Lehman falan derken ittirecekler borsaları yukarı, dow akşama artı :), saygılar.
Printable View
Lehman falan derken ittirecekler borsaları yukarı, dow akşama artı :), saygılar.
Aylık olarak nasıl görünüyor uyumsuzluk durumları sn. mbm, birde sizden uyumsuzluk görüşü alabilirmiyiz? hem spot hem vadeli aylık olursa iyi olur, saygılar.
[QUOTE=mbm;32490]yurtdışı yukarı kopacak gibi....gerçi fdow 15 uyumsuz aşagı ama.......
vadeli bakalım milleti uzundan tırsıtmak derdindemi...
yoksa başka planlarımı var...
şu anda aldayız ve uzunum ben... sata gelirsede gözünün yaşına bakmam....
amcamlarla birlikte veririm..
nereye giderlerse ordayım.. kolay kurtulamazlar benden......[/QUOTE]
51900 kısa o zaman.......
çok inandırıcı değiller ama...
52000 üzeri gibi stop
sistem
[QUOTE=mbm;32493]51900 kısa o zaman.......
çok inandırıcı değiller ama...
52000 üzeri gibi stop[/QUOTE]
graf yurtdıstan ayrıldı
[QUOTE=teo;32484]Dax ve FS&p trendsiz bir şekilde aşırı alıma çıkıyorlar, S&P zaten o bölgede,Daxa az kaldı, bizde aynı şekilde aynı bölgedeyiz.Paritelerde aynı durumda yön bitmiş,hamam suyunda misafir ağırlıyorlar, bir yukarı bir aşağı...
Trend olsa yukarı yaparlar diyeceğim,Trend yok, uyumsuzluk var.
Uykum geldi, yatacağım,
Sadece vob ta poz var ,diğerlerinde trend oluşana kadar flat kaldım.
Neticede mama yok, Mbm'e gider paralar...
Şimdiden güle güle harcasın.
Yarın emaneti geri alırım...
Sevgiler...[/QUOTE]
benimde geldi ama simdi uyumayin.. cunku koyverecekler daha fazla tutamiyorlar. ortalik batacak.
vadeli saatlik çok net uyumsuzdu aşagı...
onun düzeltmesimi yoksa başka bir şeymi var bakacagız....
gözü topraktaydı sabahtan beri bunların......
[quote=ESAY.RUL;32494]sistem[/quote]
fiyat grafiğinde görünen kırmızı 0 dan 1 e geçice al, 1 den sıfıra düşüncede sat anlamına geliyor..uzun bir çalışmadan sonra elde ettiğim sonuç -sistem bu..sizden ricam sizlerin kullandığı sistemlerle karşılaştırıp performansı hakkında görüş vermeniz..özellikle satları neredeyse tam tepeden yakalıyor..
-MEZARCI: Altta gördüğünüz mavi çizikler şeklindeki indikatör..Kuralı şu; eğer sistem (kırmızı 0 ve 1 değerleini alan) 1 deyekn burrada mavi çizikler belirdikten ve bu çizikler kesildikten sonra sistem sata yani 0 a düşüyorsa, şelale beklentisi oluşuyor ki ikiadet şelaleyi yakaladığını görebilirsiniz..evet ellerinizdeki sistemlerle karşılaştırıp yorum yazar mısınız?
çok inandırıcı değiller....
15 daklıklar alda hala......
çorbaya çevirdiler olayı...
şimdilik kısa ama
51.700 altı kapanışlara dikkat
[IMG]http://img95.imageshack.us/img95/1889/flamanx9.png[/IMG]
.
[quote=ESAY.RUL;32498]fiyat grafiğinde görünen kırmızı 0 dan 1 e geçice al, 1 den sıfıra düşüncede sat anlamına geliyor..uzun bir çalışmadan sonra elde ettiğim sonuç -sistem bu..sizden ricam sizlerin kullandığı sistemlerle karşılaştırıp performansı hakkında görüş vermeniz..özellikle satları neredeyse tam tepeden yakalıyor..
-MEZARCI: Altta gördüğünüz mavi çizikler şeklindeki indikatör..Kuralı şu; eğer sistem (kırmızı 0 ve 1 değerleini alan) 1 deyekn burrada mavi çizikler belirdikten ve bu çizikler kesildikten sonra sistem sata yani 0 a düşüyorsa, şelale beklentisi oluşuyor ki ikiadet şelaleyi yakaladığını görebilirsiniz..evet ellerinizdeki sistemlerle karşılaştırıp yorum yazar mısınız?[/quote]
Grafik çok siyah belli olmuyor.
[QUOTE=mbm;32499]çok inandırıcı değiller....
15 daklıklar alda hala......
çorbaya çevirdiler olayı...
şimdilik kısa ama[/QUOTE]
yarın asaya gap 51000 ...... graf. buna alıstı :mad:
[quote=belhal;32501]Grafik çok siyah belli olmuyor.[/quote]
merhaba,
üzerini tıklarsan büyük haliyle açılıyor olması lazım
verin farketmez... ben 51900 den kısayım....
ama numara yapmayın...ona bozulurum işte...
egerki fdow ve daxda yıkılırsa helal olsun vadeliye diyecegim..
önceden bildi...
yoksa ayrışacagız gibi....
[QUOTE=mbm;32504]verin farketmez... ben 51900 den kısayım....
ama numara yapmayın...ona bozulurum işte...
egerki fdow ve daxda yıkılırsa helal olsun vadeliye diyecegim..
