hatta apsd yi matriskte grafik olarak çizdirebilirmiyiz demiştim, sen yok demiştin sn vobix.
Printable View
hatta apsd yi matriskte grafik olarak çizdirebilirmiyiz demiştim, sen yok demiştin sn vobix.
[quote=marakes;101407]citiye tapuyu vercekler heralde[/quote]
DSI aynı tür işlemin shortunu 31.000 cıvarında yapmıştı ve hala soğukkanlılıkla bekliyor. :)))
Erdogan 1-1.5 saat ıcınde ımf baskanı ıle gorusecek-cnbce
-matrıks-
|
[QUOTE=traderx;101409]beni kastediyorsunuz heralde ama, tam olarak ne anlattığımı hatırlayamıyorum. 2ay kadardır işlem yapmadığım ve gözucuyla yada akşamları takip edebildiğim için unuttum:)
şu kaldı aklımda 150000 küsürler ve 200000 küsürleri eşik olarak almıştım
ve yine yanlış hatırlamıyorsam 200000 küsürlerde mevcut trend tepe yada dip yapıp terse dönüyordu, 150000 alttaki eşik noktamdı ve o seviyelerde mevcut trend terse dönüyordu galiba.[/QUOTE]
[QUOTE=traderx;101410]hatta apsd yi matriskte grafik olarak çizdirebilirmiyiz demiştim, sen yok demiştin sn vobix.[/QUOTE]hah tamam yukarı hareket başladığında APS 145000lerdeydi şimdi 185000e ulaştı. Bu da aşağı dönüşün yaklaştığı anlamını çıakrtır ama geçmiş istatistikleri incelemk lazım.
Matriks ve Foreks gibi programlar çizemiyor ama günlük bazda [url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopModules/QuotaHistoricMain.aspx[/url] adresidnen çizdirilebiliyor.
[QUOTE=SEYYAH;101412]Erdogan 1-1.5 saat ıcınde ımf baskanı ıle gorusecek-cnbce
-matrıks-
|[/QUOTE]
başlatmasınlar şimdi imf lerinden .dng herşey onun yuzunden oldu zati
[quote=unlimitted;101405]breakeven nedir acaba?[/quote]
Faiz etkisi hariç, gider ve gelirin kafa kafaya geldiği nokta...Başabaş noktası diye de anılır:)))
[quote=fXci;101414]başlatmasınlar şimdi imf lerinden .dng herşey onun yuzunden oldu zati[/quote]
evet neredeyse 6 aydır IMF IMF deyip duruyorlar...ne IMF imiş arkadaş?
sistemi sat veren arkadaş var mı acaba?
şimdi zort diye imf haberi gelirmi acep?
[QUOTE=unlimitted;101417]sistemi sat veren arkadaş var mı acaba?[/QUOTE]
anna ziestem long halen
5 kakalık ziestem cort dedi
parite 1.3450 oldu
[quote=fXci;101418]şimdi zort diye imf haberi gelirmi acep?[/quote]
1-1,5 saat içinde görüşecekse RTE piyasalar kapandıktan sonra düşebilir bir ihtimal.
ama artık vakti yaklaştı gibi.baksanıza merkez bankası başkanıda bugün bir an önce anlaşılmalı IMF ile diye açıklama yaptı bugün.