Çok duygusal olmuş yazım pehh.kapatmamak için zor tutuyorum kendimi bende..dng
Printable View
Çok duygusal olmuş yazım pehh.kapatmamak için zor tutuyorum kendimi bende..dng
50475 uzun deniyorum..........
piyasa kumara döndü... şansın varsa kazanırsın...
kardemir eğerli gibi kağıtlardaki baskı ilginç iki banka ile yapıyorlar piyasayı helal olsun adamlara.
50500 geri kısa........ yemedi uzun....
50525 uzun tekrar......... makine dönüyor........
citinin bu acelesini neye yormak gerek paso veriyor alcak kucağa sanırım spotu.
vobtrader
yüzsüz ***** ha.... çok güldüm........:):):)
bu sekılde bir mail geldı bılgınıze ;
( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )
> To:
>
>
> ACİL UYARI:
>
>
>
> ü BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
>
> ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.
>
> ü Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.
>
>
>
> AYRICA;
>
>
>
> Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER .
>
> Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.
>
> Ø BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .
>
> Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.
>
> Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,
>
> Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.
>
> Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN .
>
> Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
> 'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!
>
50.525 Long...
Mail list oluşturmak ugruna bunudamı uydurdular:D bu maili nekadar cok kisiye gonderirseniz dememis bari altına çaktırmıyor
[QUOTE=DeTaY;32753]bu sekılde bir mail geldı bılgınıze ;
( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )
> To:
> ACİL UYARI:
......
> Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TAR
>[/QUOTE]
50.500 Stop Komisyon Vermeye Gerek Yok Flat Bekleyelim.
Dax dün akşamki dow taktiği 5 dakikacıları düşen bandın üstüne çıkararak kandır sonra çakı oynuyor.Rusya %5 oldu bu arada .bizimkilere çakmaya birde votkacılar eklenirse şenlik olacak .Belkide benim gibi kekliklerin mallarını topluyor büyük babacıklar .sabır sabır sabır diyorum 51000 üstünden satmış olanlara .
ŞU ANLAMSIZ TARTISMALARA SON VERSENIZ ARKADASLAR, gercekten kabak tadı vermeye basladınız, ya delikanlı gıbı bılgılerınızı yorumlarını tartısın ya da cekıp gıdın, sidik yarısı 06-12 yas gurubunun yaptıgı bırsey, sizin yaşınıza yakısmıyor...
py bugun iyi niyette bize
[QUOTE=rcp;32758]ŞU ANLAMSIZ TARTISMALARA SON VERSENIZ ARKADASLAR, gercekten kabak tadı vermeye basladınız, ya delikanlı gıbı bılgılerınızı yorumlarını tartısın ya da cekıp gıdın, sidik yarısı 06-12 yas gurubunun yaptıgı bırsey, sizin yaşınıza yakısmıyor...[/QUOTE]
birdenbire nedir bu siddet bu celal ?
[QUOTE=rcp;32758]ŞU ANLAMSIZ TARTISMALARA SON VERSENIZ ARKADASLAR, gercekten kabak tadı vermeye basladınız, ya delikanlı gıbı bılgılerınızı yorumlarını tartısın ya da cekıp gıdın, sidik yarısı 06-12 yas gurubunun yaptıgı bırsey, sizin yaşınıza yakısmıyor...[/QUOTE]
kardeş iide dövüşen kim hani nerde:)
[QUOTE=follow;32762]birdenbire nedir bu siddet bu celal ?[/QUOTE]
ben demin diğer topicde ortalığı karıştırdıydım oraya yazıom diye burayamı yazdı acep arkadaş:)
hosgeldin sn rcp uzun suredir yoktun eger yeni geldiysen eski sayfalardan okumaya basladın herhalde .simdi oyle durum yok :)
[QUOTE=Vob Trader;32764]ben demin diğer topicde ortalığı karıştırdıydım oraya yazıom diye burayamı yazdı acep arkadaş:)[/QUOTE]
vallahi hic gulecegim yoktuu :):):) avatarda cok janti hani :)
kim onlar yahu....:D
[QUOTE=follow;32766]vallahi hic gulecegim yoktuu :):):) avatarda cok janti hani :)[/QUOTE]
pis güldürürüm :D
:):):)
sanırım haklısınız
neyse, bu sıkıcı pıyasada arkadasları guldurduysek ne mutlu, AMA MADEM KONUYU ACMISIZ BI KEZ, GEREKSIZ TARTISMALARA PESINEN TEPKI KOYMUS OLDUM:)
lehman'la ılgılı bır komplo soruyla gundeme donelım, evangelıstler yahudı yatırım bankasının batmasına musaade eder mı sızce?
