-
Ben böyle bir seçim hatırlamıyorum, bütün kanallar farklı veriyor. Adanada bile CHp yi önde gösteren var. Gürsel Tekin Chp istanbulda 1 puan önde diyor, karayalçın ankarada ben 2 puan öndeyim diyor...
Ve bence halkımız demokrasi dersi vermiştir. Kendisine kolay gelir gelir diye hepsine aynı partiye vermemiş, belediyede başka partiye il genel meclisinde ayrı partiye vermiştir. Ispartada MHP adayı açık ara kazanmış ancak, İl genel Meclisinde AKP açık ara öndedir...
-
[quote=SEYYAH;100554]YSK sistemim çöktü veri alamıyorum diyor.bak sen...[/quote]
Ankara da sorun yaşadığı söylenen ilçeler Yenimahalle ve Çankaya!!!! bak bak bak..veri alımında sorun olan yerlere bak....
İstanbulda da Fatih ve Sancaktepe de elektrik kesintisi varmış...Çok enteresan çokkkk!!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=enorton;100548]Nerde diyolar? En ucuz model 20 bin TL...
[URL='http://www.resimage.net/viewer.php?id=925414avantaj.jpg'][IMG]http://www.resimage.net/onizleme/925414avantaj.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Kulaktan duyma bilgi bu:..:, işte böyle bilgilerle vatandaş arabaya koşmuş durumda, bi arkadaş bu bilgiyle araba satış noktalarına koştı, başkasıda 16000 TL ye doblo ya koştu işte anla.dng ama aslında indirim abartılıyor sn. enerton:) saygılar...
-
[QUOTE=furkan;100556]ankaradaki oylar bariz mhp ye bölünmüş durumda bu yuzden akp sıkıntılı gorunuyor akpde kaldıki melih gökçek çok büyük sorun ankarada şuanda parti içerisindede..
istanbula gelince ise busefer hakkını teslim etmek gerek kemal kılıçdaroglu beklenmicek şekilde oy aldı buyuzden çekişmeli gidiyor..
beni en çok şaşırtan belediye antalya oldu orada benim bildigim ve oradaki tanıdıklarımın cogu çok memnundular belediye başkanında chp liler bile memnundu benim için kapalı kutu olan chp nin şuanki adayının bukadar farkla seçilicek oluşu inanılacak gibi değil[/QUOTE]
Sen rektörlük seçiminde 1. sırada seçilen adamı rektör yapmazsan halk da sana tokatı atar. Yoksa dediğiniz gibi Menderes bey den herkes memnundu. Geçen seçime Cumbaba seçimi damga vurmuştu, bu seçime de AKP nin yaptığı yanlışlara verilen tepki.
-
[QUOTE=Astatin;100559]Ankara da sorun yaşadığı söylenen ilçeler Yenimahalle ve Çankaya!!!! bak bak bak..veri alımında sorun olan yerlere bak....
İstanbulda da Fatih ve Sancaktepe de elektrik kesintisi varmış...Çok enteresan çokkkk!!!!!!!!!!![/QUOTE]
komplo teorilerini bırakın artık chp li kemal kılıçdarogluda çıkıyor "kuşkularımız var" diyor 1saat once il başkanı çıkıp "ondeyiz" derken kuşkuları yoktu ama ... helal olsun adama beklenmedik oy aldı dedik komplo teorileri üretilmeye başlanmış..
izmirdede elektrik problemi var azonce geldim eve yolda elektrik direklerinde elektrk yoktu
-
[QUOTE=enorton;100561]Sen rektörlük seçiminde 1. sırada seçilen adamı rektör yapmazsan halk da sana tokatı atar. Yoksa dediğiniz gibi Menderes bey den herkes memnundu. Geçen seçime Cumbaba seçimi damga vurmuştu, bu seçime de AKP nin yaptığı yanlışlara verilen tepki.[/QUOTE]
dedigin dogru yaptıgı yanlışlara olan tepkiydi bu bence iyi oldu genel seçime kadar kendine çeki düzen verir hiç olmazsa..
rektörden belediye başkanı olurmu ? bence olmaz... imamdan genel müdür olmaz denmesiyle bana göre aynı gitsin rektör rektörlük yapsın..
-
[URL="http://www.internethaber.com/secim2009/akp-hakkinda-montaj-iddiasi--news182713.html"]http://www.internethaber.com/secim2009/akp-hakkinda-montaj-iddiasi--news182713.html[/URL]
Bu haberi zamanında AKPli arkadaşlarıma gönderdiğimde, gerçek fotomontaj seçim günü belli olacak demişlerdi. Belli oldu, Manisada MHP kazandı :)
-
[QUOTE=furkan;100563]dedigin dogru yaptıgı yanlışlara olan tepkiydi bu bence iyi oldu genel seçime kadar kendine çeki düzen verir hiç olmazsa..
rektörden belediye başkanı olurmu ? bence olmaz... imamdan genel müdür olmaz denmesiyle bana göre aynı gitsin rektör rektörlük yapsın..[/QUOTE]
Rektöre rektörlük yapma şansı vermezsen böyle olur işte...
-
[quote=furkan;100563]...gitsin rektör rektörlük yapsın..[/quote]
yaptırmadılarki.adam 1.sırada seçildi ama ne hikmetse cumhurbaşkanı onaylamadı.
o da siyasete girdi tokadını patlattı...
-
ankara ve istanbulda akp halen önde gözüksede,özellikle ankaradaki oy kaybı ve istanbuldaki chp nin beklenmedik orandaki oy patlaması dikkat çekici..
antalyada menderes türelin kaybetmesi herhalde en büyük süpriz..
-
Özellikle istanbulda; dağıtılan kömürler, hediye çekleri, yardımlar olmasaydı acaba sonuç ne olurdu çok merak ediyorum...
-
Edirne, istanbul, Ispartada ysk ya ulaşan sonuçlarda sorun varmış. Ne kadar ilginç AKP nin önde olmadığı yerler...