-
[quote=ÖZGÜR EFE;100395]Kısacıları fena kıstırdılar dışarısı göçtü ama salmadılar burayı APSD de düştü baya ...[/quote]
abi işlem geçmiyor ki.
işlem geçiyor millet shortluyor ama büyüklerden 1-2si tutuyorlar desen anlarım ama işlem yok.
şimdi fdow yukarı 40 puan yapsa da 4 kademe anca çıkarız bu durumda...
-
arkadaşlar bişey sormak istiyorum...
diyelim ki elimde 32,200 den short var...
buna stop emir göndermek için ..şart emir seç diyorum ve 32,300 yaptım diyelim mesela...
şart emir 32,300 ,fiyat 32,300 olmuş oluyo .yani 32,300 geldiğinde bu fiyattan sat demek oluyo..
mesela kar almak içinde gene sart emir gönderiyorum .diyelimki 31,900 fiyata yazdım .şart fiyatada 31,900 yazdım gene buda aynı şekilde 31,900 e değdiği zaman poz kapa demek oluyo...
buraya kadar doğru sanırım..
ama ilk pozisyonumu alırken stop nasıl konuyo acaba.yani stop için ayrı emir mi girmem lazım..
-
[QUOTE=mk0202;100381]BURASI GÜZEL : kısacası short'çuların çoğu telef oldu. Hala ayakta kalan short'çular citi-gm vesaire hikayelerinden medet ummaya devam ediyor ama artık önemli olan dünyanın değişmekte olduğu- yeni dünyada hedge fonlar ve türev işlemleri kontrol altına alınacak,[/QUOTE]
Citi GM haberi değil AIG haberi bekliyoruz. Ticari emlak krizi bekliyoruz. Bireysel kredi kartı krizi bekliyoruz. 2008 bilançoalrını bekliyoruz.
-
[QUOTE=MMO;100386][URL].................[/URL][/QUOTE]
Nohamura ayıp senin yaptığın da! Bir gigttin bi daha gelmiyon? Arada bir selam ver. iyi misin kötü müsün? ses ver arada Asti de gitti zaten. Canım sıkılıyor yoksa ben de gideceğim.
Nerede modlarımız?
-
matrix kullanıyorum pastaya bakarken vade başına getiriyorum nisan vade için vade başını 29/12 diye gösteriyor. ama vade başının daha önce olması gerekiyor 31/10 gibi heralde bunu nereden düzeltebilirim bileniniz var mı?
-
[QUOTE=aslan;100388]Jelibon da yok, sp yorumları iyi oluyordu. Sanırım onun sayımlara göre 800 potaya girdi.[/QUOTE]
Jelibon Vadeliler blogunda yazıyor.
[QUOTE]Benim verdiğim tarihler mevcut gelen trendden terse dönüşü işaret eder.
Mevcut gelen trend nedir, aşağıdan yukarıdır.
Örnek.
9 undaki kırılım 26 -1,+1 de tepe yapacaktır.
9 u ile bu bahsedilen X tarihte Sp %20 getirmiştir.
ve terse dönmüştür veya dönmesi yakındır. [/QUOTE]
-
[QUOTE=7410;100400]arkadaşlar bişey sormak istiyorum...
diyelim ki elimde 32,200 den short var...
buna stop emir göndermek için ..şart emir seç diyorum ve 32,300 yaptım diyelim mesela...
şart emir 32,300 ,fiyat 32,300 olmuş oluyo .yani 32,300 geldiğinde bu fiyattan sat demek oluyo..
mesela kar almak içinde gene sart emir gönderiyorum .diyelimki 31,900 fiyata yazdım .şart fiyatada 31,900 yazdım gene buda aynı şekilde 31,900 e değdiği zaman poz kapa demek oluyo...
buraya kadar doğru sanırım..
ama ilk pozisyonumu alırken stop nasıl konuyo acaba.yani stop için ayrı emir mi girmem lazım..[/QUOTE]
İlk pozsiyon açarken stoploss emri ya da kar al emri veremezsiniz.
Stoplssou ikinci emir oalrak ŞArtlı emirle girmeniz gerekiyor.
Kar Al için de şartlı olması zorunlu değil limit emirle KAlanı PAsife yaz deseniz de oluyor.
-
Hadi bana müsaade. MS System Testerı çökertmeye gidiyorum.
-
Sanırım, Sag Omuzu yaptırmak istiyorlar. Yardımcı olalım. 32.050'den 1/4 long.
-
[quote=VOBiX;100405]İlk pozsiyon açarken stoploss emri ya da kar al emri veremezsiniz.
Stoplssou ikinci emir oalrak ŞArtlı emirle girmeniz gerekiyor.
Kar Al için de şartlı olması zorunlu değil limit emirle KAlanı PAsife yaz deseniz de oluyor.[/quote]
Saol Sn .Vobix
Allah gönlüne göre versin..
-
[quote=sazan;100407]Sanırım, Sag Omuzu yaptırmak istiyorlar. Yardımcı olalım. 32.050'den 1/4 long.[/quote]
sag omuzun hedefi nedir ustad
-
spot vadeli farkı 625 puan