-
Kemal Kılıçdaroğluâ€Onaylanmış hesap
@kilicdarogluk
11 dk.11 dakika önce
Daha fazla
Akrabaların vergi vermemek için yurt dışında şirket kuracak, milyon dolarları o şirketlere gönderecek, sen de çıkıp millete “dolarlarınızı bozdurun†diyeceksin! Yine inkar ettin, ispat istedin, ispat ettim. Eğer haysiyetli bir adamsan, sözünü tutar, gereğini yaparsın...
197 yanıt 787 retweet 1.653 beğenme
Yanıtla 197 Retweetle 787 Beğen 1653 Direkt mesaj
@kilicdarogluk
10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Ben üstüme düşeni yaptım. Akrabalarının ve senin nasıl kirli bir düzen içinde olduğunuzu, belgeleriyle milletimin gözünün önüne serdim. Ben hiçbir zaman haksızlık karşısında susan olmadım, olmayacağım. Acaba sen üstüne düşeni yapıp, bu milletin yakasından düşecek misin?
84 yanıt 455 retweet 1.156 beğenme
Yanıtla 84 Retweetle 455 Beğen 1156 Direkt mesaj
@kilicdarogluk
8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Ortaya çıkardığımız belgeler yüzünden beni ve CHP'yi karalayacaksın. Şunu bil ki, benim hiçbir şeyden korkum yok çünkü alnım ak! Senin hiddetini ve korkunu ise çok iyi anlıyorum. Sen, yıllarca Türkiye'nin altını oymuş bir yönetimin baş aktörüsün!
Bu tvitleri viop da haber değeri olabilir düşüncesiyle tweetledim.:)
-
[QUOTE=indregandi;526405]bence kimse yanmayacak yanar gibi olacak, profesyonel takınılacak,..
ABD Türkiyeyi sıkar gibi yapacak, Türkiye sıkılır gibi yapacak,...
kimin önünde milletlerinin önünde ve global kamuoyu önünde,..[/QUOTE]
aynen 15 temmuz darbe teşebbüsü gibi, her şey kamuoyu önünde cereyan edecek, ama kamuoyunu etkilemeye yöenelik olacak,..
ABD bundan hükümetin dayanamayacağını ve bir iktidar değişikliğini umacak,..Akape ise bundan iktidarını kaybetmeyeceğini ve dahada güçlenerek çıkacağını umacak,..
modern pazarlama yöntemlerinde vardır bilirsiniz,..
bir malı sana satmak için çalışan bir satıcıya
evet te deseniz, hayırda desniz sonuç değişmez,...
her şık tan yine iki olasık ortaya çıkar ve yine her defasında süreç evet ve hayıra denk gelen oklarla devam eder,..
evet ve hayırlar tanıdık geldimi bilmem, geçmişe bakmak lazım,...refarandumlar ordusuna,..dng
neticede konu şu,
zarrabın gidişi, 15 temmuzdan önce banka müdür yardımcısının gidişi 15 temmuzdan sonra,..
yani niye gider,..ABD ile 15 temmuz öncesinde ve sonrasında iki farklı Türkiye var,...
yani bir proğramlama bana var gibi geliyor,..
varsa eğer dediğim üzere bunun saonuçları sanıldığı kadar büyük olmayabilir, çapsız kalabilir,...
şunu düşünüyorum ben,..
sonuç Türkiyedeki kamuoyunun kendisini yöneten iktidarı hakkındaki düşüncelerini etkilemeye yönelik,....
buna bakılıyor, şurası kesin bu davayla Türkiye kesilip biçilmeyecek,..çünkü direk olarak Türkiyeye düşmanlık olarak algılanır,..dava daha olmadan bile bu böyle,...
öyleyse yukarıda dediklerim mantıklı duruyor
belki Müdür yardımcısı dahi az hasarla bile kurtulabilir,...
-
[QUOTE=tutku;526406]Bu arada üstat sizin usd tl 4 leree ulaşacak gibi.:)[/QUOTE]
4.05 görecek gibim bence..
-
[QUOTE=tutku;526407]Kemal Kılıçdaroğluâ€Onaylanmış hesap
@kilicdarogluk
11 dk.11 dakika önce
Daha fazla
Akrabaların vergi vermemek için yurt dışında şirket kuracak, milyon dolarları o şirketlere gönderecek, sen de çıkıp millete “dolarlarınızı bozdurun†diyeceksin! Yine inkar ettin, ispat istedin, ispat ettim. Eğer haysiyetli bir adamsan, sözünü tutar, gereğini yaparsın...
