-
[QUOTE=Astatin;101415]Faiz etkisi hariç, gider ve gelirin kafa kafaya geldiği nokta...Başabaş noktası diye de anılır:)))[/QUOTE]
astatin ne demek diye soracam ama cevabını biliyorum:)
geçen bir tablo gördüm elementlerin tablosunu,
astatin diye bir element varmış,
tablo iki kısımdan oluşuyor, bir elementin genel özellikleri iki, nerede kullanıldığı
astatin:doğada bulunmayan bir elementmiş
2- bir işe yaramazmış, daha pozitif bakalım, dünyada bu elementin faydaları nerelerde kullanılabileceği keşfedilmemiş:..:
Not:1 numaralı özelliği sizle özdeşleştirdim 2 numara ise sizde oturmamış:)
-
[QUOTE=unlimitted;101417]sistemi sat veren arkadaş var mı acaba?[/QUOTE]
3 taneden ikisi verdi..:confused:
-
[quote=SEYYAH;101421]1-1,5 saat içinde görüşecekse RTE piyasalar kapandıktan sonra düşebilir bir ihtimal.
ama artık vakti yaklaştı gibi.baksanıza merkez bankası başkanıda bugün bir an önce anlaşılmalı IMF ile diye açıklama yaptı bugün.[/quote]
1,70ten beri sattıkları dolarları 1,60 cıvarından yerine koymazsa tefe koyarlar onu da ondan biran önce anlaş diyo :..:
-
milleti maymun edecez diye maymun oldular bütün kurumlar bi sağ şeritte bi sol.
hacim yapıyorlar boyuna...
-
Matriksteki 5 dk lık grafiği metashock a aktarıyorum, orada periyodu 10 dk yapıyorum daha sonra karşılaştırınca matriksteki 10 dk lık grafiklerden değerlerin farklı olduğunu görüyorum. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı?
-
[quote=traderx;101422]astatin ne demek diye soracam ama cevabını biliyorum:)
geçen bir tablo gördüm elementlerin tablosunu,
astatin diye bir element varmış,
tablo iki kısımdan oluşuyor, bir elementin genel özellikleri iki, nerede kullanıldığı
astatin:doğada bulunmayan bir elementmiş
2- bir işe yaramazmış, daha pozitif bakalım, dünyada bu elementin faydaları nerelerde kullanılabileceği keşfedilmemiş:..:
Not:1 numaralı özelliği sizle özdeşleştirdim 2 numara ise sizde oturmamış:)[/quote]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Astatin:(Astat)olarakta bilinir.Halojenler grubunun [COLOR=red]enağır[/COLOR] elementidir.[COLOR=red]Kararlı izotop olmayan[/COLOR] astatin,ilk kez 1940’ta California Üniversitesi’nde Dale R.Corson,K.R.MacKenzie ve Emilio Serge tarafından,bizmutun [COLOR=red]hızlandırılmış alfa parçacıklarıyla bombardımanı sonucu[/COLOR] yapay olarak elde edildi.Sonradan doğal radyoaktif bozunma dizilerinde,[COLOR=red]çok az miktarlarda da olsa[/COLOR] astatinin doğal izotoplarına rastlandı.Bunlar,uranyum ailesinde yer alan astatin-218,toryum ailesinde yer alan astatin-216,aktinyum ailesinde yer alan astatin-215 ile astatin-219’dur.Astatinin bilinen 20 kadar izotopu içinde en kararlısı,[COLOR=red]yarı ömrü 8,3 saat[/COLOR] olan astatin-210’dur.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Astatin izotoplarının yarı ömürleri çok kısa olduğundan,bu izotopların incelenmesi ancak çok küçük miktarlar üzerinde yapılabilir.Astatin-210 ve astatin-211 izotoplarında radyokimyasal izleme yöntemleriyle yapılan araştırmalar sonucunda,elementin bazı kimyasal özellikleri saptanabilmiştir.[/SIZE][/FONT]
8.3 saat yaklaşık olarak VOB seans süresine eşittir.....:D
-
[quote=enorton;101426]Matriksteki 5 dk lık grafiği metashock a aktarıyorum, orada periyodu 10 dk yapıyorum daha sonra karşılaştırınca matriksteki 10 dk lık grafiklerden değerlerin farklı olduğunu görüyorum. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı?[/quote]
şöyle oluyor örneğin 10.00 barı matrikste 9.55-10.00 daki veriyi ifade eder fakat metastokta 10.00-10.05 i ifade eder...
-
para giriş çıkış hangı senetlerde yogun acaba görebilen varmı
-
Astatin birsonraki gün dirilmeyi nasıl başarıyosun :)
-
Dow bu gazla 8000 üstünü ilk yarım saat de aşamazsa durum bence kotu...
-
[quote=fXci;101430]Astatin birsonraki gün dirilmeyi nasıl başarıyosun :)[/quote]
10 gr. Bizmutu 20 gram alfa parçacığı ile bombardıman ediyo biladerim...yeniden hayata dönüyorum... bazı akşamlar unutuyo bunu yapmıyo.. o akşamın ertesinde forumda olmuyorum zaten..yani forumda yoksam, ya bizmut veya alfa parçacıkları karaborsaya düşmüştür, bilader bulamamış yada bulmuş ama paraya kıyamamıştır..yada bilader sızmıştır, unutmuştur falan.....
-
[QUOTE=enorton;101426]Matriksteki 5 dk lık grafiği metashock a aktarıyorum, orada periyodu 10 dk yapıyorum daha sonra karşılaştırınca matriksteki 10 dk lık grafiklerden değerlerin farklı olduğunu görüyorum. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı?[/QUOTE]
muhtemelen metastockta görünen yine 5 dakikalık periyod grafiğidir,
metastockun data üzerinde oynama gibi bir özelliği yok.
5 dakikalık datayı ayrı çekceksiniz, 10 dakkalığı ayrı.
hangi periyodu istiyorsanız onu çekersiniz.