-
[QUOTE=QUEEN;101270]kaçtan açılır?emir yazıcam da fikir alıyım[/QUOTE]
33400 falan acılırız herhalde bizim borsamız akıllıdır bugun dowun suanki fdow degerine gore 7900 den donecegini dusunur eksi makasıda kullanır diye dusunuyorum ama ..neliği tutarsa o ayrı konu(33900-34000) abartmayıda sever yani :)
-
[QUOTE=oğuzt;101276]33400 falan acılırız herhalde bizim borsamız akıllıdır bugun dowun suanki fdow degerine gore 7900 den donecegini dusunur eksi makasıda kullanır diye dusunuyorum ama ..neliği tutarsa o ayrı konu(33900-34000) abartmayıda sever yani :)[/QUOTE]
33200 civarına emirleri yığdım bakalım
-
[quote=QUEEN;101270]kaçtan açılır?emir yazıcam da fikir alıyım[/quote]
shortcover+long mu yoksa ekstra short mu? :..:
-
[QUOTE=unlimitted;101278]shortcover+long mu yoksa ekstra short mu? :..:[/QUOTE]
kapatıyorum ve çekiliyorum bir süre bırakıcamüüü
-
herkese günaydın morgan stanley sabah sabah budadı hisse senetlerini ! acaba açılışa yada gün içindeki hareketlere etki edermi görüşünüz nedir arkadaşlar ?
-
[QUOTE=misafir;101280]herkese günaydın morgan stanley sabah sabah budadı hisse senetlerini ! acaba açılışa yada gün içindeki hareketlere etki edermi görüşünüz nedir arkadaşlar ?[/QUOTE]
nasıl yani budadı
-
[quote=queen;101281]nasıl yani budadı[/quote]
birsürü hisse senedinin hedef fiyatını düşürdü..!!
-
HABERİ Göremedim matriks i yeni actım ama not düşürmüştür muhtemelen syn queen.yada fiyat yada piyasa altı getiri faln demıstır
-
günaydın arkadaşlar
MORGAN STANLEY, DOGAN YAYIN HOLDING ICIN TAVSIYESINI EQUAL-WEIGHT'DEN UNDERWEIGHT'E INDIRDI
MORGAN STANLEY, COCA COLA ICECEK ICIN TAVSIYESINI OVERWEIGHT'DEN EQUAL-WEIGHT'E INDIRDI
MORGAN STANLEY, ERDEMIR ICIN FIYAT HEDEFINI 4.4 TL'DEN 3.2 TL'YE INDIRDI, TAVSIYE: UNDERWEIGHT
MORGAN STANLEY, TEKFEN HOLDING ICIN FIYAT HEDEFINI 10.5 TL'DEN 4.5 TL'YE INDIRDI, TAVSIYE: OVERWEIGHT
MORGAN STANLEY, ARCELIK ICIN FIYAT HEDEFINI 7.9 TL'DEN 2.2 TL'YE INDIRDI, TAVSIYE: EQUAL-WEIGHT
MORGAN STANLEY, ANADOLU EFES ICIN FIYAT HEDEFINI 13.9 TL'DEN 13.5 TL'YE INDIRDI, TAVSIYE: EQUAL-WEIGHT
MORGAN STANLEY, COCA COLA ICECEK ICIN FIYAT HEDEFINI 12.8 TL'DEN 9.5 TL'YE INDIRDI
MORGAN STANLEY, DOGAN YAYIN HOLDING ICIN FIYAT HEDEFINI 3.56 TL'DEN 0.58 TL'YE INDIRDI
MORGAN STANLEY, FORD OTOSAN ICIN FIYAT HEDEFINI 6 TL'DEN 6.4 TL'YE YUKSELTTI, TAVSIYE: EQUAL-WEIGHT
MORGAN STANLEY, HURRIYET ICIN FIYAT HEDEFINI 4.4 TL'DEN 0.79 TL'YE INDIRDI
MORGAN STANLEY, SABANCI HOLDING ICIN FIYAT HEDEFINI 4 TL'DEN 3.9 TL'YE INDIRDI
MORGAN STANLEY, TOFAS ICIN FIYAT HEDEFINI 2.4 TL'DEN 2.6 TL'YE YUKSELTTI
MORGAN STANLEY, TRAKYA CAM ICIN FIYAT HEDEFINI 2.6 TL'DEN 1.6 TL'YE INDIRDI, TAVSIYE: OVERWEIGHT
MORGAN STANLEY, THY ICIN FIYAT HEDEFINI 9.5 TL'DEN 10.3 TL'YE YUKSELTTI, TAVSIYE: OVERWEIGHT
-MATRIKS-
-
[quote=marakes;101284]HABERİ Göremedim matriks i yeni actım ama not düşürmüştür muhtemelen syn queen.yada fiyat yada piyasa altı getiri faln demıstır[/quote]
MATRİX haberde var.. hem hedef fiyat düşürmüş hemde not düşürmüş..
08:00-08:17 arası haberlere bakın orda hepsi
-
morgan stanley, günlerdir birçok hissede hedef fiyatı düşürüyor, bunun hiçbir etkisi olmaz bugün piyasaya.. önce uçuk hedefler ver, sonra çek aşağı hedef düşürdü olsun..:)
-
Herkese günaydın, long devam :)