Ben makasa makas demem - 1000 puan olmayınca :)
Printable View
Ben makasa makas demem - 1000 puan olmayınca :)
[QUOTE=Nohamura;100436]Helikopter bulunmuş..
5 Cesete ulaşılmış. Biri İHA muhabirinin cesedi deniliyor[/QUOTE]
Hah şöyle arada bir görünün.
[QUOTE=tuareg;100443]Devlet tüm imkanlarıyla bölgeyi tarıyor, ama enkazı bulan kendi başına hareket eden bir kaç köylü, kurtarma ekipleri hala ortada yok, ne memleket ama!!!![/QUOTE]
Aram bölgesinin dışındaymış GSM operatörlerini yabancıya verirseniz onalr da kafasına göre doğru yanlış bilgi veriler tabi.
60 dk lık dow,
[IMG]http://i41.tinypic.com/dcydlf.gif[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;100418]32050 stoploss ve kısa .[/QUOTE]
kısa devam ... sistem satta .. histem alda .. vay anasını ...
dow daki kayıp % 2 ye yakın dax % 2 nin üzerinde kayıpta.
vob dünkü kapanış fiyatında.
seçim kozu ters makasla limitlerde kullanılıyor..
[IMG]http://i43.tinypic.com/aovptw.gif[/IMG]
EFG aldıklarını bassa yeter şortçulara :D
çok haysiyetsiz bir piyasa oldu bizim VOB.dışarısı yükselirken bekleyip longçuları terse getiriyorlar, dışarısı düşerken bekleyip şortçuları.ne biçim iş bu?
soytarılar...
[QUOTE=traderx;99807]pazartesi öğlen gibi..
bugün çarşamba 2,41 civarını görüp geri geldi fake attı namussuz,
arkadaşlar altta önemli 2 boşluk var, yani temel boş [B]25800-26000 önemli direnç [/B]ve dikkatinizi çekmiştir, her yükseliş satış fırsatı olarak değerlendiriliyor,
sabah artı açılış sonra satış modunda bir piyasa hayra alamet değil.
tahminim bu coşku yaklaşık 2-3 hafta devam eder 27000 e gelirmi gelmemzmi bilmem ama gelirse yüksek ihtimal o seviyeyi kırıp, paldır küldür aşağı görüp ya ikili dip yada yeni bir dip yaparız.
:dü::yü::dü::yü::yü::yü::dü::..:[/QUOTE]
evet bahsettiğim seviyeyi hala geçemedik.
bu çıkışın karakteristiği çok bozuk
1. çünkü boşluk bıraka bıraka çıkıyor ve çıktığıda bişey olsa dow fezaya merdiven dayamış biz hala aynı yerde sürünüyoruz
2. çoğu gün sabah öğlene kadar bir coşku akşamda coşkulu bir satış:)
ben bu çıkışa çıkış demem, fazla değil 3-4 hafat mühlet veriyorum bu piyasaya son darbe geliyor.
işlem de yapmıyorum sadece spotta orta ve uzun vade mal toplamaya başlamak için fırsat kolluyorum.
31.950 kademesi hayatında hiç bu kadar kontrat görmemiştir heralde.
bundan sonra da göreceğini sanmıyorum.
üzerinden 26.000 kontrattan fazla geçti yuh!
Şehirler arası seyahat sırasında karımla birlikte gece saat 2de ıssız bir yerde aracım arızalanıp yolda kaldımdı ..Jandarmayı aradığımda yardım etmemişlerdi. Valla çok koymuştu. Param olmasaydıda özel çekici çağıramasaydım ne yapardım?
dolar long ve endeks short tutuyorum, dolar long olduğu için gecelik komisyon alıyorlarmı?