[quote=MMO;101323]BORSADA MANIPULASYON NEDENIYEL 54 KISI GOZALTINA ALINA-CNBCE
sonu gelmez bunların[/quote]
Alayını toplasınlar bence :D:D
Printable View
[quote=MMO;101323]BORSADA MANIPULASYON NEDENIYEL 54 KISI GOZALTINA ALINA-CNBCE
sonu gelmez bunların[/quote]
Alayını toplasınlar bence :D:D
02.04.2009 10:44:18 *borsada manipülasyon iddiasıyla 54 kişi gözaltına alındı-cnbce
Kimleri aldılar acaba. Bu operasyon yataylığa son verir mi?
VKING 1 aydan ksıa sürede %1200 artmış.
[quote=cırcır;101257]sabaha fdow artı olursa +1.000 puan açılış beklerim.[/quote]
uzlaşmalara göre açılış tam 1.000 puan olmuş şansa bak.kom
32.775-33.775
[quote=marakes;101324]Borsada manıpulasyon ıddıasıyla 54 kısı gozaltına alındı - cnbce
-matrıks-[/quote]
uhhhhhh...hepsi 54 müş dimi...bunun da ergenekon gibi dalgaları olmaz değil mi... olmaz deyin yawww...tırstım bakın şimdi... yok sadece kendi adıma demiyorum ama ek dalgalar selçuklu yu, jerfin i, cırcır ı ve belki hiç ummadığımız kişileri bile götürebilir de o açıdan..Larossian zaten bu 54 ün içindedir diye tahmin ediyorum...Bugün hiç mesaj yazmadı...Hatta şu an sorguda "bu sistemi nerden buldun bakayım", "formülü nerde bunun formülü" şeklinde sıkıştırılıyordur.. selçuklu ya da "bu sopa ile darbe mi planlıyordun" falan diye sorabilirler.... aaaaaaaaamaanin evin önüne polis geldi....ben yapmadım hepsini sazan yaptı..gulppppp....örgütün 1 numarası haguan dır, 2 numarası hellim dir... mersiyk merkez komitededir..ben sempatizan bile değilim..yardım ve yataklık asla etmedim...pişmanlık yasasından yararlanmak istiyorum
Bence forumda yoklama alalım bakalım aramızdan kim manüpilasyon yapıyormuş çıksın ortaya herkes burdamı?
[quote=Astatin;101329]uhhhhhh...hepsi 54 müş dimi...bunun da ergenekon gibi dalgaları olmaz değil mi... olmaz deyin yawww...tırstım bakın şimdi... yok sadece kendi adıma demiyorum ama ek dalgalar selçuklu yu, jerfin i, cırcır ı ve belki hiç ummadığımız kişileri bile götürebilir de o açıdan..Larossian zaten bu 54 ün içindedir diye tahmin ediyorum...Bugün hiç mesaj yazmadı...Hatta şu an sorguda "bu sistemi nerden buldun bakayım", "formülü nerde bunun formülü" şeklinde sıkıştırılıyordur.. selçuklu ya da "bu sopa ile darbe mi planlıyordun" falan diye sorabilirler.... aaaaaaaaamaanin evin önüne polis geldi....ben yapmadım hepsini sazan yaptı..gulppppp....örgütün 1 numarası haguan dır, 2 numarası hellim dir... mersiyk merkez komitededir..ben sempatizan bile değilim..yardım ve yataklık asla etmedim...pişmanlık yasasından yararlanmak istiyorum[/quote]
Kelepçeleyenlere yardım ediyim.lelele
[quote=Astatin;101329]uhhhhhh...hepsi 54 müş dimi...bunun da ergenekon gibi dalgaları olmaz değil mi... olmaz deyin yawww...tırstım bakın şimdi... yok sadece kendi adıma demiyorum ama ek dalgalar selçuklu yu, jerfin i, cırcır ı ve belki hiç ummadığımız kişileri bile götürebilir de o açıdan..Larossian zaten bu 54 ün içindedir diye tahmin ediyorum...Bugün hiç mesaj yazmadı...Hatta şu an sorguda "bu sistemi nerden buldun bakayım", "formülü nerde bunun formülü" şeklinde sıkıştırılıyordur.. selçuklu ya da "bu sopa ile darbe mi planlıyordun" falan diye sorabilirler.... aaaaaaaaamaanin evin önüne polis geldi....ben yapmadım hepsini sazan yaptı..gulppppp....örgütün 1 numarası haguan dır, 2 numarası hellim dir... mersiyk merkez komitededir..ben sempatizan bile değilim..yardım ve yataklık asla etmedim...pişmanlık yasasından yararlanmak istiyorum[/quote]
Burdayım Astatin:confused:
Yalnız Bizimkilerde jeton geç düşüyor...
Koza taş buluyor altın buldum diye aylardır çıkıyor.. bir allahın kulu mudehale etmiyor.. van-et başka bir muamma olan gene bizim gariban yatırımcıya oluyor... adamlar içerde 2 ay yatıp çıkar tatil ederler...
[quote=Larossıan;101332]Burdayım Astatin:confused:[/quote]
Hımmmm..Seni ihbar edeyim bari...Formülü ele geçirmek açısından :)
750 kademesi 16500 lot civarı ıle zırve kdeme
[QUOTE=Astatin;101334]Hımmmm..Seni ihbar edeyim bari...Formülü ele geçirmek açısından :)[/QUOTE]
Sen sus payı oarak sistmein formülünü de istersin şimdi .dng
uzun pozisyonumu kapattım.. kısa içinse imf açıklamasını bekleyeceğim.. pusuya yattım..:)