-
[quote=jerfin;101175]bende abah aldığım uzunlarla girdim geceye..:)imf haberini bu gece patlatmazlar ise yarın sabah en az 500-600 puan yukarı gapa hazır ol o zaman..:..::..:[/quote]
%6'lık düzeltmesiz tek yönlü hareketi götürebildikleri kadar götürsünler, ellerinden geleni artlarına komasınlar netekim! :..:
kaderimse çekerim! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
-
[quote=QUEEN;101179]kısa girdim varmı başka dert ortağım[/quote]
[quote=oğuzt;101181]olmamı :)) hakkımızda hayırlısı .brv[/quote]
oluuu oluuuuuuuuuuuuuuu! :..::..:
-
825 kapamıştı 775 e kim indirdi kapanınca ya
-
[quote=QUEEN;101184]825 kapamıştı 775 e kim indirdi kapanınca ya[/quote]
AOL'den birisi uzunlarını unutmuş, demiş ki VOB'a, abi bi tükanı açın da 2 kontratım var satacak, 17:24:00'da işlem yaptırmışlar amcaya. :D
-
[QUOTE=unlimitted;101183]oluuu oluuuuuuuuuuuuuuu! :..::..:[/QUOTE]
dow coştu kader arkıdeşlerimüüüüüü
-
[quote=QUEEN;101179]kısa girdim varmı başka dert ortağım[/quote],
Olmasaydı iyidide olmuş bikere:confused:
-
[QUOTE=unlimitted;101182]%6'lık düzeltmesiz tek yönlü hareketi götürebildikleri kadar götürsünler, ellerinden geleni artlarına komasınlar netekim! :..:
kaderimse çekerim! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/QUOTE]
beklentisiz bir dönem olsa haklısın, düzeltmesiz bu kadar dik çıkamazlar.. ama imf den tamam imzalar atıldı haberi gelene kadar kısalar can yakar diye düşünüyorum.. 2 gün önce yazdım artı makas bile görebiliriz diye..
endekste ralli bekle, uzun poz aç.. sonra git dolar al..:..: benimkide amma çelişki oldu.. cezasını da ödedik..:..:. ben napiyim bu kafayı...dng.dng
-
[quote=QUEEN;101186]dow coştu kader arkıdeşlerimüüüüüü[/quote]
şşşş, bu süper haber coşma saati itibarıynen! :..:! hatta mimkin olduğunca, coşabildiği kadar coşsun.
bana lazım olan o ünlü 22:20-23:00 arası 5 dakikalık 8 kıpkırımızı çıbıh! :D
-
g 20 de tüyo veriyolar birbirlerine hangi senet alınır diye coşuyo endexler
-
[quote=jerfin;101188]beklentisiz bir dönem olsa haklısın, düzeltmesiz bu kadar dik çıkamazlar.. ama imf den tamam imzalar atıldı haberi gelene kadar kısalar can yakar diye düşünüyorum.. 2 gün önce yazdım artı makas bile görebiliriz diye..
endekste ralli bekle, uzun poz aç.. sonra git dolar al..:..: benimkide amma çelişki oldu.. cezasını da ödedik..:..:. ben napiyim bu kafayı...dng.dng[/quote]
bu kadar kaldıran adamların güvendiği tek şey gap.
sonrasında ellerindeki malı satacaklar elbet.
20-30 bin kontrattan bahsediyoruz. belki daha fazlasından.
aynı kademeden satamayacaklarına göre, kar satışları VOB'u elbet bizim maliyetimize getirir be Jerfin.
sonrasında onların maliyetleneceği shortlar da cabası.
bize ekmek yedirir diye düşünmeden kendimi alamıyorum. :..:
-
[QUOTE=QUEEN;101190]g 20 de tüyo veriyolar birbirlerine hangi senet alınır diye coşuyo endexler[/QUOTE]
bi yerde okumuştum.. böyle önemli toplantılara başkanlarını uğurlarken borsalar göçermiş başkan uçağa binene kadar.. ''bakın biz komadayız, güzel kararlar almazsanız mahfederiz sizi bak ona göre haaaa'':..: mesajı vermek için başkanlarına..:) sonra başkanı uğurlayıp, uçağa bindirdikten sonra başlarlarmış çalıp oynamaya, yeşillenmeye..:..:
-
[quote=jerfin;101193]bi yerde okumuştum.. böyle önemli toplantılara başkanlarını uğurlarken borsalar göçermiş başkan uçağa binene kadar.. ''bakın biz komadayız, güzel kararlar almazsanız mahfederiz sizi bak ona göre haaaa'':..: mesajı vermek için başkanlarına..:) sonra başkanı uğurlayıp, uçağa bindirdikten sonra başlarlarmış çalıp oynamaya, yeşillenmeye..:..:[/quote]
genelde karşılama törenleri de aynı "kırmızı" kurdelalarla oluyor ama sanırsam kesin galiba heralde büyük ihtimallen! .kom