-
EFG ve Credit alıcı tarafında, bu vobu çok fena döndürüyolar, çocuk oyuncağı bu dönüşler, dolap döndürseler bundan daha zor dönerdi:), yönden emin olmayan flat kalsın bence, sonra vay ben kapatacaktım, vay ben terse yatacaktım yok bu işte, zaman mefhumu çok önemli diyorum:) saygılar...
-
[quote=aslan;100701]Seçimden ziyade dowa oynuyor gibi geliyor, seçimi uzunları döküp kısa açtırmak için kullanmış olmasınlar.[/quote]
Kısa açtırmaya zorlasalar makası bu kadar ekside tutmazlar ,
Makas neden bu kadar vadeli aleyhine bu kadar ekside ? Çünkü insanları kısa açtırmaya korkutuyorlAr , tam tersi yani.
çok çok cuma açtıgım yeni kısaların karını alırlar. mal orada hiçte silmedim buyursun alsınlar.
-
[QUOTE=bull market;100700]Valla fazla kasmasalar iyi olur derim:..:, akşama obama nın açıklamaları piyasaları yukarı uçurabilir:) yüksek ihtimal uçuracak görülüyor, benden söylemesi+. py nin yerine ben cevap verdim ama kusura bakmayın artıkın sn. saganak, yinede kasmak istiyolarsa kendileri bilir, saygılar...[/QUOTE]
30.03.2009 09:48:24 OBAMA, GENERAL MOTORS VE CHRYSLER'IN YENİDEN YAPILANMA PLANLARINI REDDETTİ
30.03.2009 16:02:51 S&P, "ABD OTOMOTİV ŞİRKELERİ İÇİN İFLAS GİTME RİSKİ YÜKSEK KALMAYA DEVAM EDİYOR"
Böyle haberler varken ve Obama bunu reddettiğini açıklamışken akşama ne olacak da uçuracak?
-
Bu hafta yine Tarımdışı istihdam verileri var.
-
30.03.2009 16:17:12 GOLDMAN SACHS, S&P 500 ENDEKSİ'NİN KISA VADEDE 700-800 BANDINDA KALMASINI BEKLİYOR
Goldman Sachs analisti David Kostin, kısa vadede S&P 500 Endeksi'nin 700-800 puan bandında kalmasını belediklerini söyledi. Goldman Sachs'in, S&P 500 için yıl sonu tahminini ise 940 puan.
-
sn. saganak 5.5.5 imkb-30 spot hedefi hala 19.000 de mi..değişen bir şey var mı..
-
şaka gibi bir gün
en son 2 ocak günü böyleydi
ip gibi dizili fiyatlar
bugün onu da arattı
yazık harcanan zamana işgücüne
-
[QUOTE=VOBiX;100706]30.03.2009 09:48:24 OBAMA, GENERAL MOTORS VE CHRYSLER'IN YENİDEN YAPILANMA PLANLARINI REDDETTİ
30.03.2009 16:02:51 S&P, "ABD OTOMOTİV ŞİRKELERİ İÇİN İFLAS GİTME RİSKİ YÜKSEK KALMAYA DEVAM EDİYOR"
Böyle haberler varken ve Obama bunu reddettiğini açıklamışken akşama ne olacak da uçuracak?[/QUOTE]
O haber eskidi vobix:))), şimdi bugün kurtarma planları tekrardan ele alınacak, akşama ABD piyasalarının kuyruğu kopabilir, tabii sabahada bizmki:))), saygılar..
-
[quote=abka;100709]sn. saganak 5.5.5 imkb-30 spot hedefi hala 19.000 de mi..değişen bir şey var mı..[/quote]
Syn abka , 5 e başlayamadıkki bir türlü ,
Tabiki 5 e nereden başlayacagımız önem kazanıyor , Eger imkb 100 de 4 25760 da bitti ise , ( bekleyip görecegiz ) , 5.5.1 buradan saymak gerekecek . O zaman 5 in bütün sayımları degişir.
-
Şimdi sözkonusu şirketlerin yeniden yapılanma planları reddedilidi ya, arkasından bu yeniden yapılanma planları düzeltilecek ve düzeltile düzeltile orta yol bulunacak, işte bu orta yol bulma işi bugün olması yüksek ihtimal diyorum, reddedilen yeniden yapılanma planlarında beğenilmeyen noktalar çıkarıldımı iş biter diye düşünüyorum, sanırım bu şirketler hakkındada son olarak yurtdışında böyle bir beklenti oluşacak, ama bizim piyasa kapanacak, işin garip tarafı bizde oluyor hep, saygılar...
-
dolar longları 1,7120den kapandı.
kontratların alayında flat!
şimdi biraz arkamıza yaslanalım...
-
Ben henüz 4 ün bitmediğini düşünüyorum, 4 ün son çıkışını yapıcaz, ama ağır ama sert, 3 dalgalık mı 5 veya 7 dalgalık bir yapıdamı 4 tepesi olacak göreceğiz, ama şu haliyle 4 çok güdük kalıcak, ama 5 için aceleye gerek varmı ki? sanmam ama, bakalım bu hafta G20 var, bizim için IMF var, varda var, belki yatay bir hafta geçireceğiz, saygılar...