-
[quote=a.kaya;257876]ama ustad SAT sinyali geliyor aşağı kestiğinde yukarı kesmelerinde sat gelmiyor ki hiç bir zamanda gelmemiş üüü tüm SAT sinyallerinde EMA lar aşağı kesiyor ve getiri eğriside alta geçiyor biraz fazla soruyorum ama anlayamadım galiba bi türlü üüü AL sinyalinden yana bir derdim yok[/quote]
grafiğin orasında öyle olmuş demek tesadüf...
sinyal geldikten sonra ,nk işlemi yap deyinceye kadar yapmaycan kaya...:)
-
Sistemimin 10 dklığı ala geçti tırsaraktan azcık uzadım15 dklık al verirse
biraz daha uzarım
-
[quote=fXci;257881]ÜVV MENTAL AGSTOS VADE
yUAW pek bakamıyorum topie
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/773b8053.png[/IMG][/quote]
sfenskçi abey, büyüteci bi tükürüp silene, bulanık gösteriyo da ::::::
-
[quote=Strategist;257878]İşte bir VOB klasiği.. Şimdi bu sistemin yeşil bölgesine bakarsanız sanki binlerce puan kar yazmış gibi zannedersiniz. Ancak dikkat edin al sinyali 70.375'den, gap sonucu sonraki sat da 70.450'den gelmiştir.
Yani sistem 1000 puandan fazla kara geçmesine rağmen bu hareketten topu topu 75 puan alabilmiştir, hatta kullanıcısı Stro komisyon ve kaymadan sonra borçlu bile çıkmış olabilir. Stro'nun 15dk'lık sisteminde de durum benzerdir o da bu hareketten sonuçta topu topu 200 puan alabilmiştir...
Stro sabahtan beri saç baş yolmakta ve Pala'yı sevgiyle anmaktadır... üvvvvv demektedir başka birşey dememektedir.... üvvvv.... :)))[/quote]
Strategist bunun ilacı daytrade ,
aynı grafikte,str 1500 puana yakın karda,bi bak...:pçünkü akşam poz kapatıyosun...
-
[quote=unlimitted;257879]ne gerilmesi lem, Mevlana ile gerilim kelimelerinin aynı cümle içinde geçmesi mümkün müdür. senden konuşuyoduk.
lem [COLOR=red]astet'in mesajlara baksan hiç stoplamıyo hep kar yazıyo nasıl iş bu kadar da atanı görmedim ki arkadaş filan diyoduk[/COLOR]. :D
bu arada, tüm forumdaşlara duyuru:
bundan sonra yapacağım yorumların tamamı, ağustos vade için geçerlidir...
haziran vade benim için tarih olmuştur...
kendisine bütçemize olan katkılarından ötürü teşekkür etmeyi bir borç biliriz. .lelele[/quote]
hehhehhee..essahmı....komtişekkür ederim..doğuştan abi, elimde değil...::::::(essah mı lem, cidden hep kazanmışmıyım, bortföy ekstresi eyle demiii:::::: lem doğru mesajları okuduğuna eminmisin...ü[URL="http://www...gaptrader"]www...gaptrader[/URL] olup sürekli kazanmanın sırrı şurda; VOB kapalıyken de VOB da pozisyon değiştirebilmek:..::..::..: vicis impasıbıl4mi...)
Valla ben Haziran vadenin Mayıs ayını hiç unutamayacağım..speşıl denks...hatta yukreyn dwelf poyints
-
[QUOTE=saraylı;257886]Strategist bunun ilacı daytrade ,
aynı grafikte,str 1500 puana yakın karda,bi bak...:pçünkü akşam poz kapatıyosun...[/QUOTE]
bizi yıllarca trend en iyi dostunuzdur diye uyuttular saraylı patron..:..:
-
[quote=jerfin;257888]bizi yıllarca trend en iyi dostunuzdur diye uyuttular saraylı patron..:..:[/quote]
yine trend iyi dostumuz olsun ,ama güniçi trend jerfin...
ama daytrader için en iyi dostumuz ,gece flat kalmak olmalı...;)
-
Selpatros nerde? Ü[url]www..başına[/url] bir şey mi geldi acaba..iyi adam dı selpatros..üwww
-
[B][U]Basit ama etkili olduğunu düşündüğüm indikatörsüz bir sistem[/U][/B]: Pozisyon değiştirilecek bir marj belirlenir (örneğin 5000). Daha sonra referans noktasını kendiniz belirleyeceğiniz bir değerden itibaren belirlediğiniz marj kadar fiyatların (örneğin her 5 binlik fiyatların) üstünde long altında şort olunur. (örneğin 60, 65, 70, 75 yada 61, 66, 71,76, yada sizin belirleyeceğiniz başka değerler). Bu marj değerini belirlerken geçmiş dalga yapısını ve/veya destek-dirençleri incelemek fayda sağlayacaktır. Bu gözle şöyle bir geçmişe bakın. İndikatörlerin nekadar gereksiz olduğu açığa çıkacaktır sanırım :)
ps: Marj küçüldükçe işlem sayısı artar.
-
arkadaşlar 3dmax içine import edilmiş grafikler koyuyorsunuz. fakat formul le 3dmax arasında nasıl bir bağ kurmalıyım saygılar. biraz 3dmax tecrubem var. aynı formulu msye koysakda aynı cıkar zaten.
-
ew:
daha 3 gün önce dedim ki 73.500 e gidiyoz ,hani nerde?:o
prechter 4 ay önce çıktı tv lere falan usa de ,feci düşecez dedi,o sırada 9600 idi dow baba, şimdi geldi 12000 e...
iyi bi entellektüel tahmin yöntemi ama trading açısından sakıncaları çok ,ki bunları peyderpey hep söledim geçmişte...
TA:
hep söylenir,fiyattan türetilen bişi fiyatı nası gösterir diye?başka bişi söylemeye gerek var mı?;)
Trading Sistemleri:
swing olarak uygulandığında ne şahane zararlara imza attıklarını hepiniz biliyosunuz,daha geçenlerde hepsi satta iken 3000 puan yukardan açtık,hatırlarsınız...:o
dolayısıyla STR ya da ETR ya da sizin tasarladığınız güzel bi sistemle daytrade etmek ,bu piyasada kazanmak açısından,çok daha sağlam...bu benim görüşüm tabi...:)
-
[quote=Astatin;257892]Selpatros nerde? Ü[URL="http://www..başına"]www..başına[/URL] bir şey mi geldi acaba..iyi adam dı selpatros..üwww[/quote]
en son benden kırmızı spor arabayı almıştı,:p
hızlı kullanır mı?.kom:D