[QUOTE=YAVUZHAN;101034]banka faizinden biraz daha fazla bir oranla,takasbank faiziyle değerleniyor..
pozisyonunuzun olup olmaması önemli değil.[/QUOTE]
Günlük banka faizinden yüksektir fakat aylık mevduat faizinden daha düşüktür...
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;101034]banka faizinden biraz daha fazla bir oranla,takasbank faiziyle değerleniyor..
pozisyonunuzun olup olmaması önemli değil.[/QUOTE]
Günlük banka faizinden yüksektir fakat aylık mevduat faizinden daha düşüktür...
[quote=hilm;101043]Ceza yüzbinde bir yani yüzbin TL lik emir yazdın ve sildin yaklaşık 30 lot 1 TL ceza ödersin küçüklere dokunmaz. Fakat piyasayı yanıltmak için sürekli yazar silersen yani günde 3 000 adet yazıp silersen 100 TL ödersin.[/quote]
peki sizce hangi mantıga uygun olarak çıkarılmış bu kural.madem bize de zararı yok:)
yanlız syn abka nın onerısı de gayet akıllıca..tavana ya da tabana iyileştir gitsin.ona ceza yok nası olsa
Piyasayı yanıltmak diye bişeymi var yahu, belki sistemim tik grafiğine göre sürekli al sat sinyaline göre emir verdiyo ve stop koyduruyor, ondan sonra stop kaldırıp tekrar yeni bir stop belirliyor ve bunu kısa sürede yapıyor, bu en doğal hakkım, kim ne diyebilirki?
Piyasa yanılması diye bişeymi varmış, yoksa piyasada bu emirleri görüpde üzerine atlayan üçkağıtçı takımımı yanılıyomuş? onu sorgulamak lazım, ben hiç yanılmıyorum mesela bu durumdan, o zamanyanılmıyorsam demekki emir yaıp silincede yanıltmış olmam otomatikman, saçmaladılar resmen rezillik dizboyu....
Emir yazıp silince yanılan kimlermiş onu bi bilsek....
[QUOTE=marakes;101046]peki sizce hangi mantıga uygun olarak çıkarılmış bu kural.madem bize de zararı yok:)[/QUOTE]
Bu sorunun yanıtını ben bilmem onu VOB yönetimine sorun.
Benim demem benim gibi küçük yatırımcı için miktar önemli değil...
Abka nın yazdığı emir düzeltmede bizler için yeterli olur, taban veya tavana düzeltir cezadanda kurtuluruz...
[quote=hilm;101050]Bu sorunun yanıtını ben bilmem onu VOB yönetimine sorun.
Benim demem benim gibi küçük yatırımcı için miktar önemli değil...
Abka nın yazdığı emir düzeltmede bizler için yeterli olur, taban veya tavana düzeltir cezadanda kurtuluruz...[/quote]
abka kızmasın alınmasın ama,türklük kanımızda yine bulduk yasal boşlugu,ki bunları soylerken onerisini %100 desteklıyorum:)vob a mail atıcam cevap gelir nasıl olsa o zaman sorarım artık syn hilm
[quote=bull market;101048]Piyasayı yanıltmak diye bişeymi var yahu, belki sistemim tik grafiğine göre sürekli al sat sinyaline göre emir verdiyo ve stop koyduruyor, ondan sonra stop kaldırıp tekrar yeni bir stop belirliyor ve bunu kısa sürede yapıyor, bu en doğal hakkım, kim ne diyebilirki?
Piyasa yanılması diye bişeymi varmış, yoksa piyasada bu emirleri görüpde üzerine atlayan üçkağıtçı takımımı yanılıyomuş? onu sorgulamak lazım, ben hiç yanılmıyorum mesela bu durumdan, o zamanyanılmıyorsam demekki emir yaıp silincede yanıltmış olmam otomatikman, saçmaladılar resmen rezillik dizboyu....[/quote]
fazladan emir yazıp yazmamak ta yanılan sadece bizleriz.size şunu söylıyebılrm spot ve spek tecrubelerımden bizim x kurumda tahtayı yonlendıren arkadas istedgi zaman kendi tahtasında kim ne iş yapar ogrenebiliyodu.ki bunu siz de bilirsiniz.ortada dönen para da 3 5 trılyon du.vob da dönen paraya bakın..istese adamlar bunu mu ogrenemıycek..laf olsun işte ..hani kuyu ve taş hesabı var ya..yakında bu kuralları cozcez diye kuyuya atlıycaz heralde..py hakkaten piyasaya hakim :)
belki karlı bile çıkarız:)..hatırlarsanız hsbc bir zaman [B] aniden [/B]tavana kadar almıştı..sonra 5 dak içinde vob , tekrar eski yerine gelmişti..o zaman tavana satış yazan epey karlı çıkmıştı..
Diyelim ben şu anda 32500 e satış girdim, haber geldi olaylar gelişti bir saat sonra piyasa olumlu oldu, ve elimdeki uzunları 32500 den kapamama kararı aldım, neden? beklentim değiştide ondan, e şimdi ben bunu silsem kime rahatsızlık vermiş olucamki? para babalarına mı? tahtaydaki emirleri görerek işlem yapanlaramı? silerim silerim yani sözleşme yapmaktan vazgeçerim vazgeçerim yahu kime ne? belki sözleşme kapamak için emir yazdıydım belkide açmak için onu kim bilecek? emir silememem saçma hemde çok saçma... borsamı korsamı lem bura....
brown:küresel kriz karşısında obama ıle bırlıkte hareket etme kararı aldık
[quote=bull market;101054]Diyelim ben şu anda 32500 e satış girdim, haber geldi olaylar gelişti bir saat sonra piyasa olumlu oldu, ve elimdeki uzunları 32500 den kapamama kararı aldım, neden? beklentim değiştide ondan, e şimdi ben bunu silsem kime rahatsızlık vermiş olucamki? para babalarına mı? tahtaydaki emirleri görerek işlem yapanlaramı? silerim silerim yani sözleşme yapmaktan vazgeçerim vazgeçerim yahu kime ne? belki sözleşme kapamak için emir yazdıydım belkide açmak için onu kim bilecek? emir silememem saçma hemde çok saçma... borsamı korsamı lem bura....[/quote]
bence sen de vobaş a mail atıcak kıvama gelmişssin:):..: