-
Elalemin sobasıyla miletin kafasına inenler ve onların işbirlikçilerini herkes biliyor herşey ortada. Anti emperyalist emperyalistlerle işbirliği yaparak komşusunun çökmesine neden olmakmı teröristleri desdeklemekmidir. ne idi hangi camide namaz kılacaktı hani bir kaç haftada Suriyenin işi tamamdı hani o teröristler terörist değil kızgın gençlerdi.
Üstat bazen sizi tanımakta zorlanıyorum.
-
Emine Ülker den sonra CHP çok değişti bence..
-
[QUOTE=indregandi;526442]emek hareketlerinde, işçi hareketlerinde de yoksunuz,...[/QUOTE]
Eğer zahmet edip Selin Sayek Bökeyi dinleseniz varmıyız yokmuyuz görürsünüz. hem meclistehemde dışarda işci ve emekcilerin haklarını hep savunduk savunmaya devam. :)
-
[QUOTE=tutku;526443]Elalemin sobasıyla miletin kafasına inenler ve onların işbirlikçilerini herkes biliyor herşey ortada. Anti emperyalist emperyalistlerle işbirliği yaparak komşusunun çökmesine neden olmakmı teröristleri desdeklemekmidir. ne idi hangi camide namaz kılacaktı hani bir kaç haftada Suriyenin işi tamamdı hani o teröristler terörist değil kızgın gençlerdi.
Üstat bazen sizi tanımakta zorlanıyorum.[/QUOTE]
sayın tutku,
cehepenin anlayışının akapeden bir farkı yok,...anlayın bunu,..zaten bu fark anlaşılamadığı için halkın tercihleri üzerinde etkili olunamadı,..
üstüne bir fetö ve hedepelilik çıktı,..cehepe nasıl anlatacak bunu,..şimdi diğer taraf üstüne bir de Atatürke yanaştı,..
7 haziranda hendek savaşları varken,...Cehepe Atatürkle Mustafa Kemalle yola çıksaydı bakın iktidardaydı şimdi,...
-
[QUOTE=tutku;526445]Eğer zahmet edip Selin Sayek Bökeyi dinleseniz varmıyız yokmuyuz görürsünüz. hem meclistehemde dışarda işci ve emekcilerin haklarını hep savunduk savunmaya devam. :)[/QUOTE]
ya bu hanımefendi cehepenin sözcüsü değilmiydi, devamlı dinledim ben,..buram buram atlantik ve sermaye çevresi kokan demeçleri vardı,..ona rağmen bir de sözcülükten uzaklaştırıldı,..
-
[QUOTE=TIFIL;526444]Emine Ülker den sonra CHP çok değişti bence..[/QUOTE]
bak onunda yapması gereken Milli Ulusalcılarla birleşmesi gerekirdi,..Cehepe bunlara git diyor,..gidiyor anlaşılmaz şekilde Anadolu Partisi diye parti kuruyor,..ne oldu,..
ışık bekledi yanmadı,..yok oldu gitti,..güzel kadındı, toplumları etkileyebilir sürükleyebilirdi, lider özelliği kazanabilirdi,..Türk Milletini iyi temsil edebilirdi oysa,..
daha var.
bakın Birgül hanım, İsa gök, işte Süheyl Hoca,..diğer cenahtan ne biliyim Ufuk Söylemez ,...
ya kardeşim ihtiyaç varsa bir araya geleceksiniz ya,
yok muydu ihtiyaç gani gani vardı,..vatan diyorsunuz ortada yoksunuz,...
sanki yasak,...
-
Hep ısrarla eli silahlı üstelik terör örgütüyle üstelik silahı bırakmadan görüşmek
yanlış dedik ısrarla karşı çıktık.Fetönün kumpaslarında haksızlığa uğrayanların yanında her türlü baskı ve şantaja rağmen dimdik durduk mücadele ettik. haksızlık ve hukuksuzlukları dile getirdik.mücadele ettik.
-
simdi bi haber okudum chp nin sundugu belgeleri savcılıga vermiyecegini soyemiş bu nasıl bi iş hemsucla hem belgeleri savcılıga verme ben bi sey anlamadım
-
gittiniz Cumhur başkanlığı seçiminde mehepeyle birlikte Erdoğan karşısına kimi çıkardınız,..
ekmeleddin ihsanoğlu,..adamın nakavt olacağı belli,...
şimdi o zaman iktidar mücadelesi yoktuda Ekmelettin deneyiminden bunun olmadığı anlaşılıyor,..şimdi mi var,...
ülkenin en zor zamnlarında,
diyorum buradan önce iktidar talebin olacak,...ne zamndır dedim,..gittiler fetö hedepe kahroldum buralarda,
şimdi yazınca demogoji, oluyor,..
-
[QUOTE=kemo;526450]simdi bi haber okudum chp nin sundugu belgeleri savcılıga vermiyecegini soyemiş bu nasıl bi iş hemsucla hem belgeleri savcılıga verme ben bi sey anlamadım[/QUOTE]
17 25 aralıkta verdi ne oldu. hükümetin hukuka müdahalesi apaçık ortada. kaldıki dekontlar ortda savcılar neden cesaret edip harekete geçemiyor geçmişte nasıl engellendiler biliniyor sayınkemo.
-
[QUOTE=indregandi;526451]gittiniz Cumhur başkanlığı seçiminde mehepeyle birlikte Erdoğan karşısına kimi çıkardınız,..
ekmeleddin ihsanoğlu,..adamın nakavt olacağı belli,...
şimdi o zaman iktidar mücadelesi yoktuda Ekmelettin deneyiminden bunun olmadığı anlaşılıyor,..şimdi mi var,...
ülkenin en zor zamnlarında,
diyorum buradan önce iktidar talebin olacak,...ne zamndır dedim,..gittiler fetö hedepe kahroldum buralarda,
şimdi yazınca demogoji, oluyor,..[/QUOTE]
Bu konuda aynı fikirdyim.Kılıçdaroğlu çok büyük seçim hatası yaptı.
Partinin büyük çoğunluğu tarafındanda eleştirildi.T..C
-
[QUOTE=tutku;526452]17 25 aralıkta verdi ne oldu. hükümetin hukuka müdahalesi apaçık ortada. kaldıki dekontlar ortda savcılar neden cesaret edip harekete geçemiyor geçmişte nasıl engellendiler biliniyor sayınkemo.[/QUOTE]
hocam ozaman yapacak bişey yok siyasette yapmanın anlamı kalmıyor demektir