herkese slm,
nisan vade usd kac suan (ekran dondu duzelmedi hala)
tesekkurler
Printable View
herkese slm,
tesekkurler
[quote=juliano;100641]dayı çoğu kişi benim gibi -1000 puan gap yedi heralde ondandır[/quote]
yaaa sen geçen gün benlen kafa buluyordun DAX'ta bir sürü minik minik tepe oldu dedimdi değil mi ben sana?sende periyodu büyüt öyle bak tepeler az olur dedindi.uyanık seni.
gordün mü bak ne oldu? .dng
[quote=berdush;100643]herkese slm,
tesekkurler[/quote]
1,7085-7090
[quote=SEYYAH;100644]yaaa sen geçen gün benlen kafa buluyordun DAX'ta bir sürü minik minik tepe oldu dedimdi değil mi ben sana?sende periyodu büyüt öyle bak tepeler az olur dedindi.uyanık seni.
gordün mü bak ne oldu? .dng[/quote]
ayıp ediyosun ama dayıcım ben onu şaka olsun diye söledim sen kafa buluyom mu zannettin? senin bilginle kafa bulmak ne haddime anca saygı duyulur sana zaten uygun bi ağaç arıyom bak essela nın sesi oraya gelir üzülürsün sonra kalbimi kırdın diye
[quote=berdush;100643]herkese slm,
tesekkurler[/quote]
ekran donmamıştır. kıpırdamadığından sen öyle sanıyorsundur. :..:
suya taş atalım belki kıpraşır biraz..
[quote=juliano;100646]ayıp ediyosun ama dayıcım ben onu şaka olsun diye söledim sen kafa buluyom mu zannettin? senin bilginle kafa bulmak ne haddime anca saygı duyulur sana zaten uygun bi ağaç arıyom bak essela nın sesi oraya gelir üzülürsün sonra kalbimi kırdın diye[/quote]
yok jun-juli-august şaka yapıyorum.kafa bulduğunu sanmadım.sen o an piyasaya öyle bakıyordun o şekilde yorumladın.
ben seni severim.
güreşiyoruz bir nevi piyasada alta geldim diye üzülme üste geldim diye sevinme hesabı yani.üzülme yani...bugün terste kalırsın yarın eşşek yüküyle kar edersin olur biter.
VOB'ta kimse yediğim GAP'i yememiştir.hamdolsun kol gibi muhtıra gapi yedik biz vaktiylen üüü
makas ta çok kim kimi yanına çekecek bakalım
nisan usd kac suan vob da
tesekkurler
[quote=berdush;100651]nisan usd kac suan vob da
tesekkurler[/quote]
1,7110-7115
[quote=SEYYAH;100652]1,7110-7115[/quote]
cok tesekkurler...arada boyle sorucam...zamaniniz olursa cvp verirseniz sevinirim.
[quote=SEYYAH;100649]yok jun-juli-august şaka yapıyorum.kafa bulduğunu sanmadım.sen o an piyasaya öyle bakıyordun o şekilde yorumladın.
ben seni severim.
güreşiyoruz bir nevi piyasada alta geldim diye üzülme üste geldim diye sevinme hesabı yani.üzülme yani...bugün terste kalırsın yarın eşşek yüküyle kar edersin olur biter.
VOB'ta kimse yediğim GAP'i yememiştir.hamdolsun kol gibi muhtıra gapi yedik biz vaktiylen üüü[/quote]
dayı valla bir buçuk yıldır vobdayım hiç eşşek yüküyle aldığımı hatırlamıyom bizim aldıklarımızı karınca bile taşır.