmeden önce 4 yıl eski adıyla telsim şimdiki adıyla vodafone da çalıştım.
dediğin doğru şimdi şarjı bitti yeri tespit edilemedi falan deniliyor.bu hikaye.sim kart takılıysa ve batarya arkasından sökülmemişse yerde tespit edilir dinlemede yapılır.yani illa şarjın olması, telefonun açık olması falan şart değil dinleme ve yer tespiti için.
koskoca helikopteri bulamadılar.gerçekten çok ilginç.30 km 2 lik bir alandan bahsediliyor.yahu en kötü ihtimalle anınada kaldrırısın bir insansız uçak belirtilen alanın resmini çeker yine tespit edersin yerini.
sanki yer yarıldı koca helikopter ve içindekiler içine girdi.
Fiyat değişti jerfın, fdow 7853, tam 5 puan yukarda fıyat 32487,5
32500 rakamını ban telafuz etmedım, yavuzhan kardeş soyledı ben onu baz alıyorum.
Neyse bu kadar geyık yeter, herkese ıyı geceler.
[QUOTE=YAVUZHAN;100264]benim kısalarda 31 bin den.
1000 puan histem kazığı,disiplin cezası daha doğrusu..
bu arada şengöz hocanın yorumları hangi tarihli ?
kendisi dow konusunda oldukça karamsar uzun vadede..[/QUOTE]
sn.şengöz bahsettiğimiz sayımı, dün bloğuna koymuş.. evet uzun vadede oldukça karamsar..:(
[quote=tuareg;100262]Anlaşabiliriz, ama fiyat cok düşük, sonucta vob kontratı devrediyoruz, toksik kağıt devretmıyoruz, çık bıraz allasennn:)[/quote]
hani forum kardeşliği :)
kardeş kardeş 250 puan gab e fitleşelim bende gece rahat uyuyayım :)
[quote=jerfin;100259]tekrar okudum da sn.şengöz, yassı C kalıp için dow'da 9000 hedefini vermiş seyyah..[/quote]
[quote=mavi;100256]A = C ye göre [U]8.100,[/U] C = A*1.61 e göre [U]9.150 [/U]
1 - 3 düşüş trendinin 2 - 4 paralel trendine fiyatın cuma çarpma hedefi [U]8.100[/U] civarı.
Grafik çalışması hafta sonuna, zaman bulabilirsek piknik sonrası.Bu arada geçmiş grafiklerde belirtilen 07-04-2009 ve 15-06-2009 tarihleri vardı.
İlkine yaklaştık.
Bol şans hepimize...[/quote]
Sayın jerfin,
Trendline kırılırsa neden olmasın.Görüntü hoş olmaz ama...
Bol şans...
[QUOTE=tuareg;100263]Bunca zaman ınatla kısa kaldın tamam dedık ses etmedık ama piyasa donduğunde uzunda kalırsan varya, vallahı vururum senı.[/QUOTE]
işte o zaman gerçekten hakederim vur beni.:). hatta seni zahmetten ve mapustan kurtarıp ben kendimi furayım..:..:
[quote=jerfin;100267]sn.şengöz bahsettiğimiz sayımı, dün bloğuna koymuş.. evet uzun vadede oldukça karamsar..:([/quote]
tüm düşüşün 500/1.000 arası bir seviyede bitmesini bekliyor DJI da.zaman olarakta yanılmıyorsam 18 ile 78 yıl arası bir düzeltmeden bahsediyor.
aramızda kaç kişiye nasip olacak acaba düzeltmenin bittiğini görmek :..:
[quote=jerfin;100267]sn.şengöz bahsettiğimiz sayımı, dün bloğuna koymuş.. evet uzun vadede oldukça karamsar..:([/quote]
ben üyesiyim benim haberim yok !
kızdım şimdi :mad:
[QUOTE=SEYYAH;100271]tüm düşüşün 500/1.000 arası bir seviyede bitmesini bekliyor DJI da.zaman olarakta yanılmıyorsam 18 ile 78 yıl arası bir düzeltmeden bahsediyor.
aramızda kaç kişiye nasip olacak acaba düzeltmenin bittiğini görmek :..:[/QUOTE]
ehmmm 18 yıl haa.. ben bu kısaları 18 yıl taşısam mı acaba diye düşünmeye başladım..:..::..: