02.04.2009 11:19:05 *g20 hala, vergi cennetleri konusunda yapılacak uygulamaya ilişin anlaşmaya çalışıyor- diplomatlar
Printable View
02.04.2009 11:19:05 *g20 hala, vergi cennetleri konusunda yapılacak uygulamaya ilişin anlaşmaya çalışıyor- diplomatlar
cimcime 10.000e tamamlamadan rahat etmeyecek.
[QUOTE=unlimitted;101339]cimcime 10.000e tamamlamadan rahat etmeyecek.[/QUOTE]
cimcime kim...:confused: ben kaçırmışım bu ayrıntıyı..:..:
Dikkatinizi çektimi bilmiyorum bu 54 kişi yakalandıkdan sonra borsa sustu...
Ergenokon etkisi yarattı bizede sıra gelecekmi diye acaba :-)
cimcime bu kez dogru gösterge gibi sanki.cimcime şişman kadının güzel ve alımlı akrabası..süüzm süzüm süzülür zamanı geldginde:)çok canlar yakmıştır,yakıcaktır
[QUOTE=activex31;101341]Dikkatinizi çektimi bilmiyorum bu 54 kişi yakalandıkdan sonra borsa sustu...
Ergenokon etkisi yarattı bizede sıra gelecekmi diye acaba :-)[/QUOTE]
ortalık karışmış .. avatarı değiştirmek lazım çok dikkat çekiyor .. hahahhahhaha .. :D:D
[quote=selçuklu;101343]ortalık karışmış .. avatarı değiştirmek lazım çok dikkat çekiyor .. hahahhahhaha .. :D:D[/quote]
bu avatar da çok masum yanlız yine dikkat çekiyosun:):..:
[B]Borsada buyuk operasyon. Manipulasyon iddiasıyla 54 kişi gözaltına alındı.[/B]
Borsada polis büyük bir operasyon başlattı. Edindiğimiz bilgilere sabah saat 05.00’da içerisinde büyük oyuncuların da bulunduğu 54 kişi gözaltına alındı. Oyuncuların manipülasyon suçu işledikleri öne sürülüyor. Gözaltına alına isimler arasında Mehmet Akdere, Bekir Sani Karayal, Engin Karaalioğlu, Nihat Özçelik, Murat Kara gibi önemli spekülatörler bulunuyor. Spekülatörlerin yapılan bir suç duyurusu özerine gözaltına alındığı ve henüz emniyete getirilmediği, doktor kontrolünden geçtiği belirtiliyor. Polis gizlilik gerekçesiyle avukatlara ve gözaltındakilerin yakınlarına bilgi vermiyor.
02.04.2009 10:44:51
[QUOTE=jerfin;101340]cimcime kim...:confused: ben kaçırmışım bu ayrıntıyı..:..:[/QUOTE]
Citi Menkul 3 harfli kodu CIM
'BORSADA MANIPULASYON' IDDIASIYLA ISTANBUL, IZMIR, ANKARA'DA GERCEKLESTIRILEN OPERASYONDA YAKLASIK 40 KISI GOZALTIND
ISTANBUL, IZMIR VE ANKARA'DA, ''BORSADA
MANIPULASYON YAPILDIGI'' IDDIALARI UZERINE DUZENLENEN OPERASYONDA YAKLASIK 40
KISI GOZALTINA ALINDI.
AA MUHABIRININ ALDIGI BILGIYE GORE, ISTANBUL MALI SUCLARLA MUCADELE SUBE
MUDURLUGUNCE, ''BORSADA MANIPULASYON YAPILDIGI'' IDDIALARI UZERINE 3 ILDE
OPERASYON GERCEKLESTIRILDI.
YAKLASIK 40 KISININ GOZALTINA ALINDIGI OPERASYONLARIN SURDUGU
BILDIRILDI.
-AA-
Devam ediyormuş herkes dikkat etsin :-)
Mb/yılmaz:" ımf ıle anlasma kısa surede yapılmalıdır "- ntv
-matrıks-