önceden bildi...
yoksa ayrışacagız gibi....[/QUOTE]
negative uymsuz ve 5 dakk dısında diyer peryot systems long halen . .dng
Sermaye desteği konusunda üç grupla (KDB, HSBC, Nomura) görüşen Lehman Brothers, üç talipten biriyle görüşmelerini sonlandırdı....
Açıklama yapan Kore Yatırım Bankası Lehman'a yatırım yapmaktan vazgeçtiklerini açıkladı... Görüşmelerin bundan sonra diğer iki grupla sürmesi bekleniyor. KDB, açıklaması seans içiyle sınırlı satış baskısı yaratabilir...
51725 ustesinde kalma lazım yoksa potans yere
sn.hexen bunlar sindirme hareketleri, iftardan sonra yapılan spor gibi... fazla hızlı yiyince "şişiyor" tabi :)
bizde bişeyler var... bilmediğimiz..yada vadelinin bildiği
ögleden sonra gözünü topraga diktiler...
versinler daha iyi.....birazda kısa gideriz....
yalnız 51500 kritik yer...altı olması lazım... yoksa teperler....
bence buraya kadardı.
52050 den ek yaptığım shortları karla kapattım, dünden kalanlarla shorta devam...
15.30 data varmı ?
[B][U][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Verdana][B]Bugün Açıklanması Beklenen Veriler:[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[B][U][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Verdana][B] [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[B][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Verdana][B]ABD Temmuz Bekleyen Ev Satışları (bk: %-1.0) (17:00)[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Verdana][B]TSİ ile 16:00’da Fed Başkanı Bernanke Konuşacak[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][COLOR=black][COLOR=black][/COLOR][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=black] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Bernanke'nin konuşmasını fiyatlıyoruz sanırım...
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=black][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[QUOTE=hdioxyde;32514][B][U][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Verdana][B]Bugün Açıklanması Beklenen Veriler:[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[B][U][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Verdana][B] [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[B][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Verdana][B]ABD Temmuz Bekleyen Ev Satışları (bk: %-1.0) (17:00)[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Verdana][B]TSİ ile 16:00’da Fed Başkanı Bernanke Konuşacak[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][COLOR=black][COLOR=black][/COLOR][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=black] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Bernanke'nin konuşmasını fiyatlıyoruz sanırım...
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=black][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
negative uyumsuzolmasa yukarya gitcek
mbm tecrubem der 15 dakk boleken short signal yapar hep destek asayasına amma halen long
cok stress oldum ..........yukarya ? asaya ? karar ? yarın gap 51000 ?
[QUOTE=hexen;32517]mbm tecrubem der 15 dakk boleken short signal yapar hep destek asayasına amma halen long[/QUOTE]
evet hala alda 15 dakikalık......
burdan 525-550 den uzun denenir grafige görede....500 altı stopla
vadeliyi çözemedim ben...
numaramı yapıyor bildiğimi var....
[QUOTE=mbm;32519]evet hala alda 15 dakikalık......
burdan 525-550 den uzun denenir grafige görede....
vadeliyi çözemedim ben...
numaramı yapıyor bildiğimi var....[/QUOTE]
15 dakk 28.8.2008 tarihe bak orda tepe aynısı yapıyoruz ...gapmı da aynısı mı olcak ?
5dakk asaya trend yapyor 15 dakk short signal oldu amma günler long halen dusme 51000 asayası garanti yok
Arkadaşlar 15 dk lık sata çok oldu gireli bende.
[QUOTE=belhal;32522]Arkadaşlar 15 dk lık sata çok oldu gireli bende.[/QUOTE]
ben im 15 dakk yeni short amma teyit etmeti
Saat 16:00 da fed başkanı iyi konuşmazsa ve dow un açılışı eksi olursa gör sen.
Normalde pek iyi konuşma olmayabilir diyorum zaten, hazineye alınan kurumlar 10 trilyon dolar ediyomuş, vışşş, bu ne yaaa.
Sanırım bu büyüklüğe bakıpda, hazineye alınan bu kurumların zararları bi şekilde vergilerle ABD vatandaşının sırtına yüklenecek, bunuda ABD yarısını gelişmekte olan ülkelerin sırtından karşılar artık, diğer yarısı rakip ekonomilerden, derken bakmışınız paçayı yırtmış.
Fakat bu o kadar kolay değil tabii, ne olması lazım, FED in faiz indirmesi lazım, ABD piyasaları satılması ve ucuzlaması lazım yani:) saygılar.
Bence Terse Yatircaklar.long Acicam.alis Yazdim.
[QUOTE=belhal;32522]Arkadaşlar 15 dk lık sata çok oldu gireli bende.[/QUOTE]
belhal senin system short signal gec realiz edyor amma erken short signal veryor.benim doru mu senin mi ? bilmem :)
50750 altına gelsin rahatça kısa yapalım, aşağı senaryoda en iyi seçenek bu, yukarı kısa vadede senaryom yok bir iki gün daha bööle, saygılar.
52000 üzeri tuzakmı oldu şimdi....
helal vadeli......fdowuda daxıda beter ettin....
dow bu gece çöksün büyüksün vadeli diyecegim....
51900 kısa devam.. yapışırım dedim sana...
[IMG]http://img119.imageshack.us/img119/3949/53775536fj2.jpg[/IMG][quote=hexen;32526]belhal senin system short signal gec realiz edyor amma erken short signal veryor.benim doru mu senin mi ? bilmem :)[/quote]
15 dklık verdiği sinyal bunlar.
Simdilik Alis Iptal.
51000 asayasında ek olur shorts ..yoksa yapmam günler long cunki
5 dakikalık toparladı hadi bakalım.