dow 11398 full sanal long, no stop loss, ya herro ya merro.
sevgiler.
Printable View
dow 11398 full sanal long, no stop loss, ya herro ya merro.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;32576]dow 11398 full sanal long, no stop loss, ya herro ya merro.
sevgiler.[/QUOTE]
:D:D:D
[QUOTE=mbm;32395]yok 11300 longları vermedim...
yarın 11570 üzerinde verecegim... he he....:D
stopuda 11400 e çektim.....:)))[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;32576]dow 11398 full sanal long, no stop loss, ya herro ya merro.
sevgiler.[/QUOTE]
dow 11577 yi görmüş.. bende 11570 den kısaldım....dün yazmıştım..
11400 den tekrar uzun....
aynen....ya herro ya merro ...:)
[QUOTE=mbm;32578]dow 11577 yi görmüş.. bende 11570 den kısaldım....dün yazmıştım..
aynen....ya herro ya merro ...:)[/QUOTE]
anında yazacan anında sonradan yok.:..:
s&p saatlik yukarı uyumsuzluk potasına girdi....
ben dowda 11400 den sanal uzun........
artı yüzde 1 üzerinde kapatması benim için süpriz olmaz........
[QUOTE=jelibon;32579]anında yazacan anında sonradan yok.:..:[/QUOTE]
ya o an seans içiydi...yazamadım..
zaten benim emir dünden 11570 de yazılıydı... he heee:D
11400 long bu arada... kapanışı iyi bekliyorum...11600 üzeri
[QUOTE=mbm;32581]ya o an seans içiydi...yazamadım..
zaten benim emir dünden 11570 de yazılıydı... he heee:D
11400 long bu arada... kapanışı iyi bekliyorum...11600 üzeri[/QUOTE]
hadi kabul ettik, ama artı kapamaz. belki nasdaq.
[QUOTE=jelibon;32582]hadi kabul ettik, ama artı kapamaz. belki nasdaq.[/QUOTE]
artı kapatabilir... hemde artı yüzde 1 üzeri.....
bence tabi....
11570 üzerinde dow aşagı uyumsuz oldu..ve onu düzelttiler şimdi...
11570 sayısı ordan geliyor..uyumsuz olacak diye satışı oraya girmiştim ben...:D
buna ragmen vadelide kısa girmedim.. bu uyumsuzluk düzeltmesini beklememe ragmen....
kapanış süprize gebe çünkü........ben iyi bekliyorum....
Üzerinde yeni uğraştığım 5 dklıkta son dakikada al gelmiş terse gelmeyelim.[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/5007/90561191zi6.jpg[/IMG]
[QUOTE=Vob Trader;32564]pis kısayım heryerden geceye[/QUOTE]
hadi bismillah
lehmana pis veriolar %40 aşşada. hani koreliler alıodu bunu ne oldu paralarımı yetmedi. bekle beni gofutures veyA dino geliorum gene dow future oynamaya. coming soon :) muhahahaha
Paritelere de çok sağlam veriolar. arife görüldü bayram görülmicekmi acep :)
not: erken ötüyorum boynumu alabilirler:)
[IMG][url=http://www.kucukresim.com][img]http://server105.kucukresim.com/uploads/110dfb8.jpg[/img][/url][/IMG]
60 DKKLIK
[IMG][url=http://www.kucukresim.com][img]http://server106.kucukresim.com/uploads/12717d5.jpg[/img][/url][/IMG]
5 DKKLIK
[QUOTE=mbm;32583]
dow aşagı uyumsuz oldu..ve onu düzelttiler şimdi...
kapanış süprize gebe çünkü.......,.
ben iyi bekliyorum....[/QUOTE]
20 veya en gec bılemedın 21 tıckı ıle trend baslıyacak ve asagı verısler hızlanacak ...Bende sabahtan berı beklıyorum baslasada short yapsam FS&P de...,
Haklı çıkmanı çok isterim ama pek şansın yok gibi...
