-
[I]Türkcell oyunbazlık yaptı onun 3 gb lik internet paketine güvenerek [/I][I]yola [/I][I]çıktım
ama şu an abonelik taleplerime yanıt vermiyor.
Laptop kolumda seyyar borsacı şeklinde nerde internet bağlantısı varsa oturuyorum:)[/I][B] .dng
Ağustos vadede son durum[/B]
Sırasıyla
[B] 5 dk[/B] :dü:
[B] 15 dk[/B] :dü:
[B] 60 dk[/B] :dü:
[B] Günlük[/B] :dü:
--------------------------------------
[B] USDTRL[/B]
[B] Kısa vade[/B] :yü:
-
[I]Türkcell oyunbazlık yaptı onun 3 gb lik internet paketine güvenerek [/I][I]yola [/I][I]çıktım
ama şu an abonelik taleplerime yanıt vermiyor.
Laptop kolumda seyyar borsacı şeklinde nerde internet bağlantısı varsa oturuyorum:)[/I][B] .dng
Ağustos vadede son durum[/B]
Sırasıyla
[B] 5 dk[/B] :dü:
[B] USDTRL[/B]
-
[B] Ağustos vadede son durum[/B]
Sırasıyla
[B] 5 dk[/B] :yü:
[B] USDTRL[/B]
-
[B] Ağustos vadede son durum[/B]
Sırasıyla
[B] 5 dk[/B] :yü:
[B] USDTRL[/B]
-
Veriden hemen önce ve sonra işlem yapmamayı düşünüyorum. Kaçan bi şey yok. Yukarı ve aşağı fırsat veriyorlar ne de olsa . şimdilik filleri izlemeye devam. Gerçi filler bugün pek arzı endam etmediler henüz.
-
Veriden hemen önce ve sonra işlem yapmamayı düşünüyorum. Kaçan bi şey yok. Yukarı ve aşağı fırsat veriyorlar ne de olsa . şimdilik filleri izlemeye devam. Gerçi filler bugün pek arzı endam etmediler henüz.
-
eger yukari gitmek istiyorsa datalarida manipule edip sonraki ay revize ediyorlarsa aacaba kotu gelecek datayida iyi gosterebilirmi. cok zor is. kasparov lazim.
-
eger yukari gitmek istiyorsa datalarida manipule edip sonraki ay revize ediyorlarsa aacaba kotu gelecek datayida iyi gosterebilirmi. cok zor is. kasparov lazim.
-
selam
dataya kadar full long
-
selam
dataya kadar full long
-
[QUOTE=Ronaldinho;20639]selam
dataya kadar full long[/QUOTE]
nedenki data kotu gelecek sonra dusmek icin puan toplarlar diyemi
zaten ortada bir tane kotu veri var onlar icin ama. bence bir sure solucan durumu olur gibi yine.
-
[QUOTE=Ronaldinho;20639]selam
dataya kadar full long[/QUOTE]
nedenki data kotu gelecek sonra dusmek icin puan toplarlar diyemi
zaten ortada bir tane kotu veri var onlar icin ama. bence bir sure solucan durumu olur gibi yine.