Cümleten iyi aksamlar benim için zor bir gündü
dün sistemle aldıklarımı sabah bir kısmını kapadım sonra tekrar aldım
geceye uzunum hayırlısı bakalım
Cümleten iyi aksamlar
Printable View
Cümleten iyi aksamlar benim için zor bir gündü
dün sistemle aldıklarımı sabah bir kısmını kapadım sonra tekrar aldım
geceye uzunum hayırlısı bakalım
Cümleten iyi aksamlar
[quote=seagate;247355]unlimited abi bence dow +200 felan yapacak palada ölümcül gap yapacak :D üvvvvvvvvv nası plan abi üwwwwwwwwwwwww zaten düşen kanal dışında kapadı üwwwwwwwww kimse bişede deyemez +2000 üwwwwwww[/quote]
birisi bişi dese noolur harddisk kardeşim.
pela "birisi bişi dese ekime kadar, demezse .... kadar" demiyo mu sanki. :D:D:D
ben VOBu niye bıraktım sanıyosun .dng
[QUOTE=kosmaz;247358]MatriksGold kullanimi , ozellikle formul yazma,System Tester,Expert Advisor ...etc icin bildiginiz bir kaynak var mi?
Tsk...[/QUOTE]
Kaynak yok bazen telefonlo sorduğum oluyor(eskiden) takıldığın yer olursa yardımcı olurum
[quote=selçuklu;247314]trader38 patron ed çalışacak gibi abi ....:D:Dboks..boks.[/quote]
yeni gördüm patron. olabilir valla. ama bu sayımın daha geri plandan çekilmiş hali varmı?
+200 kapatsa 10200 ediyor.. çok bi rakamda değil :) saraylı abeyin 74 e mi gidiyoruz üvvv
kosmaz Nickli arkadaş
Mesaj kutuna bak mail gönderdim
[quote=oguzhan;247365]Kaynak yok bazen telefonlo sorduğum oluyor(eskiden) takıldığın yer olursa yardımcı olurum[/quote]
Cok sagol Oguzhan kardes.
MatriksGold yeni kullanmaya basliyorum. Oncelikle formul yazma, own indicator create etme islermini anlamam-cozmem gerekiyor. Zaman zaman rahatsiz edebilirim.:)))
[quote=kosmaz;247046]sayin İmales
Belirtmis oldugunuz sistemin detaylarina nasil ulasabilirim.
Tsk[/quote]
sn koşmaz mesaj kutunuza bakın.
aferin piyasaya;ben yokken fazla oynamamış..:..:
piyasa belli seviyelerde kuvvetle tutulmuş gibi geldi bana,yukarı gidişin devamını bekliyorum,ama tabi sisteme bakcaz...:)))
iyi akşamlar...:)
[QUOTE=kosmaz;247358]MatriksGold kullanimi , ozellikle formul yazma,System Tester,Expert Advisor ...etc icin bildiginiz bir kaynak var mi?
Tsk...[/QUOTE]
benim yok abi .. çok basit holar falan kullanıyorum şahsen ... bu konuda iyi arkadaşlar var ama forumda ..
dtc alda,tde lar da alda...
aşağıda grafik ,vadeli 5'...
[IMG]http://i49.tinypic.com/10d6qmr.jpg[/IMG]
[QUOTE=trader38;247366]yeni gördüm patron. olabilir valla. ama bu sayımın daha geri plandan çekilmiş hali varmı?[/QUOTE]
abi şöyle bişey mesela ... hoş olmazmı patron ... üvvvvv ...
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/2/4193.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;247380]abi şöyle bişey mesela ... hoş olmazmı patron ... üvvvvv ...
