[QUOTE=activex31;100419]Arkadaşlar sırası değil ama aynı ip den iki tane matrix çalışırmı tabi aynı şifrelerle deneyen oldumu[/QUOTE]
farklı ip lede çalışır emma mena mor Datalar geç gelir bir sanaaa birde sana mantıgıyla çalışır..
Printable View
[QUOTE=activex31;100419]Arkadaşlar sırası değil ama aynı ip den iki tane matrix çalışırmı tabi aynı şifrelerle deneyen oldumu[/QUOTE]
farklı ip lede çalışır emma mena mor Datalar geç gelir bir sanaaa birde sana mantıgıyla çalışır..
Mantıken çalışmaz.
Sistem zaten bağlı olduğunu görecektir.
pazartesi piyasalar tatil mi
Jerfin gördün mü dolar benim çıkmamı bekliyormuş yine :..:
ben diyorum toplayın aranızda bi miktar, benim endeks kısalardan da çıkayım kafadan 31.000'desiniz. :D
[quote=activex31;100419]Arkadaşlar sırası değil ama aynı ip den iki tane matrix çalışırmı tabi aynı şifrelerle deneyen oldumu[/quote]
1,5 / 2 yıl önce ben aynı şifreyle hem bürodan,hemde evden laptoptan bağlanabiliyordum..
şuan bilmiyorum,zira alım satım modülleri eklendi programlara.güvenlik koymuş olabilirler..
ikinci matriks ayrı IPde ya da Pcde de olsa açılmaz. MSN gibi sadece bir oturum açılır. Forekste böyle oluyor Matrikste de böyledir diye düşünüyorum.
[QUOTE=truva;100425]pazartesi piyasalar tatil mi[/QUOTE]
Aylardan MArt değil de Ağustos olsaydı tatil olurdu. 30 Ağustos Zafer Bayramı şerefine
bu arada TAHVL dikkatimi çekti...
bu EKİM 2008 de görülen 25.01 den aşağı 5 dalgalık bir düşüşü bitirmek üzere görünüyor...TAHVL faizleri yukarı fırlayacak gibi...
göstergeler yumuşak iniş yaptı over bölgelerden,fiyat düşmemekte direniyor..
enerji birikmeye devam ediyor,seçim sonrası ciddi marj bırakacak dalgalar görebiliriz..
[IMG]http://i41.tinypic.com/s1i7hx.gif[/IMG]
[QUOTE=VOBiX;100428]ikinci matriks ayrı IPde ya da Pcde de olsa açılmaz. MSN gibi sadece bir oturum açılır. Forekste böyle oluyor Matrikste de böyledir diye düşünüyorum.[/QUOTE]
açılır daha dün açtım yavyum :D veri gelyor emma [B]SAĞLIKSIZ[/B]
garantiyi baş satıcı yapan ekip DSI ile aynı değilse ne olayım.
[QUOTE=unlimitted;100426]Jerfin gördün mü dolar benim çıkmamı bekliyormuş yine :..:
ben diyorum toplayın aranızda bi miktar, benim endeks kısalardan da çıkayım kafadan 31.000'desiniz. :D[/QUOTE]
ben tutuyorum daha dolarları.. yanlız fazla almadım, dolarda tırsak oldum sorma.. :D