Sevgiler...
yazamadim ama bende shortum rus borsasindaki cokus sebebiyle geceye short girdim.Birazda sans oldu aslinda yani teknik olarak almadim bu pozisyonu.Hala sebep belli degil sanirim.BILEN VARMI RUS BORSASI NIYE NAKAVT OLDU????
11395 den zart pozisyonu aldım bende :D
[QUOTE=Nohamura;32600]11395 den zart pozisyonu aldım bende :D[/QUOTE]
o nasıl pozisyon abi iftar vakti :)
[QUOTE=teo;32597]20 veya en gec bılemedın 21 tıckı ıle trend baslıyacak ve asagı verısler hızlanacak ...Bende sabahtan berı beklıyorum baslasada short yapsam FS&P de...,
Haklı çıkmanı çok isterim ama pek şansın yok gibi...
Sevgiler...[/QUOTE]
f s&p kesin yukarı yapacak teo.... :D
[QUOTE=gacırt;32601]o nasıl pozisyon abi iftar vakti :)[/QUOTE]
aşağı gitsede yukarı gitsede kâr yazıyo .boks.
+.[QUOTE=mbm;32578]dow 11577 yi görmüş.. bende 11570 den kısaldım....dün yazmıştım..
aynen....ya herro ya merro ...:)[/QUOTE]
siz ikiniz dow ile iyi raksetmeye başladınız:D+.
hayırdır dowa noluyor
Name Symbol Last price Change
Lehman Brothers LEH 9.01 (-36.33%)
Holdings Inc.
[QUOTE=follow;32599]yazamadim ama bende shortum rus borsasindaki cokus sebebiyle geceye short girdim.Birazda sans oldu aslinda yani teknik olarak almadim bu pozisyonu.Hala sebep belli degil sanirim.BILEN VARMI RUS BORSASI NIYE NAKAVT OLDU????[/QUOTE]
Sendromlar Gelişmekte olan piyasalara sıçradı da...
Usd Ytl en önden koşacak gibi:) 15 dakkalıklar fincanın kulpundan kendini fırlatmak üzere..
Yarın Cern deneyi de var.. :)
Ağustos vadeden sonra şöyle bir Ekim vadenin günlük grafiğine bakayım dedim .
Önce dikkatimi çeken en önemli husus , Ağustos vadede iken bol bol günlük grafiğe bakıp , yön tayini yapıp alt periyotlarda çok rahat trade yapılabiliniyordu. Fakat Ekim vadenin günlük grafiğinde bu biraz sıkıntılı çünkü teknik açıdan biraz dengesiz görünüyor.
[IMG]http://img61.imageshack.us/img61/8056/gunlukxi3.png[/IMG]
60 dakikalık grafiğe bakıldığında düşüş akımında ilk olarak karşılaşacağımız destek bölgesinin 50200 seviyesi olduğu gözüküyor. (Grafikteki turuncu bölgenin üst kısmı)
[IMG]http://server105.kucukresim.com/uploads/60dk2cedb.png[/IMG]
yarinki olasi kiyamet oncesi piyasalar nakite geciyor anlasilan :):)
Vadeli 30 Sistematik açıdan bugünki kapanış ise alt periyotlarda net ama üst periyotlarda kararsız olmuş.
[COLOR=Red][B] 5 dakikalık periyot :dü:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Red] 15 dakikalık periyot :dü:[/COLOR][/B]
[B] 60 dakikalık periyot (Notr)
[/B]
[COLOR=Green][B] Günlük periyot :yü:
[/B][/COLOR]
FS&P 1234.00 dan short trend basladı..yarına kalsın...
[QUOTE=Nohamura;32613]hayırdır dowa noluyor[/QUOTE]
Dow glu glu dansı yapıyor. yarın zebeh hazır olun. bizde yapicıık.
Şimdiden Nikkeiden Kan kokuları gelmeye başladı.
