Full uzun, geceyede full uzun....
Ralli ralli rallliiiii...
Printable View
Full uzun, geceyede full uzun....
Ralli ralli rallliiiii...
makas 300 350 arası oldu:)
yaw allahaşkına arkadaşlar.bu böyle bir piyasamı ki herkese para kazandırsın.neymiş efem,imf anlaşma haberi gelince hayda hepberaber çizip kazanalım.size inandırıcı geliyor mu?
Bugün future lar eksi çalıştırıoken bizim bu kadar primli olmamızın sebebini bir düşünelim bence hepberaber.
kısa veya uzun bütün arkadaşlar dikkat bu aralar...
bol kazançlar...
bu makas bugun işe yaradı dunden long olanları kurtardı
[quote=truva;101125]bu makas bugun işe yaradı dunden long olanları kurtardı[/quote]
makas denilen şeyin ne işe yaradığını bilen adam beri gelsin.
saçmalıktan başka bişey değil bence...
Gelinen tabloda cumadan bu yana longlar hep avantajlı çıktı p.tesi gap a rağmen...
bu iştah ne zaman biter belli değil ama erken bitecek gibi gözükmüyor zannımca
makas belli kı temettu lerde endeks dususunu forse etmek için miş bugun bunun için kullanıldı
[quote=marakes;101128]makas belli kı temettu lerde endeks dususunu forse etmek için miş bugun bunun için kullanıldı[/quote]
abi yapmayın, VOB30 ile XU30'un hangisinin durup hangisinin diğerine yaklaşacağını tahmin eden veya buna göre işlem yapan adam mı var.
makasa bakarak işlem yapan adamın VOB'daki ömrü 3 günü geçmez.
[quote=unlimitted;101129]abi yapmayın, VOB30 ile XU30'un hangisinin durup hangisinin diğerine yaklaşacağını tahmin eden veya buna göre işlem yapan adam mı var.
makasa bakarak işlem yapan adamın VOB'daki ömrü 3 günü geçmez.[/quote]
haklsın ama ben farklı bişey söyluyorum.makasa bakıp da ıslem yapan adam da coktur ayrıca, yoksa makas yapmazlardı.ben etmıyorum o ayrı.hatta hatta..temettuler olmasa dıycektım kı vade sonu yukselısle kapamak ıcn cepte 800 900 puan bırakıolar.ama temettu gosterdı kı puan kaybı yapıomus endekse ..temettuler bıtınce baba kagıtlardakı temettulerı kastedıyorum makas yakınlascaktır.maksat kafa karstrmak..makas eksı olur dususe artı olur yukselıse denır klasik bakışta.ama bizim işimiz ezber bozmak..bu pıyasada ezberlerı bozmayı ogrnemeye çalışmadıgmız muddetce başarılı olacagımızı sanmıyorum..
[quote=unlimitted;101129]abi yapmayın, VOB30 ile XU30'un hangisinin durup hangisinin diğerine yaklaşacağını tahmin eden veya buna göre işlem yapan adam mı var.
makasa bakarak işlem yapan adamın VOB'daki ömrü 3 günü geçmez.[/quote]
itiraz ediyorum 3 günden fazla sürer :D
(şaka tabi)
[quote=marakes;101130]haklsın ama ben farklı bişey söyluyorum.makasa bakıp da ıslem yapan adam da coktur ayrıca, yoksa makas yapmazlardı.ben etmıyorum o ayrı.hatta hatta..temettuler olmasa dıycektım kı vade sonu yukselısle kapamak ıcn cepte 800 900 puan bırakıolar.ama temettu gosterdı kı puan kaybı yapıomus endekse ..temettuler bıtınce baba kagıtlardakı temettulerı kastedıyorum makas yakınlascaktır.maksat kafa karstrmak..makas eksı olur dususe artı olur yukselıse denır klasik bakışta.ama bizim işimiz ezber bozmak..bu pıyasada ezberlerı bozmayı ogrnemeye çalışmadıgmız muddetce başarılı olacagımızı sanmıyorum..[/quote]
gerçekten anlayamadığım için soruyorum,
şimdi makas -350 diyelim.
düşecek diyip kısalayan kişi var mıdır gerçekten?
yaw VOB'a bakıp,spottan aşağıda olduğunu görüpte spotta satış yapan kişi vardır, anlarım. neden? VOB geleceğe dair bir veri.
ama VOB spottan aşağıda, demek ki düşecek diyen adamın ekonomiyle ne alakası olabilir veya bundan nasıl para kazanabilir?
IMF G20 toplantısına gitmiştir bile, bekliyodur anlaşma yapacakları dört gözle:) IMF anlaşmaya yakınız bile dese fiyat çubuklarında dikine sopa gibi hareketler görülür beee, aha, bu hafta bu iş yukarı olmazsa dahada olmaz derim ben...