0.98 gram ve 400 ytl 1 kontrat diye biliyorum..
Printable View
0.98 gram ve 400 ytl 1 kontrat diye biliyorum..
tabi altının, altındaki destek gümlemezse:D
[quote=jerfin;101167]bu dolar bir gün yukarı döner mi acaba unlimit.. destek, köstek hiçbir şey kalmadı dolarda..[/quote]
valla Jerfin, ben dolardan hala para yapıyorum ama çok kıpırdanarak.
beklenerek para yaptıracaklar elbet...
güzel bi gap fena olmazdı. .kom
ha bu arada günün yükseğinden endeks short girdim geceye. (17:14:58 işlemi ile) :..:
jerfin bizdeki dolar degil sanki sebep..genel bi hava var.bi de ımfolayı eklenınce fazla düşüyo..çin in abd ıle uzlasma toplantısı yapcagını acıklamasından sonra bıraz daha belirginleşti gibi geldi bana..g 20 tırt olursa dolar da yukarı topuklar diyorum en azndan duynada bunu yapar..bızde ozel bı durum oldgundan belkı durabilir
Sayın Larossıan sisteminize hayranım gerçekten güzel çalışıyor tebrikler. Teni sinyali dört gözle bekliyorum
[QUOTE=unlimitted;101172]valla Jerfin, ben dolardan hala para yapıyorum ama çok kıpırdanarak.
beklenerek para yaptıracaklar elbet...
güzel bi gap fena olmazdı. .kom
ha bu arada günün yükseğinden endeks short girdim geceye. (17:14:58 işlemi ile) :..:[/QUOTE]
bende abah aldığım uzunlarla girdim geceye..:)imf haberini bu gece patlatmazlar ise yarın sabah en az 500-600 puan yukarı gapa hazır ol o zaman..:..::..:
Vob güncelleme
Yeşil halka direnc seviyesine geldik sayılır.
Bu seviye önceki mesajımdada belirttiğim gibi 32350 destegi 32950 direnci olan bir bölge.
Yeşil halka alanından yukarı yönlü kurtulabilirse , sayın hexe'nin belirttiği seviyeleri kendine hedef belirler.
[IMG]http://www.resimage.net/out.php/i45_yvade.png[/IMG]
[quote=MMO;101174]Sayın Larossıan sisteminize hayranım gerçekten güzel çalışıyor tebrikler. Teni sinyali dört gözle bekliyorum[/quote]
katılıyorum..burdaki birçok iyi niyetli insan gibi siz de sistem paylaşımınızdan bizi mahrum bırakmayın lütfen
[QUOTE=marakes;101173]jerfin bizdeki dolar degil sanki sebep..genel bi hava var.bi de ımfolayı eklenınce fazla düşüyo..çin in abd ıle uzlasma toplantısı yapcagını acıklamasından sonra bıraz daha belirginleşti gibi geldi bana..g 20 tırt olursa dolar da yukarı topuklar diyorum en azndan duynada bunu yapar..bızde ozel bı durum oldgundan belkı durabilir[/QUOTE]
gerçi dolardaki zararımı fazlası ile çıkardım endeks uzunlardan, ama yinede canımı sıkıyor kendini bu kadar bırakması..:mad:
kısa girdim varmı başka dert ortağım
[quote=jerfin;101178]gerçi dolardaki zararımı fazlası ile çıkardım endeks uzunlardan, ama yinede canımı sıkıyor kendini bu kadar bırakması..:mad:[/quote]
g20 den sonra ters bı donus gorebilirz diyorm ben.ama g 20 supriz yapar mı o da bellı olmaz..her gun süprizle karslasıyorz zaten
[QUOTE=QUEEN;101179]kısa girdim varmı başka dert ortağım[/QUOTE]
olmamı :)) hakkımızda hayırlısı .brv