[QUOTE=abka;100332]eger %47 üzeri olursa sabah 1.000 puan gap bekliyorum..o gün açılış için yurdışı pek önemli değil..[/QUOTE]
Gap aşağımı yukarımı ?
Printable View
[QUOTE=abka;100332]eger %47 üzeri olursa sabah 1.000 puan gap bekliyorum..o gün açılış için yurdışı pek önemli değil..[/QUOTE]
Gap aşağımı yukarımı ?
[quote=MMO;100338]Sayın ABKA teşekkürler. Bu anket insanlarımızın yalandanağlayıp zırladığını ifade eder. Herkesin keyfi yerinde baksanıza, Timurun Fil hikayesi gibi 5 yıl yetmez en az 10 yıl daha iktidar yakışır.[/quote]
evet eğer bu anketler doğruysa bu millete herşey müstahak.hem ağlıyorlar zırlıyorlar ondan sonrada oy vermeye gelince adres yine aynı.o zaman kendi düşen ağlamaz demek lazım.
hamdolsun korkunç zenginler yarattılar.ama kendi tayfalarına.
[quote=MMO;100338]Sayın ABKA teşekkürler. Bu anket insanlarımızın yalandanağlayıp zırladığını ifade eder. Herkesin keyfi yerinde baksanıza, Timurun Fil hikayesi gibi 5 yıl yetmez en az 10 yıl daha iktidar yakışır.[/quote]
bana kalırsa da yalandan ağlama falan değil de halkın bunlardan iyisinin olmadığını bildiğini ifade eder. bu da değişik bi yorum olabilir değil mi?
büyükşehirlerde süpriz beklemiyorum ben.
istanbul akp - ankara akp - izmir chp - bursa akp -adana mhp kazanır diyorum.
bursada nilüferde chp önde ama akp çok ciddi para harcayarak deli gibi çalışıyor,ayrıca bu ilçeye bazı yeni mahalleler dahil edildi ki seçim sonucuna etki edebilir.daha doğrusu akp burayı alırsa bu sayede almış olur.nilüferde ise eski başkan bu sefer mhp den aday ve akp ye tek rakip.kafa kafaya gidiyor şuan.büyükşehir ve osmangazi de açık ara akp önde.
millet; araba ,beyaz eşya,teknolojik alet almak için sıraya girmiş...yoksa kriz yok mu?
Aslında bu anket insanlarımızın alternatiflerden ümidi olmadığını ifade eder. Bazı kişiler koltuk sevdalarından vazgeçseler ve gerçek sosyal demokrat olsalar alternatif olur belki.
[QUOTE=MMO;100338]Sayın ABKA teşekkürler. Bu anket insanlarımızın yalandanağlayıp zırladığını ifade eder. Herkesin keyfi yerinde baksanıza, Timurun Fil hikayesi gibi 5 yıl yetmez en az 10 yıl daha iktidar yakışır.[/QUOTE]
hani bir söz var(biraz argo)deveye diken,insana.... yaraşır diye,tam öyle bir milletiz zaten ...bence...üüü
[QUOTE=hilm;100339]Gap aşağımı yukarımı ?[/QUOTE]
20 temmuz cuma günü dow çok kötü kapatmıştı..23 temmuda yurdışına bakmadan iyi gaple açılmıştık..%5 gibi..ama ben bu sefer eger %47 üzeri olursa %3 yukarı beklerim.
tabiki bu anketler dogruluğu üzerine yapılan bir yorumdur..ya yanılırsa..işte o zaman aşşağı ..sonuçta borsa gridir..
Burada çoğunluğumuz memnuniyetsizliğimizi ifade ediyoruz tabi memnun olupta bunu dile getirmeyenlerde olabilir ama şöyle bir baktığımızda çoğunluğumuz memnun değil o zaman aklıma şu geliyor acaba (akp liler vob oynamıyor mu? ) hayali seçmenleremi oy kullandırılıyor.
başa kim gelirse gelsin memleketimizin derdi bitmez..
zor bir coğrafyadayız..
bu arada bu kadar oyuda boşuna almıyor bu adamlar..3 lü koalisyon dönemini hangimiz unuttuk ?
belediyecilik anlamındada ciddi işler yapılıyor.
bu arada bal tutan parmağını yalıyor,değişmeyen tek gerçek bu..kaderimiz bu..
[QUOTE=TIFIL;100345]hani bir söz var(biraz argo)deveye diken,insana.... yaraşır diye,tam öyle bir milletiz zaten ...bence...üüü[/QUOTE]
Kriz mıriz hikaye. Kartal da oturuyorum. Elektroworld açıldı. İnsanlar gece 23:00 da sıraya girdi. Gece yağmurlu. Sabah 06:00 da açıldı. 06:15 de insanlar ellerinde kolilerle dışarı çıktılar. Ogün akşam 22:00 a kadar kuyruk devam etti.
Kurt puslu havayı severmiş. Yani bazı zenginlerin işine gelmiyor. Onlar istiyorki bir gecede dolar zengini olsunlar. Geçmişden öyle gördüler. Fakat bu kez olmayınca ağırlarına gitti.
Otomobilde insanlar kuyrukta.
Kaldıki üreticiler dışarıda mal satacak birini bulamıyorlar. Tamamen dış kaynaklı pop müzik durumu.
Hepimiz için jayırlısı.
Şuan elimizdeki en iyi ekip bu.
Bence.
[quote=SEYYAH;100340]evet eğer bu anketler doğruysa bu millete herşey müstahak.hem ağlıyorlar zırlıyorlar ondan sonrada oy vermeye gelince adres yine aynı.o zaman kendi düşen ağlamaz demek lazım.
hamdolsun korkunç zenginler yarattılar.ama kendi tayfalarına.[/quote]
Ne güzel demişler ''toplumlar hakettikleri gibi yönetilirler''. iktidara talip olan olmadığı sürece böyle devam eder..