[quote=selçuklu;101238]eyvallah patron .. Sanada buluruz gangster bir avatar .. Hahahha :d[/quote]
eyvallah! Hamiyetin varolsun!
Printable View
[quote=selçuklu;101238]eyvallah patron .. Sanada buluruz gangster bir avatar .. Hahahha :d[/quote]
eyvallah! Hamiyetin varolsun!
[quote=QUEEN;101217]unlimit oğuzt kader arkideşlerim limitsiz gidiyor bu dow sistem ne dedi sat dedimi yok cezanı çek o zaman ah ah ne zaman öğrencez para bitcek ya[/quote]
daha sabaha bunun fdow'u var, biiiiiiiiiiiiiiiiirr...
arkadaşların sistemleri 3 nisanda patır patır sat sinyalleri vermeye başlayacak...niye? 6 nisandan itibaren amerikadan gelmeye başlayacak olan bilançoları var,uzun uzun karların realizasyonu ve o bilançoların satışı başlayacak, ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
neden şarjörün yarısını boşaltmadım da daha 2 kurşun sıktım?
%6lık yükselişin %1-2'lik düzeltmesinin "ya tutarsa" mayası...
pazartesiden itibaren tekrar görüşelim kraliçem... panik yok panik yok...:..:
matrix e geçtim sonunda... ee hayırlı olsun için sistem formülleri bekliyorum forum arkadaşlarımdan..:..:
[QUOTE=unlimitted;101240][COLOR="Red"]daha sabaha bunun fdow'u var[/COLOR], biiiiiiiiiiiiiiiiirr...
arkadaşların sistemleri 3 nisanda patır patır sat sinyalleri vermeye başlayacak...niye? 6 nisandan itibaren amerikadan gelmeye başlayacak olan bilançoları var,uzun uzun karların realizasyonu ve o bilançoların satışı başlayacak, ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
pazartesiden itibaren tekrar görüşelim kraliçem... panik yok panik yok...:..:[/QUOTE]
bugün sabah fdow %1.5 eksiydi de noldu diye sorsam..:..:.dng
[QUOTE=selçuklu;101234]buda dolar graf ..saf ve masum bir graf :D .. ..kriz bitmedi . .borsalar dip yapmadı ... dolar yeni tepeler yapacak .. borsalar yeni dipler yapacak diyor bu graf ... ... . hahahhaha
[URL=http://img11.imageshack.us/my.php?image=adszfja.jpg][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6277/adszfja.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
ben bu grafı çok tuttum be selçuklu... dolar 1.60 a gelsin endeks uzunları kapatıp fulleyeyim dolarları...+.
[QUOTE=unlimitted;101240]daha sabaha bunun fdow'u var, biiiiiiiiiiiiiiiiirr...
pazartesiden itibaren tekrar görüşelim kraliçem... panik yok panik yok...:..:[/QUOTE]
ayular geliyor hissediyorum kan çekiyo:..:pzt kadar ben çatlarım:..:6 nisan fibo zaman değişim.boks.
Dow future güncel
Halkaların güncel değerleri aşağıdaki gibidir
Yukarıdaki yeşil halkanın devreye girebilmesi için dj-f in 7730 seviyesinin üzerinde kalabilmesi gerekmektedir.
Aksi taktirde mavi halka içerisindeki seyrimize devam ederiz.
[IMG]http://www.resimage.net/out.php/i47_dowfutur.png[/IMG]
[quote=jerfin;101242]bugün sabah fdow %1.5 eksiydi de noldu diye sorsam..:..:.dng[/quote]
bu kez yemezler diye cevaplarım...
bu kez biraz sıkar! :..:
[QUOTE=jerfin;101241]matrix e geçtim sonunda... ee hayırlı olsun için sistem formülleri bekliyorum forum arkadaşlarımdan..:..:[/QUOTE]
kimseden ses çıkmadı... eee hiç kimse içinde sistem formülü olan yaldızlı paketle gelmeyecek mi bana hayırlı olsuna..:..:
[quote=jerfin;101254]kimseden ses çıkmadı... eee hiç kimse içinde sistem formülü olan yaldızlı paketle gelmeyecek mi bana hayırlı olsuna..:..:[/quote]
sistem olsa tükan senin:D
sabaha fdow artı olursa +1.000 puan açılış beklerim.
[quote=cırcır;101257]sabaha fdow artı olursa +1.000 puan açılış beklerim.[/quote]
-050 olsa bile 800 puan beklerim :).lelele.lelele.lelele