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/2/4193.jpg[/IMG][/quote]
patron yeminle söylüyüm aynısı bende yaptıydım.:..: ama yarın 69350 görünürse 3 en kısa kalıyor. dowda yukarı. acilen alternatif bulmamız lazım :) 69900 üstü zaten çoğu sayım çöpe gider. :confused:
kolay gelsin arkadaşlar keyifler yerindedir inşala .. :)
[quote=halojen;247390]kolay gelsin arkadaşlar keyifler yerindedir inşala .. :)[/quote]
keyifler iyi halojen..:)
daytradinge daldık,..:p
[QUOTE=saraylı;247392]keyifler iyi halojen..:)
daytradinge daldık,..:p[/QUOTE]
valla bu dönemlerde çok cazip geliyor daytrade işi saraylı abi... düşünmüyorum değil bende yani...
ama diğer yandan bu yatay piyasanın sonu güçlü bir trend olacak... o zamanda alıp (yada satıp) yatmak gerekecek...
hele şu trendi yakalayayım...sonra değişik yollara giricem bende...işlem saatleri yeterince müsait güniçi işleme
[quote=halojen;247393]valla bu dönemlerde çok cazip geliyor daytrade işi saraylı abi... düşünmüyorum değil bende yani...
ama diğer yandan bu yatay piyasanın sonu güçlü bir trend olacak... o zamanda alıp (yada satıp) yatmak gerekecek...
hele şu trendi yakalayayım...sonra değişik yollara giricem bende...işlem saatleri yeterince müsait güniçi işleme[/quote]
halojenim,
senin beklediğin tepeye adım adım gidiyoruz,az kaldı,o tepeden sonra kısalar iyi olacak..senin tarzın o ,biliyorum,benim de öyleydi de ,ben değiştirmeye çalışıyorum..gaplerden bıktım,son zamanda aleyhime çalıştılar hep..
daytrade iyi valla ,günde 500 puan bile alsak ,bereket versin,ben 500 puana odaklanmış durumdayım..:)))
hiç değilse yataktan daha sağlam kalkıyorum,:..:flat olduğumu bildiğimden...
geçen yıl bu aralardı,bu çıkışın bitmesine az kaldı diyorduk,hatırlıyomusun?
amma dalgaymış yaa..:p
madara olduk be...:(
daytrade edersen bekleriz abi...:)
[QUOTE=saraylı;247395]halojenim,
senin beklediğin tepeye adım adım gidiyoruz,az kaldı,o tepeden sonra kısalar iyi olacak..senin tarzın o ,biliyorum,benim de öyleydi de ,ben değiştirmeye çalışıyorum..gaplerden bıktım,son zamanda aleyhime çalıştılar hep..
daytrade iyi valla ,günde 500 puan bile alsak ,bereket versin,ben 500 puana odaklanmış durumdayım..:)))
hiç değilse yataktan daha sağlam kalkıyorum,:..:flat olduğumu bildiğimden...[/QUOTE]
inşallah abi, bu yaşananlar trend geçişi olmalı... kısalarla nihakı kıyacaz az kaldı sanırım..
yalnız bu son birkaç ay beni de bıktırmış durumda.. ne tepeler ne dipler doğru dürüst fırsat vermedi... risk fazlaydı.. nitekim izliyorum gayet bezmiş vaziyette.. yönü bilmek yetmiyor artık, gözü karartıp tekniğe aykırı pozisyonlar almak gerekiyor..onu da sevmiyorum.. kısa vadeli strateji üretmeye zorluyorlar.. biraz soğudum açıkçası piyasadan
[QUOTE=saraylı;247396]geçen yıl bu aralardı,bu çıkışın bitmesine az kaldı diyorduk,hatırlıyomusun?
amma dalgaymış yaa..:p
madara olduk be...:(
daytrade edersen bekleriz abi...:)[/QUOTE]
hehhe xu100'de 30bin üzeri balon demiştim o zamanlar... ne balonmuş be... zeplin oldu mübarek :..:
çok zor bir dalgaydı... bitişi de sancılı oluyor...
piyasadan soğumak tradera yasak halojen,:rolleyes:
işlemlere devam,
inş karlı olur ,o ayrı...;)
bir dönem zarar da olsa,bu bizim işimiz...
