[quote=SEYYAH;100384]EUR/USD sizlere ömür...1.3354
%1,2 ekside...[/quote]
dolar/TL'lerimin içine ettikten sonra isterse %-1.500 olsun kaç yazar.
üüü
Printable View
[quote=SEYYAH;100384]EUR/USD sizlere ömür...1.3354
%1,2 ekside...[/quote]
dolar/TL'lerimin içine ettikten sonra isterse %-1.500 olsun kaç yazar.
üüü
Jelibon da yok, sp yorumları iyi oluyordu. Sanırım onun sayımlara göre 800 potaya girdi.
altın ve dolar pozlarını kapattım .. endeks 32100 kısa .. 5 -15 satta üstü günlüğe kadar alda .. shortcover ve long yeri 5 dk al sinyali oalcak .. şelale şelale şelale ...
[quote=selçuklu;100389]altın ve dolar pozlarını kapattım .. endeks 32100 kısa .. 5 -15 satta üstü günlüğe kadar alda .. shortcover ve long yeri 5 dk al sinyali oalcak .. şelale şelale şelale ...[/quote]
ben de tam sana dolar biralarını tokuşturalım son kez gel ben kapatıyorum pozisyonu diye yazacaktım.:..:
dolar 1,6825 long cover ve flat!
pariteler resmen göçtü
Yaaa sevgili jerfin, demek ki geceye uzun girdim diye hava basmakla olmuyormuş bu işler, noollduu:) dön dolaş aynı yerdeyiz işte.
Bu yazı kıme karşı yazılmıstır??
A) kendıme
B) Tuareg kardeşimize
C) Yazı sahıbıne
Uzunlar 32100 den kapatılıp kısaya gecıldı, onlar da 31950 den kapatıldı:)
fit flat
Mersin kısa expresı nereden kalkıyor, yer var mı?
paritenin düşmesinden ziyade bizim bilmediğimiz ne haberi var..
Bir bilgisi olan varmı?
[quote=activex31;100393]paritenin düşmesinden ziyade bizim bilmediğimiz ne haberi var..
Bir bilgisi olan varmı?[/quote]
Akçanyurt'tan (Rohan) ne haber var diye sorarsanız, batı cephesınden yeni haber yok, bildik şeyler:)
Kısacıları fena kıstırdılar dışarısı göçtü ama salmadılar burayı APSD de düştü baya ...
[QUOTE=tuareg;100392]Yaaa sevgili jerfin, demek ki geceye uzun girdim diye hava basmakla olmuyormuş bu işler, noollduu:) dön dolaş aynı yerdeyiz işte.
Bu yazı kıme karşı yazılmıstır??
A) kendıme
B) Tuareg kardeşimize
C) Yazı sahıbıne
Uzunlar 32100 den kapatılıp kısaya gecıldı, onlar da 31950 den kapatıldı:)
fit flat
[COLOR="Red"]Mersin kısa expresı nereden kalkıyor, yer var mı?[/COLOR][/QUOTE]
yerden bol birşey yok.. emme velakin bizimkiler kuyruğu dik tutma çabasındalar..:..:
[quote=aslan;100388]Jelibon da yok, sp yorumları iyi oluyordu. Sanırım onun sayımlara göre 800 potaya girdi.[/quote]
880 olacaktı.
Kaba bir deyimle Keriz silkeleme mi yapiyorlar acaba.
Bana oyle geldi.
Hiç hayra alamet değil