32525 üzerinde yeni bir yüksek seviye yaptı piyasa..
göstergeler muhtemelen bi önceki seviyelerinin altında kalacak gibi gözüksede ortalamaların üzerindeyiz halen..
iştah tam gaz devam ediyor imf destekli olmak üzere..
Printable View
32525 üzerinde yeni bir yüksek seviye yaptı piyasa..
göstergeler muhtemelen bi önceki seviyelerinin altında kalacak gibi gözüksede ortalamaların üzerindeyiz halen..
iştah tam gaz devam ediyor imf destekli olmak üzere..
Yiiiiihhhhuuuu
Ralli ralli ralliiiii.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=furkan;101109]ERDOGAN: "(KABINEDE REVIZYON) SU ANDA BIR DEGERLENDIRME ICINDEYIZ"
-MATRIKS-
sonunda kemal agabeye güle güle diyecegiz..[/quote]
katılmıyorum. kemal abi o kabineden en son gidecek adamlardandır.
yende 97.70lere kadar gevşeme bekliyorum tavsiye degildir kaldıki geceden beri uyku girmedi gözüme bundan dolaıy :)
Erdogan:" ımf ve dunya bankası ıle londra'da gorusmek durumundayız"
-matrıks-
[QUOTE=unlimitted;101112]katılmıyorum. kemal abi o kabineden en son gidecek adamlardandır.[/QUOTE]
gidiceksede bundan iyi zamanı olamaz saglık problemleri vs dicek ayrılıcak..
[quote=furkan;101115]gidiceksede bundan iyi zamanı olamaz saglık problemleri vs dicek ayrılıcak..[/quote]
zamanlama olarak doğru, sağlığı bahane edip ayrılabilir.
ben zaten kendi isteği ile ayrılmasını kastetmemiştim.
'gönderilecek' en son adam anlamında söylemiştim.
Evet Imf haberleri gelmeye başladı :) önümüzdeki yükselişin sebebi IMF...
Ne diyecek piyasalar, dış finanasman sorunu çözüme kavuşmak üzere, kavuştu kavuşacak, en sonunda çözüm oldu anlaşma sağlandı dediği andada düşüş başlar:) saygılar....
Benim bildiğim maliye bakanı biyere gitmez, giderse o zaman krizi görün siz...dolara yapışmalı o zaman, devalüasyona hazırlıklı olmalı, mali bütçe disiplini falan herşey çuvallar, IMF ile anlaşma bile kurtaramaz krizi.
Vay bee, aklıma ne geldi, sakın bunlar böylece erken seçime giden yolu açmasınlar, ameliyat mameliyat derken eyvah çözülme başlayacak anlaşılan...
Herneyse, şu yukarı hareketi yapalımda 34000 den yukarısında kriz beklermek için kısa kalırız artıkın:) saygılar...
spot bekledi vob yürüdü makas kapandı.800/900 makas -350 ye düştü
ikinci seans yabancı mal alıyo
32500 altına sarkmam diyor:)