-
Bakın, sinsice yukarı alıyolar, deneyin isterseniz satışı, satış yaptığınız yerin iki kademe altına sarkıyomu vob 30 endeks kontratı fiyatları, tecrübeyle sabittir, şu anda ky kısaya geçirildi, bekleşip duruyolar aşağıya düşsede kısaları kapasam diye, ama akşama kadar beklesen düşmez bu fiyatlar artıkın, adamlar gözünü kararttı, ımf ile anlaşma olmasada herangi bir IMF açıklamasını olmlu gösterecek ve cııııııııııııırt yukarı çekecekler fiyatları, saygılar...
-
[quote=unlimitted;101132]gerçekten anlayamadığım için soruyorum,
şimdi makas -350 diyelim.
düşecek diyip kısalayan kişi var mıdır gerçekten?
yaw VOB'a bakıp,spottan aşağıda olduğunu görüpte spotta satış yapan kişi vardır, anlarım. neden? VOB geleceğe dair bir veri.
ama VOB spottan aşağıda, demek ki düşecek diyen adamın ekonomiyle ne alakası olabilir veya bundan nasıl para kazanabilir?[/quote]
işte ben de onu demeye çalışıyorum var.sen herkesi kendin gibi herşeyden haberdar mı sanıosun..bu piyasada herkes aynı şeye ınansa yada herkes olacakları net görse kimse bişey kazanamazki.bunlar oyunun parcaları ve ıllakı ınancak kanıcak birini buluyolar.ben var oldgunu biliyorum cevremdekılerden.uyarıyorm elımden geldgnce .ama vob psıkolojı oyunu oldu artık.ne dersen de ınandrıyolar.işleri o..vob ise bızde hıcbıseyın gostergesı degıl.sadece boyle dusuncekler ıcın bunu da kullanıyolar o kadar..he adam ozel bılgı alıosa zaten o zaman da mıllet uyanmasın dıye terse yapıo makası..
-
bir de bizm agaların 3 gun barınmış 5 gun barınmamış diye takcaklarını sanmıyorum.bak spottakı hacmi öldurduler nıye gel vob a diye..burda daha ıyı carparız dıye..yanı onlara müşteri bitmez bi şekilde allem eder ler kallem ederler çekme yolunu bulurlar..
-
makas vobda marj olsun diye kullanılıyor spot artış yüzdesi ile vob yüzdesine bakın yoksa vob çok daha sıkıcı yataay olur
-
[quote=QUEEN;101137]makas vobda marj olsun diye kullanılıyor spot artış yüzdesi ile vob yüzdesine bakın yoksa vob çok daha sıkıcı yataay olur[/quote]
keyifleri nası ısterse.yoksa 3 5 gundur makas var ve 3 5 gundur marj yapmayıp 200 300 puanda oynatıyolar hem de hıc makası bozmadan
-
[quote=bull market;101134]Bakın, sinsice yukarı alıyolar, deneyin isterseniz satışı, satış yaptığınız yerin iki kademe altına sarkıyomu vob 30 endeks kontratı fiyatları, tecrübeyle sabittir, şu anda ky kısaya geçirildi, bekleşip duruyolar aşağıya düşsede kısaları kapasam diye, ama akşama kadar beklesen düşmez bu fiyatlar artıkın, adamlar gözünü kararttı, ımf ile anlaşma olmasada herangi bir IMF açıklamasını olmlu gösterecek ve cııııııııııııırt yukarı çekecekler fiyatları, saygılar...[/quote]
hep kormuşumdur böyle iddalı sözlerden üüü
-
Bugun piyasalar tam 1 nisana yakışır şekilde..
Dax Dow Resmen dalga geçiyor bizimkilerde onlarla...
Şakanın sonu hayır olur inş.
-
sisteme birtürlü sat gelmedi...kısada olan var mı ki..
-
Şu ağır ağır yükselişte kısa yapanlara kısalarını kazançlı kapama fırsatı veriyolarmı? soruyorum size, bu fırsatı bulabiliyormusunuz? nerdeeee, çünkü ağır ağır yukarı yapmalarının sebebi, milleti kısada bırakmaktı, başarılı oldular, tehlikeli hareketler bunlar, ralli kapıda, ama sinsi ama sert, bişekilde kitabına uydururlar artıkın, saygılar...
-
site gtti geldi mi yine ben mı gelemedım?
-
[quote=bull market;101142]Şu ağır ağır yükselişte kısa yapanlara kısalarını kazançlı kapama fırsatı veriyolarmı? soruyorum size, bu fırsatı bulabiliyormusunuz? nerdeeee, çünkü ağır ağır yukarı yapmalarının sebebi, milleti kısada bırakmaktı, başarılı oldular, tehlikeli hareketler bunlar, ralli kapıda, ama sinsi ama sert, bişekilde kitabına uydururlar artıkın, saygılar...[/quote]
cevabı bir altta, sayın abka'nın mesajında gizli olabilir...
sopa gibi bir aşağı görürsen şaşırma derim...;)
-
Bakın şimdi dow eksi ya, yukarı gideriz:) neden, uzunlar psikolojik olarak kapansın, yarın yurtdışı eksi olursa kötü olur diye, ama haber bu sefer etik olsun diye akşam bizim piyasalar kapalıyken gelebilir, ımf haberi:) saygılar...