-
Günaydınlar..100 günlük altına sarkmış vob..82,000 de yukarda kalmış ortalama.. :dü:dolartl düşmediği için sıkıntılı duruyor..:confused:
Daha az ekran izlemeye çalışacagım ve 5 dakikalıklardan 60 dakikalık grafiklere transfer oldum..+.Yeni pivot sistem hayırlı olsun..Abs için daha agresif trendler diliyorum...brv
Bol kazançlar..
-
[quote=DURU;317484]Saraylı abi, eur/usd alda mı?:confused::confused:[/quote]
paritede son sinyal
1.3238 :yü:
-
[quote=Jean_Luc_Godard;317485]Abs için daha agresif trendler diliyorum...brv
Bol kazançlar..[/quote]
ABS nin daha agresif trade etmesi için koduyla oynamam lazım,
onun özelliği zaten ağır olması.:)
-
[QUOTE=saraylı;317495]ABS nin daha agresif trade etmesi için koduyla oynamam lazım,
onun özelliği zaten ağır olması.:)[/QUOTE]
Ben ortalama takip ediyorum genelde abs ve per ortalamaları destekleyince huzurlu oluyorum..:p:p+.+.
Değilse sinir stres bilimum rahatsızlıklar panik atak haline dönüşebiliyor..::::::
Harekette bereket vardır...:..::..:
-
işin tuhaf tarafı ABS aybaşından beri en kötü bizim 30 endekste trade etmiş,
diğer piyasalarda daha başarılı.
-
ABS............81.275............:yü:
-
pc şimdi 81,325 den ala mı geçmiş oldu?
-
[quote=saraylı;317499]abs............81.275............:yü:[/quote]
s= 10275 +10*0.075*100=10.350.-
:::
-
[quote=DURU;317500]pc şimdi 81,325 den ala mı geçmiş oldu?[/quote]
10.05 barında 81.275 ten o da ABS gibi ala geçti...
81.100 üzerinde 5' lık kapanış o barda oldu...;)
-
çünkü özellikle bu ay dip ve tepelerden dönüşler çok çok hızlı oldu.bunda da sistemleri oluşturan koşullar gecikiyor dönmek için.daha doğrusu dönüyor dönmesine de BAR tamamlanana kadar atı alan üsküdarı geçmiş oliy :D
[quote=saraylı;317498]işin tuhaf tarafı ABS [B]aybaşından beri[/B] en kötü bizim 30 endekste trade etmiş,
diğer piyasalarda daha başarılı.[/quote]
-
[quote=TÜRKOĞLU;317504]çünkü özellikle bu ay dip ve tepelerden dönüşler çok çok hızlı oldu.bunda da sistemleri oluşturan koşullar gecikiyor dönmek için.daha doğrusu dönüyor dönmesine de BAR tamamlanana kadar atı alan üsküdarı geçmiş oliy :D[/quote]
Doğrusun türkoğlu,
bir de tabi şu var:ben sinyalleri veriyorum ya,
sistemin performansı hemen düşmeli ,sırf bu yüzden,hehehe...:D:D
-
PC sistemi son 2 sinyali:
[IMG]http://img814.imageshack.us/img814/2291/99781395.png[/IMG]
-
Saraylı Abim
Nalinci keseri icin nihayi tesbitiniz nedir, üzerinde cok calişmama ragmen istediğim miktarda bir iyileşme sagliyamadim.
-
[quote=Kanaatkar;317531]Saraylı Abim
Nalinci keseri icin nihayi tesbitiniz nedir, üzerinde cok calişmama ragmen istediğim miktarda bir iyileşme sagliyamadim.[/quote]
NK iyi bi uygulama,ama ABs tam mekanik olmadığı için onda bakamıyorum...;)
Çok işlem yapmayan daha ov li sistemlerde daha başarılı ,ema 20 lerle...
son sinyal yönünde getiri eğrisine göre poz a girip çıkmalı...
ben şu anda uygulamıyrum,ama tek mekanik sisteme bakanlar için vazgeçilmez olmalı...:rolleyes:
-
saraylı abi,
dün gece bir PM göndermiştim sadece okumadınsa diye hatırlatmak istedim.eğer olabilecek birşeyse sevinirim.acelesi yok...
teşekkürler,
-
[quote=TÜRKOĞLU;317549]saraylı abi,
dün gece bir PM göndermiştim sadece okumadınsa diye hatırlatmak istedim.eğer olabilecek birşeyse sevinirim.acelesi yok...
