-
[QUOTE=MMO;100347]Burada çoğunluğumuz memnuniyetsizliğimizi ifade ediyoruz tabi memnun olupta bunu dile getirmeyenlerde olabilir ama şöyle bir baktığımızda çoğunluğumuz memnun değil o zaman aklıma şu geliyor acaba (akp liler vob oynamıyor mu? ) hayali seçmenleremi oy kullandırılıyor.[/QUOTE]
Şahsım adıma ben memnunum.
Bir memnun olsun bari.
-
Alın size bir teori..
Seçimden akp % 45-50 arası oy alacak..Ama %50 den yukarı olursa
Nisana ayın da obama geldi şu geldi bu gitti. kadar herşey iyi gidecek..
Akp diyecekki anayasayı değiştirecem.. Bakın benim şu kadar oyum var
Ondan sonra sen gor gapları
-
arkadaşlar kolay gelsin bir şey soracaktım sayın teo sayın mbm artık yazmıyormu acaba cevap için teşekkürler.
-
[quote=MMO;100347]Burada çoğunluğumuz memnuniyetsizliğimizi ifade ediyoruz tabi memnun olupta bunu dile getirmeyenlerde olabilir ama şöyle bir baktığımızda çoğunluğumuz memnun değil o zaman aklıma şu geliyor acaba (akp liler vob oynamıyor mu? ) hayali seçmenleremi oy kullandırılıyor.[/quote]
aslında sizin dediğiniz gibi seçimler borsa ve vob forumlarında yapılsın iki dakka da hükümeti de seçeriz kabineyi de hatta cumhurbaşkanı da seçeriz değil mi? nasıl olsa bi büyüğün seçim sonrası dediği gibi bu milletin %47 sinin aklı yok
-
çıkarken çıkıştan şikayet, düşerken düşüşten şikayet, yataydan hepten şikayet zaten, bu kadar verilmez bu kadar alınmaz dönmesi lazım vs. vs. piyasanın düşeceği kesinse yükseliş lehinizedir, anlayana
-
[quote=YAVUZHAN;100348]başa kim gelirse gelsin memleketimizin derdi bitmez..
zor bir coğrafyadayız..
bu arada bu kadar oyuda boşuna almıyor bu adamlar..3 lü koalisyon dönemini hangimiz unuttuk ?
belediyecilik anlamındada ciddi işler yapılıyor.
bu arada bal tutan parmağını yalıyor,değişmeyen tek gerçek bu..kaderimiz bu..[/quote]
burada siyaset konuşmayı sevmiyorum ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim.
3lü koalisyon dönemini hangimiz unuttuk sorusunun yanıtı bence şu: "herkes"!!!
bu ülke tarihinde ilk kez 1 tane de değil, 3 tane parti, siyasi intihar olduğunu bile bile -katılırsınız veya karşı çıkarsınız- bir paket yayınlamıştır.
şu anda "eldeki en iyi ekip bu" denmesine sebep olacak iyileştirmeler, o 3 parti döneminde yapılmıştır.
teknolojik veya sosyal olarak "zaten" süregelen hayat içerisinde olacak iyi şeyleri "iyi şeyler de yapılıyor" diye yorumlamak bana göre en büyük yanlışlardan birisidir ki bu yanlışa özal döneminde "adam harika şeyler yaptı bankamatikler bile onun zamanında yayıldı" denilecek kadar ileri gidilerek düşülmüştür.
son zamanlarda okuldaki hocalarımı sık anar oldum. kulakları çınlasın, bir hocamız derdi ki "bu oturduğunuz sıralara eşşeği bağlasanız mezun olur, önemli olan mezuniyetten sonra [U]yarattığınız[/U] farktır!"
akp'nin fark yarattığını söyleyen arkadaşların bence "neyi fark ettirdiklerini" de düşünsünler.
fark yaratmak kolay değildir. yeri gelir, yarattığınız fark %22 oyunuzu %1,5'a düşürür. ve bu ülke, siyasi görüşünü destekleyin ya da desteklemeyin, o insanlara çok şey borçludur.
Not:3lü koalisyon dönemindeki partilerden hiçbirisine oy atmamıştım.
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
-
eur/usd paritesi gözüme berbat göründü ve dayanamayıp biraz dolar aldım unlimit..:)
-
[quote=jerfin;100357]eur/usd paritesi gözüme berbat göründü ve dayanamayıp biraz dolar aldım unlimit..:)[/quote]
sen asıl amerika merkez bankası toplantısından sonra €/$'ın aşağı paraşütsüz düşüşünü ve bunun USD/TL'ye yansımasını gör.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
ha bu arada ben 1,6790'dan sattım, şarjörü 1,6750den yine doldurmak için.
-
Akp olayına bir de şu açıdan bakalım,
Sizlerin yorumları, yani kriz yolsuzluk vb sebeple oy kaybı normal demokratik ülkelerde olur, ama bizim ülkemizde secmen iradesi ne kadar bağımsız, nüfusun ne kadarı cemaat bağıyla bir gruba dahil, nufusun ne kadarı cıkar ilişkilerile iktidara bağlı bunların da oranını bilmek gerek.
-
Arkadaşlar 1 Nisan da forex de yeni yarışma başlıyor.
Katılacak olan varmı.
-
piyasa çözen varmı marpaş la gedik bir haftadır tutuyor piyasayı ne olacak sonu bakalım yabancı yok bu aracı kurum tutuyor sonu ne olacak.
-
[quote=tuareg;100359]Akp olayına bir de şu açıdan bakalım,
Sizlerin yorumları, yani kriz yolsuzluk vb sebeple oy kaybı normal demokratik ülkelerde olur, ama bizim ülkemizde secmen iradesi ne kadar bağımsız, nüfusun ne kadarı cemaat bağıyla bir gruba dahil, nufusun ne kadarı cıkar ilişkilerile iktidara bağlı bunların da oranını bilmek gerek.[/quote]
formül çok basit aslında.
bu toplumda 5 gram Allah korkusu 3 gram da okuma sevgisi olsaydı, gelen her iktidar ülkeyi değiştirmek vaadiyle değil bayrağı bir sonraki iktidara başarıyla devretmek vaadiyle seçim kampanyası yürütürdü.