-
[QUOTE=VOBiX;100250]İHA muhabiri banyo kadar bile büyük olmayan bir yerde yani helikopterin içinde ve nedense Muhsin Yazıcıoğlunu görememiş. Sanki tren kazası oldu. İskenderin adamları almıştır onu. Bir de muahbir nereden gelip nereye gittiklerini bilmiyordu. Olayın şokundandı diyeceğim 112yi hatırlayan adam bir kaç saat önce bindiği helikoptere nereden bindiğini ve nerede ineceğini hatırlar herhalde. İşi haber yapmak olan kişiye ineceği yeri söylememiş olsalar bile en azındna bindiğ iyeri biliyordur. Teknoloji bizde var. Benim üsteğmen söylemişti telefon kapalı da olsa pili takılı ise ortamı dinleme ve yeri tespit edebilriiz daha önce de çok yaptım dedi. Üsteğmen bu teknolojiye ulaşmışsa daha üstünü de vardır. Seçim öncesi kaza değil bence bu komplodur. Hele TVye çıkan Muhsin başkanım ölürse ben de ölürüm diyen fedaileri görünce İskenderin taşeronu olan Zafer'in yönettiği gruplar geldi aklıma. GSM operatörleri yabancıalrda iki farklı operatör yer tespiti için farklı bölgeler bildiriyorlar. Oldu canım derler adama. 2-3 bin kişi 25 kilometrelik alanı tarıyor bulamıyor herkes elele tutuşup alanı çembere alıp ortada buluşsa yine bulunur. Gerçi 4 mt kar varmış orada ama pervanesi filan görünür helikopterin. Kurtlar Vadisini de yayınlamadılar bu akşam zaten :mad:[/QUOTE]
Enkaz bulunmuş 3 ceset varmış. Her ne hikmetse en çok aranan kişi Muhsin Yazıcıoğlu yokmuş. CNN Türk canlı yayında.
-
Helikopter bulunmuş..
5 Cesete ulaşılmış. Biri İHA muhabirinin cesedi deniliyor
-
[IMG]http://i42.tinypic.com/p3c55.gif[/IMG]
-
[quote=jerfin;100434]ben tutuyorum daha dolarları.. yanlız fazla almadım, dolarda tırsak oldum sorma.. :D[/quote]
dolarda ben 1,6845'ten cortum. 1,6800 hedefim. ama daha da erken şıftırtabilirm. :..:
dolarda (muucxxx kulak memesi çekilip bırakılır ve orta parmak dirseğiynen dahtaya furulur) en son ne zaman stop yaptığımı bile hatırlamıyorum.
o derece iyi gidiyo Allah bozmasın. :)))
-
[quote=Nohamura;100436]Helikopter bulunmuş..
4 Cesete ulaşılmış. Biri İHA muhabirinin cesedi deniliyor[/quote]
matrikse haber düştü şimdi.muhabir yaşıyor 5 ceset var deniliyor.
yazık çok yazık ALLAH RAHMET EYLESİN...ailelerine sabır versin...
-
future ların hatrına 200 puan indik ve saatlik ortalamanın altındayız..
seçim arifesi olmasa şuan 31500 de almıştık soluğu..
-
yaw ammmma kastılar ha!
lem ne tarafa gidecekseni gidin de ya rahat rahat küfür edelim ya da mendil sallayalım bu ne ya!
-
muhsin yazıcıoğlu ortada yok.mağaralarda falan aranıyormuş.bu nasıl iş yaw?
-
Devlet tüm imkanlarıyla bölgeyi tarıyor, ama enkazı bulan kendi başına hareket eden bir kaç köylü, kurtarma ekipleri hala ortada yok, ne memleket ama!!!!
-
[QUOTE=SEYYAH;100442]muhsin yazıcıoğlu ortada yok.mağaralarda falan aranıyormuş.bu nasıl iş yaw?[/QUOTE]
Haber türk te cesetleri bulan korucu ile konuşuluyor.
Yetkililer daha ulaşamamış.
-
Enkaz başında olanlar kendi inisiyatifi ile hareket eden bırkaç köylü
-
27.03.2009 15:55:15 *abd'de martta michigan üni.tüketici güven endeksi 57.3 (beklenti 57.0, mart ortası 56.6, önceki ay 56.3)