teşekkürler,[/quote]
okudum ,
cevap yazıyorum şimdi...
kanarya bölümüne de çok güldüm...:..::D
-
[QUOTE=selçuklu;317269]endeks ... wave 4..y.a bitti bence .... buralar dip olabilir ...... ... üçgen daralan olacak gibi .. wave 4- wave 5 süresince .. bu seviyeler bir daha görülmez tahminm .... ..... .. ..... biraz alım yaptım ....spottan .... ..altın ve gümüşte dipledi bence ..... yılsonu rallisi tüm hızıyla yolda bence ........[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;317354]ahada buda minordeki bitmiş olabilir dediğim ... üçgenin a.y dalgasının tahmini ... minor sayımı .... ...wave b yarın başlar yukarı bence ....
[IMG]http://img697.imageshack.us/img697/1694/adszmxp.png[/IMG][/QUOTE]
cümleten günaydın .... sayım son durumlar ....
ending diagonal ......tahmin ettiğim gibi .... sert yukarı ...açılmış ... sayımlar doğruysa .. wavey4.y.a yı noktsal .... tam zamanında bulmuş olduk .... :D:D:D
[IMG]http://img593.imageshack.us/img593/3734/adszbe.png[/IMG]
ahada buda genel durum .... wave 4.y.b sahnede ..... :D ...27 aralık civarlarına kadar dalgalı bi piyasa bekliyorum şahsen ...... wave4.y.[COLOR="Red"]b.c.d.e[/COLOR] ...daha 4 dalga var .. aşağı yukarı ....
[IMG]http://img710.imageshack.us/img710/3986/39052100.png[/IMG]
-
dünkü ed ... gerçekten ... kusursuzdu ...tasarımsal ... olarak .. savrulmasına kadar ..... . en minorüne kadar .. taplo yap koy duvara ...... dimi saraylı abi .... ahada en minoründen 1 dklıkta ednin içsel dalgaları .....
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/4568/adszys.png[/IMG]
-
[quote=selçuklu;317572]dünkü ed ... gerçekten ... kusursuzdu ...tasarımsal ... olarak .. savrulmasına kadar ..... . en minorüne kadar .. taplo yap koy duvara ...... dimi saraylı abi .... ahada en minoründen 1 dklıkta ednin içsel dalgaları .....
[/quote]
evet abim, teprik ederim,.brv
güzel saymışsın dalgayı,
o savrulmada benim ABS al verse iyiyimiş,:D:D:::
daha en iyi sistemimi yapamadım yaw...:..::..:
-
Dolar/tl.................1.5195....................:dü:
-
[quote=saraylı;317584]Dolar/tl.................1.5195....................:dü:[/quote]
son sinyal 1.5080 al idi ABS de....brv
-
[QUOTE=saraylı;317579]evet abim, teprik ederim,.brv
güzel saymışsın dalgayı,
o savrulmada benim ABS al verse iyiyimiş,:D:D:::
daha en iyi sistemimi yapamadım yaw...:..::..:[/QUOTE]
sağol saraylı abim ..... ben sistemlerden falan çok anlamıyorum :o:o:o ... ema kesişimi stoch ...dışında .:::::::D:D. sağolsun stro baba .. .destek veriyor öğreniyorum ..... ama aklıma şu geldi .... abs ali baba sistemini iki peyotta uygulasan ....mesela .. ewye veya klasik teknik analize göre ..... önemli gördüğün noktalarda ... peryotu düşürüp al sinyalini erkene çeksen olmazmı .... dün 1-2 dklıklar .. al vermiştir belki o savrulma sonrasında ...