197 yanıt 787 retweet 1.653 beğenme
Yanıtla 197 Retweetle 787 Beğen 1653 Direkt mesaj
@kilicdarogluk
10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Ben üstüme düşeni yaptım. Akrabalarının ve senin nasıl kirli bir düzen içinde olduğunuzu, belgeleriyle milletimin gözünün önüne serdim. Ben hiçbir zaman haksızlık karşısında susan olmadım, olmayacağım. Acaba sen üstüne düşeni yapıp, bu milletin yakasından düşecek misin?
84 yanıt 455 retweet 1.156 beğenme
Yanıtla 84 Retweetle 455 Beğen 1156 Direkt mesaj
@kilicdarogluk
8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Ortaya çıkardığımız belgeler yüzünden beni ve CHP'yi karalayacaksın. Şunu bil ki, benim hiçbir şeyden korkum yok çünkü alnım ak! Senin hiddetini ve korkunu ise çok iyi anlıyorum. Sen, yıllarca Türkiye'nin altını oymuş bir yönetimin baş aktörüsün!
Bu tvitleri viop da haber değeri olabilir düşüncesiyle tweetledim.:)[/QUOTE]
kullandığı uslup ve dil hiç kendisine yakışmıyor,..bir süredir böyle Kemal Kılıçdaroğlu,..:p
-
(reza zarrab davası) savcı, zarrab'ın suçunu kabul ettiğini açıkladı- bloomberg ht
-
usd flatlarımı tamamen yerine short yönde koydum
zarrap marrap bir şey diyemiyorm, zamana göre bu şekilde oynuyor ve poz alıyorum,...
-
[QUOTE=indregandi;526411](reza zarrab davası) savcı, zarrab'ın suçunu kabul ettiğini açıkladı- bloomberg ht[/QUOTE]
16:55 te haber düşüyor, yani 17:00 a 5 kala,...18:00 ın ya bir bar öne alınacağını yada yarına 09:00 kalacağını söylemiş idik,..
eğer haber gelmeseydi muhtemelen haber seans kapndıktan sonra düşer ve yarın 09:00 buna göre harket başalrdı,
bu durumda bir bar öne çekilmiş oldu,..haber 17:00 a geldi,..
son saatlik dibide bu haberle kırmış oldular,..demekki bu gün 130925 geçilmesi sonrası gelen satışlar bu haber gelirmiye yönelikmiş,..
öte yandan günlüklerde salıya kadar yatay demiş bu belki pzt 14:00 olabilir demiştik,
sonuçta salı sallandı yatay bitti ve beklenen zarrap haberi geldi,..
[B][I][U]suçunu kabul etmiş, ve öyleyse başkalarınıda suçlamayı olanaklı hale getirmiş,..
[/U][/I][/B]
ABD için büyük başarı diyecem ama adam kendisi buna tıpış tıpış gitti,
bakın bir şey değişmiyor,ABD yle savaşacaksak bu bir şekilde olacak, ha böyle ha öyle,..
silahlada olur, bu silah zarrapta olur,..
sonuçta ABD ile savaş halindeyiz,..bu savaş
siyasi bir davanın güdümünde, kurlara üzerinden ekonomik şantajla devam ediyor,..
götü yeseydi silaha başvururdu,..yediğine 1/10 bahse girerim ama demekki hesapladığı maliyeti kendisine çok çok fazla geliyor,..
sonuçta Türkiye bir çöl değil,..basradan kodunu bağdattan izi çıkmıyor,..
deremiz var, tepemiz var, hakimimiz var, mahkumumuz var,..
-
-
-
-
-
[QUOTE=indregandi;526394][url=https://resimyukle.xyz/resim/bPx0Gc][img]https://i.resimyukle.xyz/bPx0Gc.png[/img][/url]
alçalan takoz içinde ilerliyor burası,
ya mavi aşağıya,
yada alçalan takoz yukarı
???[/QUOTE]
[url=https://resimyukle.xyz/resim/7bb74W][img]https://i.resimyukle.xyz/7bb74W.png[/img][/url]
126893 mavinin değeri