-
[quote=jerfin;100300]Morgan stanley, garantı bankası ıcın tavsıyesını overweıght'ten equalweıght'e dusurdu
morgan stanley, ıs bankası ıcın tavsıyesını equalweıght'ten underweıght'e dusurdu
morgan stanley, underweıght tavsıyesı ıle akbank ıcın fıyat hedefını 5.20 tl'den 4.30 tl'ye dusurdu.[/quote]
Ben de kendi kredi notumu iki kademe düşürdüm. 1 kademesi 1 haftadır flat olduğum için, 1 kademesi de bay sazan'ın sisteminde hala dişe dokunur bir geliştirme yapamadığım için
-
[quote=selçuklu;100299]altın için ne dersin sazan bey ? tşk[/quote]
950$ kritik seviye. Üstü Long altı Short. Long hedefi 1035 $. Short Hedefi 750-800$
-
göstergelerin gazı alınıp aşırı alım bölgelerinden aşağı doğru salınırken fiyat halen kısa vadeli zirve seviyelerine yakın..
seçime özel bir strateji uyguluyor piyasa yapıcılar..
[IMG]http://i40.tinypic.com/ih4p5s.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;100303]Ben de kendi kredi notumu iki kademe düşürdüm. 1 kademesi 1 haftadır flat olduğum için, 1 kademesi de bay sazan'ın sisteminde hala dişe dokunur bir geliştirme yapamadığım için[/QUOTE]
1 kademe de ben düşürdüm. Kaç gündür firardasın diye. .dng
-
[quote=Astatin;100303]Ben de kendi kredi notumu iki kademe düşürdüm. 1 kademesi 1 haftadır flat olduğum için, 1 kademesi de bay sazan'ın sisteminde hala dişe dokunur bir geliştirme yapamadığım için[/quote]
Peki kimseden ses çıkmadığına göre, buyrun bir sistem ipucu. Overbought, Oversold alanlarında bullfear'ı yada bearfear'ı yakınlaştırıp uzaklaştırmayı deneyelim. Overbougt, Oversold için RSI 70-30 üstü altı, BollBand Üstü-Altı vb bir çok şey denenebilir.
Tabi ki bu kadar basit değil. Ancak tıkananlar için ilerleme yolu olabilir. Düzgün bir mantık ile karlılık artmalı ancak trade adedide artar. (Bunu nasıl azaltabileceğinizi de siz bulun)
Olumlu yönde sonuçları, özelime atabilirsiniz.
-
[quote=Astatin;100303]Ben de kendi kredi notumu iki kademe düşürdüm. 1 kademesi 1 haftadır flat olduğum için, 1 kademesi de bay sazan'ın sisteminde hala dişe dokunur bir geliştirme yapamadığım için[/quote]
Bende morgan un notunu varsa EEE- yaptim haberi olsun :)
-
Özellikle kendi piyasa değerleri ve karlılıkları 1/10, 1/5'e düşmüş şirketlerin piyasa ve şirket notları , şirket underweight vb haberleri pek bir komik oluyor. Hala tınan varsa sanırım sadece kendileri sanırım. Her gördüğümde gerçekten tebessüm ediyorum.
Sazan kaçar.
-
-
[QUOTE=Astatin;100303]Ben de kendi kredi notumu iki kademe düşürdüm. 1 kademesi 1 haftadır flat olduğum için, 1 kademesi de bay sazan'ın sisteminde hala dişe dokunur bir geliştirme yapamadığım için[/QUOTE]
bir haftadır flat bekleyebildiğin için bence kredi notunu 1 kademe yükseltmelisin sabrından dolayı..:)
-
27.03.2009 10:04:39 YATIRIMCILAR, HEDGE FONLAR ARACILIĞI İLE ABD HİSSE SENEDİ PİYASALARINA DÖNÜYOR
UBS, ABD'li müşterilerinin hedge fonlar yoluyla sattıklarından
daha fazla hisse senedi almaya başladıklarını ve 6 haftadır devam
eden net çıkışın sona erdiğini bildirdi.
Yapılan açıklamada 20 Mart'ta sona eren dört haftalık dönemde
yatırımcıların bu yıl ikinci kez net alıcı pozisyonuna geçtiklerini
ifade eden UBS, daha önce Ocak ayında net alım yapıldığını belirtti.
Foreks Haber Merkezi
-
Arkadaşlar nacizane görüşüm dışarısı çok karışmadığı durumda bizimkiler yeni bir seçim rallisi yapabilir.
Sinyalleri bugun bir kenara bırakmak gerekebilir..
Ben borsa da olduğum için bugun flat kalmayı tercih edicem ikisini birden kontrol zor oluyor
-
vob 30 endeksi 32,500-33,000 aralığına atacaklar derim, sonrası yatay ve seçim sonucunu bekleme, al sat tut bekle anlamına gelmez, sistem yada histeminize sadık kalınız.