[QUOTE=mbm;32687]artı açılır de..:D[/QUOTE]
olacağı söylemeyi daha çok seviyorum ;)
Printable View
[QUOTE=mbm;32687]artı açılır de..:D[/QUOTE]
olacağı söylemeyi daha çok seviyorum ;)
[quote=Vob Trader;32689]matriks ** senin gene donuor ya[/quote]
bende sankonun **:D
dow un % 2.5 düşüşünü yediler
[QUOTE=Vob Trader;32689]matriks ** senin gene donuor ya[/QUOTE]
bir küfür etmediğiniz kalmıştı burda...
vay be makasa bak
[QUOTE=Vob Trader;32695]vay be makasa bak[/QUOTE]
spot destek 49,500.. VOB destek 50,900 çünkü:D
[QUOTE=Vob Trader;32689]matriks ** senin gene donuor ya[/QUOTE]
sn vob trader bayanlarda var dikkat edelim :) ayrıca bendede donuyo matriks:mad:
günaydın,
iyi seanslar...
50.500 Bekliyorum.bir Kisim Shortu Oradan Kapaticam.
Yine Haber Geldi Heralde.
cnbce de şimdi dediler "kore bankası mevcut teklifle anlaışılması zor demiş" ama dow oyle soylemyor hangisi doğru ?
gün sistem 50950 üstesinde long der amma alt sistems short halen
[QUOTE=mersiyk;32697]sn vob trader bayanlarda var dikkat edelim :) ayrıca bendede donuyo matriks:mad:[/QUOTE]
pardon özür:( bende matrikse kızdım sabah veri gelmeyince
matrix duryor geliyor
bizim büyüme rakamları saat kaçta bilen varmı ?
[QUOTE=furkan;32702]cnbce de şimdi dediler "kore bankası mevcut teklifle anlaışılması zor demiş" ama dow oyle soylemyor hangisi doğru ?[/QUOTE]
FDOW yanlış fiyatlamayı pek sever...:D
[QUOTE=furkan;32706]bizim büyüme rakamları saat kaçta bilen varmı ?[/QUOTE]
9.00 da. 10 biliyordum ama gelmedi.
düsme devam icun en guzel acılma oldu sabah
maalesef büyüme rakamı çok kötü.
oy oy oy oy böle olur ağaların düğünü demekki:)
50925 kısaldım.....
sabah sabah iyi yırttık...... ha haaaa :)
[QUOTE=mbm;32715]50925 kısaldım.....
sabah sabah iyi yırttık...... ha haaaa :)[/QUOTE]
aynen iyi yırttık gece 1000puanı gozden cıkartmıştım 400ile sıyırdık o da çıktı şimdi :)
[QUOTE=mbm;32715]50925 kısaldım.....
sabah sabah iyi yırttık...... ha haaaa :)[/QUOTE]
demiyim dedim ama bende 51000 den.
kore amerikayla dalga geçiyor he he.
Uzunları kapama fırsatı vermesi iyi oldu açılışta... Sayın mbm, karlı mı kapadınız longları?
höllüm canını seven kaçsın
[QUOTE=jelibon;32718]kore amerikayla dalga geçiyor he he.[/QUOTE]
fdow +100deyken kore basmıştır shortu kesmiştir görüşmeleri :) lehmanla gorusmek bile para getiriyor hhehe
altında longladım sanal olarak..tam çöküş senaryosu yaptım busefer
[QUOTE=furkan;32725]altında longladım sanal olarak..tam çöküş senaryosu yaptım busefer[/QUOTE]
piyasalar çökünce altın artacakmı sence?
50725 altında kalmaya devam edersek şu anki düşüş akıntımız devam eder gibi gözüküyor.d
Düşüşün devamında , 49700 seviyesi ilk dikkat çeken bölge..
50725 üstünde ise düşüşümüz frenlenir dirençlere yöneliriz. Minimum 51100-51300 ama buralara kadar gelebilecek tepki olsa bile şimdilik aşagıya olan yönümüzü değiştirmeyebilir.
[QUOTE=jelibon;32728]piyasalar çökünce altın artacakmı sence?[/QUOTE]
gecen gun soylediginiz dezenflasyon senaryosu aklımda merak etmeyin
[QUOTE=furkan;32730]gecen gun soylediginiz dezenflasyon senaryosu aklımda merak etmeyin[/QUOTE]
ok. bugün bir rahatlama var opecin kısıtlamasından, ancak sonuçta o bile talepte daralma bekliyorki bu kararı almış. 40 milyar dolar petrolden çıkan paraymış.
[QUOTE=jelibon;32731]ok. bugün bir rahatlama var opecin kısıtlamasından, ancak sonuçta o bile talepte daralma bekliyorki bu kararı almış. 40 milyar dolar petrolden çıkan paraymış.[/QUOTE]
sn jelibon gerçek işinizi sorsam size? cevap vermek zorunda deilsiniz tabiki de bide yoncadaki jelibon da sizmisiniz? tşkler:)
bu 40 milyar dolar artı altından ve borsalardan çıkanıda sayrsak hazır kıta bekliyor tırnağı Türkiyeye girse ne olur düşünün.
derken büyüme kötü geldi.
sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;32732]sn jelibon gerçek işinizi sorsam size? cevap vermek zorunda deilsiniz tabiki de bide yoncadaki jelibon da sizmisiniz? tşkler:)[/QUOTE]
ben değilim o.
inşaatçıyım.
sevgiler.
[QUOTE=açık-pozisyon;32719]Uzunları kapama fırsatı vermesi iyi oldu açılışta... Sayın mbm, karlı mı kapadınız longları?[/QUOTE]
gece pozisyonu olarak dündem 51325 den uzundum... zararla kapattım ama...
biraz önce 50425 uzun 50650 kısa yapınca zarar çıktı....
[QUOTE=jelibon;32734]ben değilim o.
inşaatçıyım.
sevgiler.[/QUOTE]
tşkler :)
50.500 Den Shortlari Kapadim Alan Hayrini Gorsun Flat Devam.
eli mahkum 49900 e gelecek .citi ucundan gösterdi spota basabileceğini korku saldı bizim hokkabaz oyuncuları hadi tutunda bugün göreyim boyunuzu.tutmaya devam ederseler spota çok ciddi mal yığacak citi .şuana kadar fazla satmadı 6 trilyoncuk.gelsinler 50000 altını na yığdım alışları bekliyorum.Bugün olmadı yarın gelecek nede olsa acelem .dow 12200 çakıldımı bir saat sonra neye güvenip aldık diyecekler.
allah razı olsun diyordur millet ykb dan pehh.çok kaşındı bu aralar biraz versin .
Yabancı öpecek bu sefer pis şekilde bence.yurt dışı aşağı koparsaki beklemiyorum olursa şayet alışları iptal edeceğim .48000 bekleyeceğim ilerki günlerde.
Bu gerizekalı ykb daki lavuk kesinlikle teknik falan bilmiyor bence resmen adamda para bol olursa olur kuralı takılmak lazim peşine ama bugün değil.
dow 12140 altında hareket yeni bandlar demek.
sabır sabır sabır.
gece 51325 den uzundum.. yanlış yazmışım.düzelttim..