Dow sanki güç topluyor fena bir çıkış yapacak gibi duryor arkadaşlar ne dersiniz
Biraz dan dananın kuyruğu filan kalmayacak gibi
Printable View
Dow sanki güç topluyor fena bir çıkış yapacak gibi duryor arkadaşlar ne dersiniz
Biraz dan dananın kuyruğu filan kalmayacak gibi
[color=#FF0000][b] 02.04.2009 14:45:51 AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ ORANLARINI 25 BAZ PUAN İNDİRDİ [/b][/color]
Avrupa Merkez Bankası(ECB) faiz oranlarını 25 baz puan indirdi. ECB'nin bugünkü İcra Kurulu'nun toplantısının ardından, faiz oranlarının yüzde 1.50'den yüzde 1.25'e çekilmesi kararı verildi. Analistler, ECB Para Politikası Kurulu'nun faiz oranlarını 50 baz puan indireceğini tahmin ediyorlardı. Banka en son Mart ayında faiz oranlarını 50 baz puan indirmişti. Avrupa Merkez Bankası'nın bir sonraki toplantısı 7 Mayıs tarihinde yapılacak. Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Jean-Claude Trichet TSI 15:30'da bir basın toplantısı düzenleyerek, toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunacak.
[QUOTE=enorton;101393]Sn Larossian ın sistemi SAT vermedikçe dönmez bu piyasa...[/QUOTE]
Ya o sistem sat vermeden kayahan geri gelirse? .kom
[quote=VOBiX;101400]Ya o sistem sat vermeden kayahan geri gelirse? .kom[/quote]
Kayahan gelene kadar long diyeceğim ama o gelince de zaten düşmüş oluyoruz. :..:
32600 E kadar bassalarda ordan tekrar longlasak :)
asıl kırmızı şenlik CITI satışa geçtiğinde yaşanacak :..:
işin güzeli, çıkış tadında düşürmeleri. kimseye hissettirmeden...
[quote=unlimitted;101403]asıl kırmızı şenlik CITI satışa geçtiğinde yaşanacak :..:
işin güzeli, çıkış tadında düşürmeleri. kimseye hissettirmeden...[/quote]
bak bu olmadı şimdi :D
[quote=sazan;101396]33.75'den shortların yarısı kapanır. Geri kalan yarısı için Stop loss breakeven'a çekilir.[/quote]
breakeven nedir acaba?
Abicim tam cortladık, tekrar yukarı aldılar. Neyse sistem tekrar AL verene kadar shorttayım...
citiye tapuyu vercekler heralde
doviz satım ıhallelrı yarından ıtıbaren durdurluomus mb acıkladı
[QUOTE=VOBiX;101384]Burdaan biri açık pozsiyon toplamını takip ediyordu. NE zman 200,000lere yaklaşsa bir şeyler oluyor demişti. Kimdi O? NE demişti?[/QUOTE]
beni kastediyorsunuz heralde ama, tam olarak ne anlattığımı hatırlayamıyorum. 2ay kadardır işlem yapmadığım ve gözucuyla yada akşamları takip edebildiğim için unuttum:)
şu kaldı aklımda 150000 küsürler ve 200000 küsürleri eşik olarak almıştım
ve yine yanlış hatırlamıyorsam 200000 küsürlerde mevcut trend tepe yada dip yapıp terse dönüyordu, 150000 alttaki eşik noktamdı ve o seviyelerde mevcut trend terse dönüyordu galiba.