[QUOTE=Nohamura;32765]hosgeldin sn rcp uzun suredir yoktun eger yeni geldiysen eski sayfalardan okumaya basladın herhalde .simdi oyle durum yok :)[/QUOTE]
nasılda bildim :D geçende bende yazıcaktım bi baktım meger eski sayfalara bakıyomusum :)
[QUOTE=rcp;32769]:):):)
sanırım haklısınız
neyse, bu sıkıcı pıyasada arkadasları guldurduysek ne mutlu, AMA MADEM KONUYU ACMISIZ BI KEZ, GEREKSIZ TARTISMALARA PESINEN TEPKI KOYMUS OLDUM:)[/QUOTE]
[QUOTE=rcp;32769]:):):)
sanırım haklısınız
neyse, bu sıkıcı pıyasada arkadasları guldurduysek ne mutlu, AMA MADEM KONUYU ACMISIZ BI KEZ, GEREKSIZ TARTISMALARA PESINEN TEPKI KOYMUS OLDUM:)[/QUOTE]
hocam sana ceza ! 1 gun nuri alco avatari tasima cezasi :):) bak ne guzel anlasiyoruz biz burada :)
[QUOTE=follow;32773]hocam sana ceza ! 1 gun nuri alco avatari tasima cezasi :):) bak ne guzel anlasiyoruz biz burada :)[/QUOTE]
canın saolsun kardes, ne demek... dukkan senın:)
allah muhabbetımızı bozmasın
[QUOTE=rcp;32771]lehman'la ılgılı bır komplo soruyla gundeme donelım, evangelıstler yahudı yatırım bankasının batmasına musaade eder mı sızce?[/QUOTE]
işine gelirse eder niye etmesin kılını parayla satar bunlar
[QUOTE=Nohamura;32772]nasılda bildim :D geçende bende yazıcaktım bi baktım meger eski sayfalara bakıyomusum :)[/QUOTE]
aynen oyle olmus, :)
bu arada avatarın bana LEHMANda trade edıyormussun ızlenımı yarattı:)
[QUOTE=rcp;32776]aynen oyle olmus, :)
bu arada avatarın bana LEHMANda trade edıyormussun ızlenımı yarattı:)[/QUOTE]
:) düşüş sürecek sanki simdi devamı gelyor
lehman ı karşılama töreni başlıyor galiba
çok acıktım.
Sanal pasta verecek varmı aranızda. (oRUÇ BOZMASIN)
Teşekkürler.
[QUOTE=BULUT;32780]çok acıktım.
Sanal pasta verecek varmı aranızda. (oRUÇ BOZMASIN)
Teşekkürler.[/QUOTE]
[IMG]http://img235.imageshack.us/img235/9691/dadasq8.png[/IMG]
50400 den long açtım kısa vadeli her an dönebilirim.
[QUOTE=jelibon;32787]50400 den long açtım kısa vadeli her an dönebilirim.[/QUOTE]
kademelere bakarak long actıysanız aman dıkkat!!!!
[QUOTE=Vob Tüccarı;32784][IMG]http://img235.imageshack.us/img235/9691/dadasq8.png[/IMG][/QUOTE]
Teşekkür ederim dostum. Ara ara bu tabloyu gönderebilirseniz biz görmezler (körler) için çok aydınlatıcı olur.
475 ortalama ile kapattım kısalarımı lehmanı beklememeye karar verdim pariteler sıkı duruyor nedense.
[QUOTE=akinolukentuf;32791]475 ortalama ile kapattım kısalarımı lehmanı beklememeye karar verdim pariteler sıkı duruyor nedense.[/QUOTE]
Tufan sattın bizi.
Hani kısalarla iftar yapcaktık :)
lehmanla ılgılenenler arasında hsbc nın de adı gecıyormuydu?
[QUOTE=rcp;32793]lehmanla ılgılenenler arasında hsbc nın de adı gecıyormuydu?[/QUOTE]
geçiyordu bir ara.
spot ile birlikte yapmadılar salma işini ,şimdi lehman öncesi gel gel yapılabilir piyasalara bu sırada 50800 e kadar gitme potansiyeli var aşağıda 500 puan altta kesin alıcı olacaklar gibi geldi bana ordan longlarız .burda tutan adam alt tarafın hesabını yapıyordur bence.hayırlısı artık işim olmaz bu köftehorlarla yurt dışı daha iyi biri düştümü diğeride düşüyor bu ise ağanın eline bakıyor.