[QUOTE=SEYYAH;100846]ne celalleniyon ki :D
seninkisi 8.250 puan zarar ettirmemiş ki.yoksa bahsedilen sistem sahibi sen misin? :D[/QUOTE]
+5750den +4475e kadar olan işlemler toplamı -8825 ayın 15inde artıya geçmiş yine.
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;100846]ne celalleniyon ki :D
seninkisi 8.250 puan zarar ettirmemiş ki.yoksa bahsedilen sistem sahibi sen misin? :D[/QUOTE]
+5750den +4475e kadar olan işlemler toplamı -8825 ayın 15inde artıya geçmiş yine.
[quote=SEYYAH;100852]asti boşver spx i filan sen vob tan bahset.sistem-i muazzama ne diyor? ilerleyen günler için hedef verecek hale getirsene şu sistemi ;)[/quote]
yaww sistemi muazzama iyi gidior..son muhteşem görüntüden sonra 30200 sat, 30650 stop ve long dedi...hala duruyo..ama çok tırsıyorum..neden dersen
1) 15 dklık için geliştirilen bu sistemi çok esk dönemlerde simüle edince dehşet işlemleri var..sonuçta hep kara geçiyor ama %3-4 terslerde durağan kalıyor...beni mahveder...stoplu çalıştırsam bazı cillop sinyaller heba oluyor..
2) 15 dk dışı periyotlarda işe yaramıyor
3) VOB dışında hiç bir enstrumandada işe yaramıyor....
veci tırsıyorum...feci...bu aralar zaten işler de yoğun pek uğraşamadım...bakalım artık nereye gitcek o işin sonu...
Not: SPX i bırakamam..:)
[quote=jerfin;100819]2 nisana kadar göçmez bu dünya piyasaları..[/quote]
2 Nisanda göçertecek bi karar çıksa bile biz göreceli sağlam durabiliriz malum ımf ile görüşülecek orda..
[QUOTE=tuareg;100856]Nevri dönmek diye ben buna derim işte:..::..:[/QUOTE]
ikisinden de almak geliyor içimden napim..:..:
5 dakiklik yavru ziestem long emma [B] yine ana ziestemin kafasını karışlıyorlar[/B]
ALINTI
Nisan vadeli seçim şokunun ardından haftalık ortalamasının altında dar bir banda sıkışarak geçirdi haftanın ilk gününü. Açık pozisyon sayısı değişmedi, yani yeni short talebi yoktu’ denebilir. Haftalık ortalama 31.550 direnç, aylık ortalama 30.900 destek olarak izlenmeli, 30.500 ise koruma amaçlı short açmak için eşik seviye. Spotla vadeli arasındaki 700 puanlık eksi makas çok kafa kurcalıyor- bunun ardında beklenen temettü kesintileri var, Tuprs, Tcell ve Akbnk temettüleri endeksi 570 puan düşürecek, Ttkom muhtemel temettüsü ve diğer bir kaç küçük rakamla beraber 700 puan temettü kesintisi var, vadeli bu temettüleri peşin kesmiş olarak işlem görmekte, eksi makas olayı bundan ibaret.
Aracı kurumlardaki laptop vb. promosyonlar bitti mi acaba? Bilen var mı?
bu arada dax'da iyice niyeti bozdu.. durum böyleyken bizim piyasayı nasıl yukarı götürecekeler anlamış değilim, ama yine de stop olana kadar uzun devam..:..:
altın kısa devam .. kaldıracları düzenlemezlerse ... bu son poz vobda ....jubilem olacak bu poz .. ... :cool::cool: .. voba elveda .. merhaba sp dow forex .. :D:D
[sıze=1]almanya başbakanı,"hükümet opel'e yardıma hazır[/sıze]
Sn saganak insallah stop yapmıştır...
[quote=jerfin;100864]bu arada dax'da iyice niyeti bozdu.. durum böyleyken bizim piyasayı nasıl yukarı götürecekeler anlamış değilim, ama yine de stop olana kadar uzun devam..:..:[/quote]
Dün bizden aldıklarını geri versinler daha başka bişey istemem :D
Daha davosa gelmem gibi oldu .kom