-
sindi vobda
31000 asayası olmasa ordan maltyet eden hızlı traders/orta traders long tutar
neden long tutar?
cunki yukarki grafta 35xxx yeresine potanstan dolayda yavas harket eden beli kitle short stop long yer 35xxx yeresi
Amma
31000 yeresinin asayasında long olan hızlı traders long stop short eder.. /orta traders long stop eder..
-
[quote=hexen;100919]sindi vobda
31000 asayası olmasa ordan maltyet eden hızlı traders/orta traders long tutar
neden long tutar?
cunki yukarki grafta 35xxx yeresine potanstan dolayda [COLOR=red]yavas harket eden beli kitle[/COLOR] short stop long yer 35xxx yeresi
Amma
31000 yeresinin asayasında long olan hızlı traders long stop short eder.. /orta traders long stop eder..[/quote]
Mersiyk nerde.kom
No Geyık Pliz
-
FORUM !!! hadi yawww...30 a tamamlayın HEXEN abinin önceki sayfadaki mesajına teşekkür sayısını..Daha 16 olmuş.....hişşşşşşşş
-
Vob'un bugüne kadar gördüğüm en gıcık gap doldurma şekliydi bugünkü!
-
[QUOTE=Astatin;100922]FORUM !!! hadi yawww...30 a tamamlayın HEXEN abinin önceki sayfadaki mesajına teşekkür sayısını..Daha 16 olmuş.....hişşşşşşşş[/QUOTE]
benim teşekkürüm kalmamış .. çıkmıyor .. sn hellim bana birkaç tane bugünlük fazla teşekkür verebiirmisiniz .. ?? üüüüüüü
-
[quote=selçuklu;100924]benim teşekkürüm kalmamış .. çıkmıyor .. sn hellim bana birkaç tane bugünlük fazla teşekkür verebiirmisiniz .. ?? üüüüüüü[/quote]
Tanıdğım kadarıyla brak teşekkürü bir T bile çıkmaz bence...:D
T2H
-
32000 den short actım
tek guvencem hacimsiz imkb
dji açılışıyla beraber geri gelmesini umuyorum
-
[quote=selçuklu;100924]benim teşekkürüm kalmamış .. çıkmıyor .. sn hellim bana birkaç tane bugünlük fazla teşekkür verebiirmisiniz .. ?? üüüüüüü[/quote]
Bana ettiklerinden geri al..Kırılmam söz...:D Hexen e feda olsun..Hexen mesaj yazsın 1 milyon çiçek açsın
-
[QUOTE=selçuklu;100924]benim teşekkürüm kalmamış .. çıkmıyor .. sn hellim bana birkaç tane bugünlük fazla teşekkür verebiirmisiniz .. ?? üüüüüüü[/QUOTE]
[B]zakla zamanı gelir samanı demiş atalarımız [/B] idrareli kullan şunnarı :p
-
[quote=fXci;100928][B]zakla zamanı gelir samanı demiş atalarımız [/B]idrareli kullan şunnarı :p[/quote]
adamın gönlü zengin naapsın alalaaaa. :D
-
sayın selçuklu xausd kanal üstü bende 926 ya denk geliyor 923 nasıl buldunuz?
-
Çok fena bi yukarı dalga geliyo gibi geliyo bana:) yoruma bak hizaya gel:p, ancak böyle tarif edebildim artık idare edin:D:D...saygılar...