-
[quote=selçuklu;317589]sağol saraylı abim ..... ben sistemlerden falan çok anlamıyorum :o:o:o ... ema kesişimi stoch ...dışında .:::::::D:D. sağolsun stro baba .. .destek veriyor öğreniyorum ..... ama aklıma şu geldi .... abs ali baba sistemini iki peyotta uygulasan ....mesela .. ewye veya klasik teknik analize göre ..... önemli gördüğün noktalarda ... peryotu düşürüp al sinyalini erkene çeksen olmazmı .... dün 1-2 dklıklar .. al vermiştir belki o savrulma sonrasında ...[/quote]
sağolsun stro ,iyi anlıyor bu işten ....brv
ABS yi zaten 2 periodda uyguluyorum da...bu kadarını yapabildim yaw...:o
bence getirisi yeterli ,en azından benim için...:eek:
zamana ihtiyaç var...:rolleyes:
-
[QUOTE=saraylı;317595]sağolsun stro ,iyi anlıyor bu işten ....brv
zamana ihtiyaç var...:rolleyes:[/QUOTE]
hayırlısı olsun abi .. bu disiplinle ... azimle senin sırtın yere gelmez abi ... bu son long sinyali ...güzel kazandıracak bence ... .Ali babaya .... saygı ve hörmetler ... .brv.brv.brv
-
[quote=saraylı;317595]sağolsun stro ,iyi anlıyor bu işten ....brv
zamana ihtiyaç var...:rolleyes:[/quote]
ABS ile çalışırken 2ayda bir %100 finansal hedef koydum ortaya,
bu; her vadesonu %100 kazanmak anlamına gelir,
ve her vadesonu kontrat adeini %100 arttırmak demektir,
bu da ayda %50 gibi kar hedefidir ;
ki ayda 5000 puan kazanmak demektir,
ABS bunu uv de yakalar ,bence...;)
PER ve PC gibi sistemlerle de bunu destekliyorum,
PY planım bu valla...
Ali Baba'nın yani...:D:D
-
[quote=selçuklu;317598]hayırlısı olsun abi .. bu disiplinle ... azimle senin sırtın yere gelmez abi ... bu son long sinyali ...güzel kazandıracak bence ... .Ali babaya .... saygı ve hörmetler ... .brv.brv.brv[/quote]
hepinize sevgi ve saygılar benden ...:rolleyes:;):)
-
81400 üstü kaparsa bi ihtimal ama hala aşağısı daha yüksek ithimal gibi görünüyor flat bekliyom .dng
-
[quote=saraylı;317584]Dolar/tl.................1.5195....................:dü:[/quote]
dolarda hala ABS sat devam ediyor ,ama piyasa yükseldi 1.5280...:(
-
DOLAR/TL ............1.5290...............:yü:
-
81 den şort denemesi 5 liğe göre:o
-
Sabahtan beri bir bahar havası var piyasada,
ancak!!!
aşağıda dipsiz bir kuyu var,
pala nın dansı devam ediyor,
kuyuya dikkat!!!
-
abs............80.500.............:dü:
-
[quote=saraylı;317661]abs............80.500.............:dü:[/quote]
s= 10350-10*0.775*100= 9.575.-
Ali Baba sermayeyi kediye yükledi galiba...:(:rolleyes:
-
nasıl bir piyasa olduk biz anlamak mümkün değil.tek barda 950 puan bastılar 5 dk da...fdow yerinde sayıyorken üstelik...
hızla dönüp alırlarsa şaşırmayacağım...son 1-2 ay içinde çok oldu bu çünkü....
-
14.15 barı uzunluğu 850 puan oldu,çubuk kapanışını beklemeden geçici sat ile karar verdim,
çok sert ve ani satış geldi çünkü...:rolleyes:
-
[QUOTE=saraylı;317668]s= 10350-10*0.775*100= 9.575.-
Ali Baba sermayeyi kediye yükledi galiba...:(:rolleyes:[/QUOTE]
Aralik ayi + Yurtdisi futurelar vade sonu normaldir.
-
[B][I][SIZE=3]Pivot ,Destek ve Dirençler:
[/SIZE][/I]4.Direnç : 87.125[/B]
[B]3.Direnç : 85.025[/B]
[COLOR=yellowgreen][B]2.Direnç : 82.925[/B]
[B]1.Direnç : 81.650[/B]
[B]Pivot : 80.825[/B]
[/COLOR][COLOR=darkorange][B]1.Destek : 79.550[/B]
[B]2.Destek : 78.725[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 76.625[/B]
[B]4.Destek : 74.525[/B]
[B]Haftalık Pivot:81.500[/B]
79.550 de ilk destek var....:confused:tutar mı bilmem...:confused:
PC de tabi 80.525 ten sat verdi ...PC nin bu seviyelerine dikkat etmeli ya...
şu anda 3 sistem de satta tekrar..;)
-
-
[quote=TÜRKOĞLU;317671]nasıl bir piyasa olduk biz anlamak mümkün değil.tek barda 950 puan bastılar 5 dk da...fdow yerinde sayıyorken üstelik...
hızla dönüp alırlarsa şaşırmayacağım...son 1-2 ay içinde çok oldu bu çünkü....[/quote]
duruyo duruyo aniden 5' lık bir çubukta, ya düşüyo ya da çıkıo...::::::
çok hızlı olmalı çook....:rolleyes:
yine de son işlemi iyi idi aferin abs ye...;)
-
kuyudan sesler yükseliyo....