Arkadaslar Dow Dan Ziyade Bovespaya Hayret Ediyorum -%4 !!fannie&freddie Kurtarma Haberi Ciktiginda Zaten Tepki Verememisti Simdi Kulliyen Dusuyor.catedral Hakli Sanirim Gelismekte Olan Piyasalara Sicriyor Olay! Short Oldugum Icin Soylemiyorum Yarin Cokeriz Sanirim.
olay gelişmekte olan piyasalara çoktan sıçradı zaten yeni değil, bovespa, çin, rusya aylardır tepki vermiyor, petrolden ötürüdür.
Türkiye onlardan farklı bu aralar sebebi ise Türkiyenin kendini 140 $ petrole hazırlamış ve önceden düşmüş şu anki konjektür ise hem cari açığı azaltacak hemde enerji giderlerini azaltacak, aşırı düşüşler alım fırsatıdır.
Engel ne midir piyasanın daha fazla yükselmesine.
işbank ve akbank ile ilgili geçen haftaki olumsuz rapor yükelmeyi engelliyor.
tek tahta garantiyle iş zor yürüyor. sağlıklı alımı 38000 den yapacağım.
sevgiler.
Lehmanın bugünkü düşüşünün en büyük sebebi fennie ve frediedeki operasyonda devletin hisse sahiplerinin durumunu belirsiz bırakmasıdır. Lehman hissedarlarıda olası böyle bir durumda ellerinde adi kağıt kalmaması için satışa geçmiştir, eğerki sermaye yani satış bir an evvel olmazsa satışlar burada kalmayıp devam edecektir.
sevgiler.
Piyasalar fena hastalanmış, eur/usd paritesinde yukarılardan böyle bir düşüşü öngörüyordum da yanarım ona yanarım, altın desen ööle petrol öle.
Dow bugün herşeye rağmen terso yapar artı kapar sandımdı, ama yinede rus borsası yüzünden kısa devam dediydim, yinede belli olmaz bakalım yarın alt banda sarkarsak kısa devammı uzun mu sorusunun cevabı yok, saygılar.
Haa bide 11 Eylül geliyor arkadaşlar, teröristlerin bayramı gibi bir gün, kutlama yapmaya kalkabilirler, sanırım bugün bir ara mynet in haber sitesindemiydi artık neredeydi hatırlamıyorum, 11 Eylülde olaylar olacakmış, teröristler azmış galiba yine, bu durumda yarın ve sonrası haberlere odaklanmalı biraz, noolur nolmaz, ABD yi bikez daha havaya uçurmya kalkmasın şimdi bunlar, eğer öyle olsun savaş çıkarır bu coniler kesin, saygılar.
[quote=bull market;32640]Haa bide 11 Eylül geliyor arkadaşlar, teröristlerin bayramı gibi bir gün, kutlama yapmaya kalkabilirler, sanırım bugün bir ara mynet in haber sitesindemiydi artık neredeydi hatırlamıyorum, 11 Eylülde olaylar olacakmış, teröristler azmış galiba yine, bu durumda yarın ve sonrası haberlere odaklanmalı biraz, noolur nolmaz, ABD yi bikez daha havaya uçurmya kalkmasın şimdi bunlar, eğer öyle olsun savaş çıkarır bu coniler kesin, saygılar.[/quote]
11800 idi hedefiniz dowda sanırım uzundunuz, bugün anlaşılan kısasınız :D
[QUOTE=mozkan;32641]11800 idi hedefiniz dowda sanırım uzundunuz, bugün anlaşılan kısasınız :D[/QUOTE]
Dow da ilk hedefim orasıydı, ama hedefe ulaşamadı kerata:), borsalarda oluyor böyle durumlar, fakat ben bu durumda bile bizde haftabaşından bu yana flat kalmayı daha uygun görenim biliyorsun, bugün rus borsası esas yönde poz için ısrarcı oldu, yoksa bu geceye flat kalmayı düşünüyordum, hergün yazıyorum daha ne olsun, yukarı gitsekde esas yön aşağıya diye, piyasanın başaktörleri buralarda ne numara çevireceğini şaşırdı, ama akıntıya küreği çekecekse onlar çekecek, ben borsaya yukarı yaptıracak halde değilim malesef:cool:, saygılar.