Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[quote=Astatin;334381]
Hep diyorum sana strobaba..Sen aslında strogrinder sın, sana strobull luk yaramıyor..üwwwww...
Bu arada kraf FDJI/XAUUSD(Haftalık) idi[/quote]
Vay anasını tuzağa düştük... ::: Lem FDJI/XAUUSD diye bi piyasa mı var... Bunu alıp satan var mı... Arz talep dengesinin söz konusu olmadığı ortamda teknik analizin işe yarama ihtimali mi var... Zaten normal piyasalarda bile nal topluyor burada hiç şansı yok... :..:
Bir soru da benden. Üstteki osilatorün kodunu veriyorum. Bu osilatöre nasıl estetik ameliyat yapıp aşağıki gibi sıfırın altında kırmızı, üstünde yeşil olacak şekilde güzel bir görünüm verebiliriz... Cevabı ilk yazana çokonat... :..:
Üstteki basit halinin kodu:
L1:=mov(c,3,s)-mov(c,10,s);
L2:=mov(L1,16,s);
L3:=0;
L1; L2; L3
DOW da 2 önemli fibonacci hedefi çakışıyor
DOW da 2 önemli fibonacci hedefi çakışıyor.12.600 seviyesinde...
birincisi tarihi zirveden kriz dibine olan düşüşün 78,6 geri alış seviyesi,ikincisi ise dipten ilk çıkış dalgasının 0,618 katı.
DOW mıy mıy çıkıyor.momentum zayıf.bu şekilde 12.600 lerden daha yukarıya zor gider.gidersede diyecek sözümüz yok tabii.
[IMG]http://img818.imageshack.us/img818/4269/dowv.png[/IMG]
[quote=saraylı;334390]
haa,unutmadan çokonatı da asti ye ver bi zahmet,o seviyo...:..:[/quote]
Olmadı bu iş... Öğrencilere soru soralım dedik profesör cevapladı... :..:
Tüm sınıfa çokonat o zaman... :::
Bu hindikatörün kullanımına dair de biraz bilgi vereyim... Bu arkadaş 3-10-16 osilatörü veya Linda Bradford Raschke ünlü ettiği için LBR osilatörü olarak da bilinir. Tüm zaman dilimlerinde bu periyodlarla kullanılır, mekanik olarak kullanılmadığı için optimizasyona ihtiyaç yok. 10'dan fazla değişik kullanımı var, çok farklı şekillerde sinyal alabilirsiniz.
Kullanım şekillerinden ikisine örnek.. Kırmızı oklar: Sarı çizgi sıfırın altında iken osilatörün sıfırın üzerine çıkıp sonra tekrar aşağı dalması veya tam tersi. Trend içindeki geri çekilmeleri yakalar. Mavi ok: osilatörün sarı çizgiye çarpıp sekmesi (veya çok az kesip hemen geri dönmesi). Son hareketin zayıflığını gösterir. Tersi yöndeki hareketin daha güçlü olması beklenir.
Issız adaya 2 indikatör götürebilecek olsam bir 20 EMA'yı bir de bunu alırdım... :)))