[quote=halojen;247398]hehhe xu100'de 30bin üzeri balon demiştim o zamanlar... ne balonmuş be... zeplin oldu mübarek :..:
çok zor bir dalgaydı... bitişi de sancılı oluyor...[/quote]
:..::..:
zeplin oldu ve birileri içine helyum gazı pompalayıp duruyo...:p:..:
ama bi gün bu da biter..;)
herkese iyi geceler,
poz da olanlara terse düşmeden güzel gapler....:)
[quote=saraylı;247400]:..::..:
zeplin oldu ve birileri içine helyum gazı pompalayıp duruyo...:p:..:
ama bi gün bu da biter..;)[/quote]
hocam, bu helyum değil de hidrojen galiba, daha iyi şişirip uçurur, ama patladı mı geride sağlam adam bırakmaz...
günaydın.Bol kazançlar.
herkese günaydın,
dowu uçurmuşlar. ve bugün tarım dışı istihdam verisi var.
çok önemli bir veri olmasıyla birlikte, trend başlamasına müsait zamanlara denk gelen tarihlerde verinin önemi katlanarak artıp ocak söndürür duruma geliyor.
hiçbir gün piyasayla inatlaşılmaz zaten ama bugün ekstra dikkat etmek lazım.
bol kazançlar.
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar
cümleten günaydın ve hayırlı kazanclar :):)
zirve yakalamaya çalışmak için çok erken...dikkat.
günaydın,
dünkü sıkışık seyir ,1500 puan gaple yukarı kırılmış gözüküyor...:rolleyes:
5.a dalgası hedefini 75.000 olarak revize etmiştim,oraya seyir devam edebilir...:)ve bu seyir gelecek haftaya sarkar ,gözüküyor,zaman olarak...
bugün daytrade de dikkat,gap yüksek oldu,ov li yönün yukarı olduğu gözönüne alınmalı...:cool:
benim göstergelerime göre henüz doğru dürüst işlem geçmedi.
ağa kendi çalıp kendi oynuyor. kurumlar hikaye...
EFG o kadar satıp duruyodu , sanki biraz kapak oldu adamlara , allah allah bunu yapmazdı genelde , son durumu nedir ? vade bası itibariyle detaylı pasta atabilecek var mı ?
du bakalım unli abi .. spot açılsın hele ...
Gunaydinlar.....
Herkes icin bol kazancli , hayirli bir gun olsun...
geldi EFG dayı şu alımlara bak ueheuheuheuh satarken balya balya satıyodun sımdı hepsını tek kalemde nasıl alıcan yavru kus uhuahauh
aklıma bı atasozu geldı ..
tatlı tatlı yemenin acı acı ...ması deniyo galiba bu duruma :rolleyes::rolleyes:
anlık pivot: [B]70.050[/B]
dirençler:
73.000
71.575
70.875
destekler:
70.050
69.500
68.575
bugün muhteşem bir gün olacak inşallah. :..:
[quote=unlimitted;247451]bugün muhteşem bir gün olacak inşallah. :..:[/quote]
inşallah abi beklıyos:..: longlar kapandı.lelele
[quote=Kennym;247441]EFG o kadar satıp duruyodu , sanki biraz kapak oldu adamlara , allah allah bunu yapmazdı genelde , son durumu nedir ? vade bası itibariyle detaylı pasta atabilecek var mı ?[/quote]
en son dün kapanışa yakın baktığımda + 20 bin kontrat alıcı üstünlüğü vardı..ama hafta başında 28 binleri gördü..
alış tarafında yeni belirip 10 bin kontrat üzeri pozisyon taşıyan kurumlarda efg nin ekürileri diye tahmin ediyorum..
değişen bişey yok esas oğlan aynı sadece nickini değştirdi haziran vadede..
bu vade binbir suratı oynuyor efg..
vadeli günlük
[IMG]http://i47.tinypic.com/xm349y.jpg[/IMG]
yeşil düşen üst bandına çarptık ve ufak çaplı bir satış yedik.bana göre yeşil bant ihlal edilse bile 71500 üstüne atamazsak buralar iyi satış noktaları olabilir bugünlük.Genel manada ise yeşil kanalı yukarıya geçeceğimizi düşünüyorum.yalnızca bıraktığımız gap doldurulmaya çalışılmalı.belki de biraz daha fazlası olmalı.