-
[quote=seagate;299176]:D %10 15 felan primli kapatmış o kartlar.. kafadan ordan gelir bişeyler :D domino etkisi spekülosu vs.vs.vs vs.[/quote]
zaten ne zaman bu grupla ilgili bir konu olsa hızlı hareketler oluyor ve bir haberde doğru çıkmaz. yarın vazgeçtim satmaktan bile der :)
-
benim esas beklentim bekleye bekleye ömrüm tükendi o ayrı... ge senetleri satamazsa veya çooook çoooooookk çok ucuza satarsa üwww işe bak tek bar -10 :D
-
Arkadaşlar daha önceden burdada paylaştığım KVT durum tespitini bundan sonra blogumda günlük paylaşmayı düşünüyorum. takip etmek isteyenlere duyurulur.
[URL]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/URL]
-
[QUOTE=a.kaya;299165]Iyi kapamışım uffff matriksde çalışan varmı son 5 dk da[/QUOTE]
Bende donma yok daha öncede yazmıştım aynı sorunlarla bende çok uğraştım
format atmak kısa bi süreliğine çözüm oluyor bilgisayar temizlendiği için ilk bi kaç
gün idare ediyor sonra gene aynı oluyor.
Sende benim gibi yap evde darbe yaptım çocukların bilgisayarına el koydum süper bişi. Zaten benim yeni ekranda almam gerekiyordu.
Yanlız sonra yani darbeden sonra onlar karşı bi darbe yapıp daha gelişmiş bu sefer laptop aldırdılar.
-
120 lik sistem 31/8 de 75125 de al demiş ondan sonra sıfır işlemle bekliyor ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi gördüm
1/9 desen bir bucuk ay da ühüüüüüüüü 14875 puancık
-
cümleten iyi aksamlar geceye kısayım
kısala kısala güdük kaldık sonumuz hayrola.
-
iyi akşamlar patronlar,yarın ola hayırola..
-
[quote=oguzhan;299189]Bende donma yok daha öncede yazmıştım aynı sorunlarla bende çok uğraştım
format atmak kısa bi süreliğine çözüm oluyor bilgisayar temizlendiği için ilk bi kaç
gün idare ediyor sonra gene aynı oluyor.
Sende benim gibi yap evde darbe yaptım çocukların bilgisayarına el koydum süper bişi. Zaten benim yeni ekranda almam gerekiyordu.
Yanlız sonra yani darbeden sonra onlar karşı bi darbe yapıp daha gelişmiş bu sefer laptop aldırdılar.[/quote]
OĞUZHAN KARDEŞ SAĞOLASINDA İŞ YERİNDE PC AYRICA PC DE SÜPER Bİ ŞEY 2 GB RAM ÇİFT ÇEKİRDEK EKRAN KARTI DA 512 MB YANİ İYİ Bİ PC :confused:
-
[QUOTE=seagate;299176]:D %10 15 felan primli kapatmış o kartlar.. kafadan ordan gelir bişeyler :D domino etkisi spekülosu vs.vs.vs vs.[/QUOTE]
Patron kısayım ama hiiç ümitli değilim hele bu derinlik kapandıktan sonra
ümidimi tamamen yitirdim yakında SPK dan söyle bi yazı bekliyorum:
küçük yatırımcıyı korumak adına çok komisyon ödeyipde palanın geliri azalmaması
için aracı kurumdaki paranızı direk palanın hesabına virman yaptık.Geçmiş olsun
-
oğuzhan abi dün gece ralliyi tespit ettik dünyadaki
..
ama dünya çıkarken bizim düşüşe geçmemiz tüm planları bozdu..
..
demekki pala var bu kadar olur.. dax % bilmemm kaç yükseliyor aynen düşüşe geçiyoruz.. vs. vs.
-
kardeşiniz bugün altında şanslıydı ... ... high performance .. trade etti ... .... topiğe katılamadım ..vobdada güzel hareketler olmuş ... kazananlara bereket versin ... kaybedenlere sabır ...
-
GÜNLÜK DE BAKIYORUM PROBLEM YOK KAPANIŞ RAKAMI DOĞRU EKRANDAKİ FİYATDA OK AMA GRAFİĞİ 15 LİĞE ÇEVİRİNCE 90150 KAPANIŞ GÖRÜNÜYOR VE DEFALARCA VERİLERİ YENİLİYORUM DEĞİŞEN Bİ ŞEY YOK UFFFFFFFF SIKILDIM ARTIK :mad: