bi de hr yi begenmezler adam buraları bekleyıp duruyodu ttutturdu:)
Printable View
bi de hr yi begenmezler adam buraları bekleyıp duruyodu ttutturdu:)
[QUOTE=marakes;101296]halil bey cim tv.de bakın ben dedim oldu modunda sırıtıyo[IMG]http://www.uzunalan.com/forum/images/smilies/gulumseme.gif[/IMG]
amin syn özgürefe..[/QUOTE]
Bu sefer haketti ama, ısrarla yukselecegiz dedi... Şimdi de dowda 8400- 8700 ler görülebilir diyor...
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Herkese günaydın ve bol kazançlar
imkb30 Endeksin 32500’ün üzerine do[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ru yapt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]hamleler ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]oldu ve 32500 direncinin k[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]r[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ld[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]teyid edildi. [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]imdi hedef 36500 gözükmektedir[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Yakla[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k %10 yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]olas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT], anlam[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na gelen bu durumun dikkate al[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nmas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ve [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]İ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]MKB30 spot endeks 32000’in alt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na tekrar gelmedikçe öngörüm devam etmektedir.[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][/LEFT]
[/FONT]
[quote=unlimitted;101300]pirim düşecek mi diyor yükselecek mi?:..:[/quote]
Ben düşecek dediğini hiç görmedim ki. Yalnız [B][U]akümülasyon[/U][/B] demedi kaçırmadıysam..brv
Şu cnbc-e yi açınca midem bulanıyor...
cnbce dekı muhabirlerin poz alıp almadgı hemen yuzlerınden bellı oluo:)
Haftalardır konuşulan makas da yok oldu..
[QUOTE=marakes;101306]cnbce dekı muhabirlerin poz alıp almadgı hemen yuzlerınden bellı oluo:)[/QUOTE]
Oradaki spikerlerden biri Okan Bayülgen in programına çıkmıştı ve hayatta hiç hisse almadığını, nasıl alındığını bile bilmediğini söylemişti...
Görüşmeden Olumlu Sinyaller Gelebilir
Erdoğan'ın bugün öğlen saatlerinde (10:00-12:00) IMF Başkanı Kahn İle görüşmesi öngörülüyor. Bu görüşmelerden sonra piyasalardaki olumlu momentumu daha da hızlandırabilecek açıklamaların gelebileceğini tahmin ediyoruz.
CNBC-E de biri çıktı telefonla bağlandı dolardaki düşüşü IMFe bağlıyorum büyük ihtimal bu akşam açıklanır dedi. Açıklansa da bitse şu IMF ızdırabı.
[quote=enorton;101308]Oradaki spikerlerden biri Okan Bayülgen in programına çıkmıştı ve hayatta hiç hisse almadığını, nasıl alındığını bile bilmediğini söylemişti...[/quote]
yalanın sonu yok nası olsa.
[QUOTE=marakes;101301]bi de hr yi begenmezler adam buraları bekleyıp duruyodu ttutturdu:)[/QUOTE]
Sürekli yükseleceğiz ya da düşeceğiz derseniz elbet bir gün bileceksiniz. .kom