[quote=hilm;101045]Günlük banka faizinden yüksektir fakat aylık mevduat faizinden daha düşüktür...[/quote]
elbette :)
gecelik repo bazında yüksek diyelim doğrusuna..
Printable View
[quote=hilm;101045]Günlük banka faizinden yüksektir fakat aylık mevduat faizinden daha düşüktür...[/quote]
elbette :)
gecelik repo bazında yüksek diyelim doğrusuna..
Hey bull market,
32,500e yazdığın kısaları silmen gerekiyor ama cezas vermek istemiyorsan emrini 33,500e çekersin olur biter.
Amma doldurmuşsunuz birbirinizi .lelele
Şu emir iptalinde ceza uygulama olayı da şöyle.
Aylık işlem hacminizin yarısını aşmayacak miktardaki emirleri iptal edebiliyorsunuz. Aylık 1000 kontrat işlem hacminiz varsa 500 kontratlık emir iptal edebilrisiniz. 501.den itibaren ücret kesemeye başlarlar.
Detaylar burada :
[url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/ProcedureTree/2009-87.pdf[/url]
can sıkıntısndan herlade vobix..200 250 bandi gözlerimi bi acayip etti benim in çık sürekli..bu arada kuralı eksik okumuşum kendi adıma vobix yazınca çıktı ortaya..o zaman kural gayet anlamlı hale geliyo..iyiki mail atmammışım vobaş a..madara olcaktık ayaküstü:)
yahu bu nasıl iş böyle? açıldığımız gibi kalıyoruz neredeyse hergün.yetti artık yaa...
[QUOTE=marakes;101056]bence sen de vobaş a mail atıcak kıvama gelmişssin:):..:[/QUOTE]
[QUOTE=marakes;101059]can sıkıntısndan herlade vobix..200 250 bandi gözlerimi bi acayip etti benim in çık sürekli..bu arada kuralı eksik okumuşum kendi adıma vobix yazınca çıktı ortaya..o zaman kural gayet anlamlı hale geliyo..iyiki mail atmammışım vobaş a..madara olcaktık ayaküstü:)[/QUOTE]
Yav marakes, sende beni gaza getirip az daha mail attıracaktın haa:eek:, forumdaşlık böyle bişey olsa gerek...:p
[quote=SEYYAH;101060]yahu bu nasıl iş böyle? açıldığımız gibi kalıyoruz neredeyse hergün.yetti artık yaa...[/quote]
bu da bi taktik heralde.insanları gece malda kalırsan bi hareket yakalarsn düşüncesine itiyolar..sonra da çok müşteri oldumu nası olsa 2 yöne de oluyo indir kaldır ertesi gün oynuyolar
[QUOTE=eagle2002;101035]arkadaşlar matrikste özellikle vob için hangi abonelikleri tavsiye ediyorsunuz
Şimdiden ilginize teşekkürler
NOT: yurtdışı spot ve future derinliklerinide takip etmek istiyorum ve alma sebebim sistem oluşturabilmek[/QUOTE]
flat yapmak istemiyorum ama arkadaşlar sorumda güme gitmiş
eğer yardımcı olabilirseniz ona göre hareket edeceğim
saygılar.
soruyu okudum ama hiç bilgim yok syn eagle2002..ben şimdilik iç piyasayı çözmeye çalışıyorum o kadar başarılı degılım yani..
[QUOTE=eagle2002;101063]flat yapmak istemiyorum ama arkadaşlar sorumda güme gitmiş
saygılar.[/QUOTE]
Matriks in kapsamlı futur piyasalarınıda sağlayan derinlikli terminal extra ücrete tabi diye biliyorum, yani bunu matrikse telefon eder ayrıca konuşursan daha iyi olur, saygılar...
emir düzeltince sorun yok diyosun
Global futur piyasalarının derinliklerini matriks çok pahalıya alabiliyor, yani futures piyasaları zaten çok yüksek fiyatlarla piyasadaki veri yayın kuruluşlarına data veriyor, bunuda matriks isteyen kişilere açıyor ama kişi başı yada ıp bağlantı başına ücret almak zorunda kalıyor diye biliyorum, derinliğide zaten vereceğiniz ıp bağlantısına sağlayabilirler, aksi yasal değilmiş...saygılar...
[quote=eagle2002;101063]flat yapmak istemiyorum ama arkadaşlar sorumda güme gitmiş
saygılar.[/quote]
kurumun verdiği haricinde kendi şahsınıza alacaksanız [B]matriks veri terminali[/B] almanız gerekiyor.bunun içine vob derinlik,futures v.s. ekletebiliyorsunuz istediğiniz [B]her ek özellik ücretli[/B].sistem oluşturabilmek için bunu almanız gerekiyor.diğerlerinde expert advisor özelliği mevcut değil.
Hisse Derinlik 25 YTL + KDV
Tahvil Derinlik 25 YTL + KDV
Futures 60 USD + KDV
Vob Yüzeysel 15 YTL + KDV
Vob Derinlik 20 YTL + KDV
Vob Kapsamlı Derinlik 15 YTL+ KDV
[URL]http://www.matriks.web.tr/karsilastirma.aspx[/URL]