satan garantı sn saganakmı acaba
Printable View
satan garantı sn saganakmı acaba
APSD'den huylandım.:cool:
yok, bırakmıyorlar aşağı. 10 kere fırsat geçti ellerine.
endeks pozisyonları kolda ufak bi kanamayla flat!
[color=#FF0000][b] 31.03.2009 16:46:32 YORUM-VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI(MEKSA YATIRIM) [/b][/color]
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda (VOB), şu ana kadar 538.1 milyar YTL'lik işlem hacmi gerçekleşirken, açık pozisyon sayısı 321 bin 965 oldu.
Meksa Yatırım Menkul Değerler Türev Piyasalar Müdürü Tolga Odoğlu, global piyasalarda geçen hafta yaşanan sert yükseliş sonrasında bu hafta başından itibaren kar realizasyonu görüldüğünü belirtti.
Odoğlu, yurtiçinde seçimlerin bitmesiyle beklentinin bitmesi sonrasında yurtdışı piyasalara paralel bir şekilde dün itibariyle kar realizasyonları yaşandığını vurgulayarak, "Bugün ise bir yükseliş isteğinin olduğunu görmekteyiz" dedi.
"Geçen hafta test edilen seviyelerin önümüzde net bir şekilde direnç olarak karşımızda görmekteyiz" diye konuşan Tolga Odoğlu, bu seviyelerin geçilmesinin yeni bir yükseliş dalgasının başlamasına neden olabileceğini, fakat özellikle ABD borsasında çok olumlu bir görünüm olmamasının kısa vadede bu yükseliş isteğini engelleyebileceğini aktardı. Tolga Odoğlu, tekrar durağan ve aşağı yönlü bir piyasa görülebileceğini vurguladı.
Türev Piyasalar Müdürü Odoğlu, vadeli işlemler piyasasında özellikle endeks kontratlarında spot piyasanının altındaki seyrin, hem temettü dağıtımlarının hem de yükselişin çok fazla sürmeyeceğinin beklenmesinin etkisiyle devam ettiğini bildirdi ve "Global piyasaların yurtiçi piyasalar üzerindeki belirleyici etkisi devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.
32000den sanal short açyım 32550ye stop koyayım. Ruh halim de kısalsın.
apsd senaryo kaç sn vobix benim kısalar duruyorda
sistem 1 (5 dak.) sat verdi..ama sistem 2 hala alda..benim için asıl olan sistem 2 dir..
az önce baktım..eger sistem 2 yi saatlik akbnk a uygulasam çok daha iyi oluyor..yani akbnk al deyince al..sat deyince poz. kapat bekle şeklinde..neden akbnk?..en hızlı endeks hisseside ondan..
sistem1 (bunu çöpe atacagım) yine al verdi..kısacası hepsi alda..ben flat bakar..
[QUOTE=QUEEN;100949]apsd senaryo kaç sn vobix benim kısalar duruyorda[/QUOTE]
Senaryo 1 var yüksleişin devamı beklenir. En boğa senaryodur senaryo 1.
APSD ve sistemlerim :yü: diyor ben histematik sanal :dü:
Cuma günkü gibi spot endeksleri güniçi zirveden kapattılar.
Geceye Long, yürü be VOB :)
temettü günü yarınmı ??
[b][color=red]Senaryo :[/color] 1 [color=red]Fiyat :[/color] Yukarı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumlu
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni boğalar, temkinli satan ayılardan agresif alım yapıyorlar.
(keskin ralliler olabilir ve sonunda piyasanın şişip keskin bir düzeltme yapması beklenir)
geceye jübile pozu devam .. altın kısa .. hahahhha :):)
endeksler ralli altın şelale .. .boks. .boks.